Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 50 10
Call-Girls 110446
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Διαβάζοντας τις απογειωτικες κριτικές των συναδέλφων αποφάσισα να επισκεφτώ την Μιλένα μην τυχών και χάσω το κελεπουρι. Όταν την είδα πάντως δεν εντυπωσιάστηκα. Ένα μέτριο πρόσωπο, ελαφρώς σπασμένο λόγω ηλικίας, με δόντια που φωνάζουν ότι είναι καπνίστρια. Τα μαλλιά της μαύρα και όχι ξανθά όπως στις φωτογραφίες. Το σώμα ήταν και αυτό μέτριο με κρεμασμένα βυζιά, flat και χαλαρό κωλο. Λίγο χαλάρωση στην κοιλιά και στα πόδια. Με το ζόρι φτάνει την βάση. Βάση εμφάνισης και μόνο ήθελα να φύγω γιατί την συγκεκριμένη αν την πετύχαινα σε μπαράκι ούτε που θα ασχλουμουν μαζί της. Λόγω των καλών κριτικών όμως δεν άκουσα το ένστικτο μου και έκατσα. Λάθος! Στην διάρκεια του πηδηματος η κοπέλα προσποιούνταν εμφανώς με αποτέλεσμα να με ξενερώνει. Όλα ψεύτικα και προσποιητά με αέρα που φωναζε: ξέρεις ποια γαμας. Σιγά τα αυγά ρε κοπελιά, μια ακόμη του σωρού είναι που πέρασαν τα καλά της χρόνια και τώρα υπερβάλει στο γαμισι για να γουστάρει ο πελάτης. Φουλ έλλειψη αυτοπεποίθησης δηλαδή και λάθος εκτίμηση των αναγκών μου στην προκειμένη. Δεν έχω ψυχολογικά, δεν με νοιάζει αν τελείωσει ή όχι, δεν θέλω όμως ψεύτικους οργασμόυς γιατί με ξενερώνουν. Επίσης φουλ ξενερα ακόμη δεν είχα μπει στο ντουζ και προσπαθούσε μου πουλήσει τα έξτρα της. Καμιά δυνατότητα να παραμυθιαστεις, κατευθείαν εμπορική συμφωνία ήθελε να κλείσει. Πήγα για πουτανα και βρήκα πωλητή μέσα στο δωμάτιο ο οποίος δεν μιλούσε καλά αγγλικά και η συνεννόηση εβγαινε αλλά με δυσκολία. Το μόνο πραγματικά καλό σημείο ήταν το στοματικό που ήταν βαθυ μέχρι αμυγδαλές. Είχε σάλια, πέρασε και από μπάλες. Αλλά 150 γιούρια για ένα καλό τσιμπούκι δεν δίνω. Την αγάπη μου και πάμε για άλλα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
400
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maposavouris, Μακεδνος, Reznov και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2024
Ρε φίλε το λες και μόνος σου ότι δεν σε ενδιαφέρει να ευχαριστήσεις την παρτενέρ σου αν είναι πληρωμένη. Πιστεύεις ότι αν προσπαθούσες θα είχε ψεύτικους οργασμούς ή αληθινούς;
Δηλαδή απο τη μια δεν κάνεις κάτι για να γουστάρει η κοπέλα από την άλλη διαμαρτυρεσαι για ψεύτικους οργασμούς. Αν δεν προσποιούνταν θα έλεγες πως ήταν μουγκή και θα επρέπε να δουλεύει σε μπουρδέλο. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Αν θες αληθινούς οργασμούς πρέπει να δουλέψεις για αυτό και πάλι, τίποτε και ποτέ δεν είναι σίγουρο.
Σε διαβεβαιώ πάντως, πως αν έβαζες λίγο παραπάνω μεράκι στο να την ευχαριστήσεις θα είχες μια τελείως διαφορετική εμπειρία...
review reaction 1 Random User 123, taraktsoglou, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
12 Μαΐου, 2024
Αγαπητέ Johnny η βαθμολογία και το κείμενο βασίζονται και στη σύγκριση με συναντήσεις μου με άλλες κοπέλες. Σε καμία κοπέλα δεν κάνω καμιά προσπάθεια να την ευχαριστήσω. Παρόλα αυτά η εμπειρία μου με άλλες κοπέλες πχ Ρούμπι ήταν καλύτερη. Άρα αυτό που λες δεν ισχύει
review reaction 1 review reaction 3 Random User 123, hornyasfuck
12 Μαΐου, 2024
"Βάση εμφάνισης και μόνο ήθελα να φύγω γιατί την συγκεκριμένη αν την πετύχαινα σε μπαράκι ούτε που θα ασχλουμουν μαζί της"

Εσύ πρέπει να είσαι ο Μπάρκουλης της γενιάς μας. Γιατί δεν ανεβάζεις καμία φωτογραφία από γκόμενα που έριξες σε μπαράκι για να έχουμε μέτρο σύγκρισης;
review reaction 1 review reaction 3 Midnight24, Random User 123, Yagulas και 3 άλλα μέλη
13 Μαΐου, 2024
Εγώ που την πήρα πριν από ένα χρόνο περίπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συμμετοχή και συμπεριφορά της κοπέλας γιατί προσπάθησε και με ικανοποιησε στο έπακρο, δεν ξέρω τι έγινε με την περίπτωση σου, το σώμα ήταν σχετικά χαλαρό και τότε όπως και το στήθος το μόνο αρνητικό πάνω της δλδ αλλά με κάλυψε το σύνολο .
Μου αρέσει πολύ που υπάρχει γραμμή υπεράσπισης πάντως ???
review reaction 1 review reaction 2 Random User 123, hornyasfuck, Johnny Red2
15 Μαΐου, 2024
Детка ты читал мои отзывы,ты знал что у меня темные волосы,и грудь без силикона.
Ты считаешь в 28 лет это уже старость?)
Я стараюсь для каждого клиента,и не важно сколько ему лет,20 или 70 .и всегда говорю клиентам,если у них есть какая то фантазия или он хочет что то попробовать,я постараюсь это сделать.
Да,меня не возбуждают 50 летние мужчины как ты,мы все играем свою роль.но и в этом случае я тоже хочу получить удовольствия от процесса.
Я работаю в Салониках больше 2 лет,я читаю все ваши отзывы, особенно ваша любимая тема груди.и ты действительно думаешь что я не уверена в себе?)))
Насчёт внешности,у всех разные вкусы, кому-то я могу нравиться кому то нет.
То что касается зубов,такое я слушаю в первые,у меня красивая улыбка,и после твоего отзыва,я стала ещё больше улыбаться)
Насчёт торговли,как ты выразился,я говорила и буду говорить своим мальчиком какие именно доп услуги у меня есть!
То что касается фальшивого оргазма,ну это смешно) я пока не экспериментировала с фейковыми оргазмами)))
У нас с тобой было одно окончание,ты мог спокойно сказать что хочешь остаться всего на пол часа,я бы вернула тебе деньги.
Но как я сейчас понимаю,ты просто забоялся.
Дорогие мои мальчики,я понимаю что мы Эскортницы,кто то старается работать кто то нет,но давайте вы будете хоть немного уважать девушек .
И малыш еслиб я была в одном баре с тобой,то я точно уверена что я бы тебя даже и не заметила.?
review reaction 1 Jorge Dantes, markxx, bigmountain και 4 άλλα μέλη
15 Μαΐου, 2024
Dear Milena, you say that in a bar you wouldn't even notice me which I already know because of the bad service you gave me. But how can you know if you would notice me since you don't even remember me. I know that because I am 36 and not 50 years oldΠλατύ χαμόγελο
You have a lot nerve to join the site just to reply to a bad review. No other girl that I know, has done that. Maybe you think I am right in my review and that hurts? In any case be a true professional and don't judge review writers. When a site where escorts and agents can judge clients is cteated, you can go there and write whatever you want (if you can remember who I am, because i am not the 50 year oldΜατάκι)
review reaction 1 hornyasfuck
15 Μαΐου, 2024
Μάλλον η Μιλενα θα είναι της θεωρίας μν κρίνεις για να μν κριθεις.
review reaction 1 hornyasfuck
16 Μαΐου, 2024
@Milena833

μία αλλαγή στις φωτογραφίες δεν θα ήταν άσχημη ιδέα , αλλιώς ξανα-βάψτα ξανθά Χαμόγελο με γλώσσα
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
16 Μαΐου, 2024
Και μόνο ότι η Μιλένα έγραψε σχόλιο σε κριτική (φαντάζομαι γιατί!), με έκανε να την πάθω περισσότερο!
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
16 Μαΐου, 2024
Ρε παιδιά το λέει κιόλας η γυναίκα στο μύνημα της ότι οσοι είναι κοντά στα 50, δεν της αρέσουν, αλλά κάνει ότι μπορεί να τους ικανοποιήσει. Δηλαδή προσποιείται, δηλαδή τους δίνει ένα ψεύτικο σέρβις. Άρα μόνη της το παραδέχεται. Ήθελες να έρθεις εδώ να με βγάλεις ψεύτη, άσχημο ή οτιδήποτε αλλά έβαλες τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Έπρεπε να αφήσεις στους αγαπούληδες σου την υπεράσπιση γιατί μόνη σου τα έκανες να μην πω τι...
review reaction 3 hornyasfuck
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2