Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Call-Girls 44178
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Να ξεκινήσω την κριτική λέγοντας ότι λόγω κούρασης δεν πέρασα τόσο καλά όσο θα περνούσα υπο άλλες συνθήκες. Ομως στην κριτική μου θα προσπαθήσω να τη δω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται για να σας μεταφέρω τη σωστή εικόνα.

Οταν άνοιξα την πορτατ ου δωματίου αντίκρισα το πρόσωπο των φωτογραφιών χωρίς ομως καθόλου βάψιμο. Το κορίτσι έχει ιδιαίτερο πρόσωπο με γωνίες το οποίο με το σωστό βάψιμο μπορεί να δείχνει πολυ καλύτερο. Οσον αφορά το σώμα, εμένα μου φάνηκε με λιγότερα κιλά απο αυτά της καρτέλας της. Έχει αρμονικες προδιαγραφές αλλά δε γυμνάζεται (ακόμα δεν ενοχλεί οντας μικρή) και ελαφρώς ενισχυμένο στήθος. Επειδή είναι μικρή η ενίσχυση επιφανειακά είναι μαλακό και έχει καλή αίσθηση.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες εδώ η εικόνα είναι πολυ καλύτερη: δεν αρνείται κατι αλλά και δείχνει να το θέλει χωρίς ομως υπερβολές. Ακολουθεί σε οτι στάση ζητήσεις ενω με τις κινησεις τις αλλά και με μικρές φωνούλες δείχνει ότι συμμετέχει.

Αναφερω οτι μου ζήτησε σε μια σταση να αλλάξουμε γιατι πονούσε αλλά δεν με ενόχλησε, ενώ συνέχισε χωρις να με κόψει.

Αυτο που μου μετέφερε κατα τη διάρκεια της συναντησης ειναι οτι την ενδιέφερε να περάσω καλά. Δεν πήγαινε να κλέψει και δεν έλεγε όχι. Αυτο απο μόνο του είναι για εμένα χαλαρωτικό και δίνει ενα μεγάλο συν.

Ντους δεν έκανε στο δωμάτιο. Ηταν ομως καθαρή και μου ανάφερε οτι θα κάνει γυρνώντας στο ξενοδοχείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως