Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 2 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση λοιπόν μετά από πολλές προσπάθειες με την Ρεμπέκα μας..,το κορίτσι ήρθε στην ώρα του με παραφωνο ντύσιμο, δερμάτινη φούστα και από πάνω πλεκτό της γιαγιάς αλλά δεν με πολύ ενδιαφέρουν αυτά.. χαμογελαστή μπήκε μέσα (την περίμενα έξω γιατί συνήθως χτυπάνε λάθος κουδούνι) ντροπαλή δεν με κοίταζε πολύ και είχε αφοσιωθεί στην οθόνη του υπολογιστή χωρίς να μιλάει αλλά χαμογελαστή όχι μουτρωμένη.,την ρώτησα τι ήθελε να πιεί και αφού δεν καταλάβαινε γρι την πήγα στο μπάρ να διαλέξει, διάλεξε κόκκινο κρασί με πάγο χαχα και μου ζήτησε να της στρίψω ένα τσιγάρο γεμιστό ;) αλλά είχα μόνο γιαλατζι. Καπνισαμε από την κουβέντα που προσπαθήσαμε να κάνουμε μου είπε ότι είναι από την κοριτιμπα και ότι της αρέσει εδώ. με το που τελείωσε το τσιγάρο έβγαλε τα ρούχα της ωραίο σώμα με φυσικό ωραίο νεανικό πάτο βυζί φτιαγμένο πολύ λίγο με φυσικοτατη αφή. πρόσωπο μέτριο,φρέσκο όμως και γλυκό χωρίς την λάμψη των φωτογραφιών .με άρχισε σε βαθιά φιλία καθώς πασπατευε το παλαμάρι μου στη συνέχεια έπεσε στα γόνατα και το έβαλε στο στόμα βαθιά πίπα με μπόλικο σάλιο.την σήκωσα και αμέσως στρώθηκε για να την περιποιηθώ και εγώ είχε κατεβάσει ήδη υγρά το απολάμβανε αληθινά δέχτηκε δάχτυλα και μετά από κάνα 5λεπτο έχυσε με κραυγές πηχτό χυσι δεν έφευγε από τα δάχτυλα μου , αφού της τα έβαλα στο στόμα να δοκιμάσει της τον κάρφωσα σε ιεραποστολικό όπου το απολάμβανε και μου το έδειχνε με τα βαθιά φιλία της, συνεχίσαμε με πλάγιο,ντογκι και η έκπληξη έγινε στο καου γκερλ έδωσε πόνο με τις πατούσες στο κρεβάτι και τα χέρια της στο στήθος μου άρχισε να χύνει σχεδόν όπως στις ταινίες άκουγα τα υγρά καθώς πεταγοντουσαν παντού. αδυνατώντας να κρατηθώ άλλο της ζήτησα να γυρίσει σε 69 για να τα πάρει στο στόμα όπως και έγινε όμως μάλλον δεν κατάλαβε καλά μάλλον και άρχισε να βρίζει καθώς τα έφτυνε χαχα ζήτησα συγνώμη γελώντας βέβαια και πήγε στο μπάνιο να ξεπλύνει το στόμα της (μπάνιο δεν έκανε ποτέ)την συνοδεψα στην πόρτα και όλα καλά,. πρέπει να προσθέσω ότι έγινε και επαναληπτικός γύρος την μεθεπόμενη μέρα στον οποίο το κορίτσι ήταν καλό πάλι αλλά προσπάθησε να φύγει 15 λεπτά νωρίτερα χωρίς να έχω τελειώσει πράγμα που φυσικά δεν έγινε., εκραξα τον οδηγό που έπαιρνε τηλέφωνο ακατάπαυστα και το κορίτσι άρχισε να κατσουφιαζει λέγοντας μου ότι θα τη μαλώσουν any way την κράτησα ένα τέταρτο παραπάνω μέχρι να τελειώσω και μετά έφυγε. περίεργα πράγματα... παρόλα αυτά αυτό το squirtl θα το ξανά δοκιμάσω!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ιουλιος
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, hornyasfuck, linear και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2024
Φίλε, τελείες ξέρεις τι είναι;
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, Pirgos13 και 2 άλλα μέλη
02 Νοεμβρίου, 2024
Όχι, μόνο από πουτανες ξέρω φίλε.:/ έχεις κάνα φόρουμ να μάθω;
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, ΦΑΚΙΡΗΣ και 1 ακόμα μέλος
04 Νοεμβρίου, 2024
Σίγουρα ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα? Ούτε 69 δεχόταν, ούτε δάχτυλα, ούτε squirting, και τα φιλιά σχεδόν ανύπαρκτα... Τι βαθιά φιλιά και μλκς.
Όμορφο κοριτσάκι, δεν λέω, αλλα πεταμένα λεφτά! Μηχανική πιπα και σεξ, την ξέχασα ήδη!!
Ήταν μάλιστα απόλυτη, ότι γλυφομουνι και δαχτυλιασμα δεν κάνει γιατί δεν της αρέσει καθόλου... Τι να πω... Αφού τελείωσε ο χρόνος έφυγα και πήγα αλλού για να περάσω καλα!
review reaction 1 gnnakos, hornyasfuck, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
05 Νοεμβρίου, 2024
Την δεύτερη φορά πήγε να μου την κάνει και εμένα το έγραψα.έστελνε μηνύματα με την Bianca από το ίδιο γραφείο νομίζω μόνο φωτογραφία είδα και την γνώρισα.αλλά μόλις της την πεις στρώνει και τα κάνει όλα θέλει γερό στομάχι
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
05 Νοεμβρίου, 2024
Κάτι δεν κολλάει. Έδωσες 170 και για cim, ενώ στο σάιτ γράφει μόνο cif με +30.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
05 Νοεμβρίου, 2024
Τι να πω τη ρώτησα και μου είπε+20 δεν είχα δει καν το σάιτ.τέλος πάντων εγώ προσπάθησα να βοηθήσω μιας και η κοπέλα δεν είναι σχεδόν ποτέ διαθέσιμη και κανείς δεν είχε γράψει τίποτα
review reaction 1 BigMountain, hornyasfuck, Bartender 74
05 Νοεμβρίου, 2024
Άσε που η πονηρή με το που βγήκα από το ντους και χωρίς να ρωτήσει καν, πριν ξεκινήσει την πιπα πήγε να βάλει προφυλακτικό . Της είπα "ΟΧΙ θέλω χωρίς" και σουφρωνοντας λίγο την μούρη της ξεκίνησε τη μηχανική άνευ ουσίας πιπα. Με το που πάω να την ακουμπήσω με το χέρι κάτω χαμηλά πετάχτηκε πάνω και μου λέει με αυστηρότητα ότι δεν θέλει και δεν της αρέσει!! Από εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι η όλη φάση ήταν μια σκέτη αποτυχία....οπως και αποδείχτηκε τελικά, στο μισάωρο εξαφανιζολ!
review reaction 1 Ιουλιος, gnnakos, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7