Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 82 10
Call-Girls 191748
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μάτωσε το Μαρινάκι και έπεσε διπλή αλλαγή. Πρώτα πρόταση για Sienna, η οποία τελικά δεν δούλεψε σήμερα, και στη συνέχεια προτάθηκε η Lorena. Σε όλο αυτό το Ελενάκι όπως πάντα εξυπηρετικότατο και ευγενέστατο.

Η Lorena ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα στο δωμάτιο που την περίμενα, ντυμένη με ένα ωραίο εξώπλατο φλοραλ φορεματάκι το οποίο τόνιζε το στήθος και την όμορφη μέση της. Πρόσωπο ωραίο, αν και αρχίζει σιγά σιγά να σπάει, καθώς πλησιάζει τα 30. Το στήθος φουλ φυσικό, ωραίο 2άρι προς 3αρι, με ελαφρά πτώση, αλλά ζουμερό και απολαυστικό.

Λίγο σόσιαλ στην αρχή για να σπάσει ο πάγος και στην συνέχεια γδυθήκαμε και άρχισε αμέσως το παιχνίδι. Την ξεκίνησα με γλειφομούνι το οποίο φάνηκε να απολαμβάνει και κατέβασε πολλά υγρά. Δέχθηκε και δάχτυλα μπρος

Πίπα αρκετά καλή, τόσο όσο να το απολαύσεις χωρίς να σε κάνει να τελειώσεις πριν την ώρα σου, με dt και πέρασμα από παντού.

Είχαμε 3 απολαυστικούς γύρους με εναλλαγές διαφόρων στάσεων. Η κοπέλα ανταποκρίθηκε σε όλους τους ρυθμούς, και αργούς αισθησιακούς και σε γρηγορότερες ταχύτητες χωρίς κανένα παράπονο. Τόσο στο ιεραποστολικό όσο και στο cowgirl είχε φουλ συμμετοχή με φιλιά χαδια και γουλ επαφή.

Αυτό που μου άρεσε και ευχαριστήθηκα περισσότερο στην Lorena είναι ότι σεβόταν τους ρυθμούς που ήθελα ανά πάσα στιγμή και προσαρμοζόταν αμέσως. Πολλές κοπέλες όταν καταλαβαίνουν ότι είσαι κοντά στην κορύφωση κάνουν το παν για να σε τελειώσουν πριν την ώρα σου για να ολοκληρωθεί το σεξ όσο πιο γρήγορα γίνεται. H Lorena είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις βίζιτας που δεν το έκανε αυτό, με άφηνε να παίρνω τις απαραίτητες ανάσες για την παράταση της επαφής.

Είχαμε εξαιρετική χημεία τόσο στο σεξ όσο και στο σόσιαλ, σίγουρα θα την ξαναέβλεπα. Νομίζω με την τιμή της αυτή τη στιγμή στα 140 ευρώ την ώρα και τις υπηρεσίες που προσφέρει για μένα είναι από τα πιο VFM κορίτσια της αγοράς. Σίγουρα θα την ξαναδώ στο μέλλον.

(ΥΓ. Για όποιον παρακολουθεί το σχετικό νήμα, η Lorena ψήφισε να την περιμένουμε ντυμμένοι.)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
2.974
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, maradona7, Johnny Red2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2024
Το Μαρινάκι εδώ και λίγες μέρες ματωμένη είναι, λογικά σε 2-3 μέρες θα επανέλθει.

Μεγάλο χαμόγελο

Όσο για τη Λόρενα είναι πολύ τίμια για τα λεφτά που ζητάει, είχα περάσει κι εγώ εξαιρετικά, όμως μαθαίνω πώς κάποιοι δεν είχαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
review reaction 3 hornyasfuck
11 Ιουνίου, 2024
@ΒΜ Ναι από το Σάββατο ή την Κυριακή είναι off ο τυφώνας, λογικά επανέρχεται την Παρασκευή ή το Σάββατο, όπου είναι ήδη booked Χαχαχα! Απλά το ανέφερα για το πως καταλήξαμε στην γλυκιά Lorena. Επίσης γελάω πως τα περισσότερα γραφεία άμα είσαι νέος πελάτης σου λένε δεν κάνουμε κρατήσεις περισσότερο από 1-2 μέρες πριν και τώρα σου κάνουν κράτηση για 20 μέρες μετά... χαχαχα

Για την Lorena η αλήθεια είναι πως στην αρχή είναι λίγο μαζεμένη, αλλά το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές, καλώς ή κακώς η χημεία παίζει μεγάλο ρόλο στο τι θα πάρει ο καθένας. Εμείς ταιριάξαμε και εγώ πήγρα τα μέγιστα.. Μπορεί σε δεύτερο ραντεβού να πάρω πολύ περισσότερα Γλώσσα
review reaction 1 review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2