Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 58855
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Πριν από 7 αιώνες ο Δάντης έγραψε τη «Θεία Κωμωδία» που περιλαμβάνει τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Σε αυτά θα βασιστώ και εγώ, ως άλλος Βιργίλιος, όχι για να σας πάω στον παράδεισο (κάτι που είναι πέρα από τις δυνάμεις μου) αλλά μέσα από το καθαρτήριο της παρούσας κριτικής να αποφύγετε τουλάχιστο την κόλαση. Πάμε λοιπόν.
Το πρώτο θανάσιμο (και εύλογο στο παρόντα ιστότοπο) αμάρτημα είναι η λαγνεία. Η κοπέλα γουστάρει (ή προσποιείται πολύ καλά) το σεξ. Όχι όμως το ζουζουνιάρικο, παρά το σκληρό και αμοραλιστικό που όμως θα το οδηγήσει αυτή, στα ιδιοτελή της μονοπάτια. Οι αγαπούληδες αποφύγετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι όντως ψηλή και με φαρδιά περιφέρεια που στα 22 της χρόνια είναι καλή, δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος ότι θα συνεχίσει έτσι και στα επόμενα χρόνια. Το στήθος είναι δυσανάλογα μικρό και αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη μάλλον θα ενισχυθεί στο μέλλον. Πρόσωπο ελάφρως κατώτερο των φώτο, περισσότερο από ένα “ότι να ‘ναι” μακιγιάζ και χτένισμα παρά από photoshop. Το πακέτο της εμφάνισης, περισσότερο εντυπωσιακό, παρά όμορφο μάλλον με απογοήτευσε. Άσχημη δε τη λες σε καμιά περίπτωση αλλά ακόμη και ένα μέσο ρωσάκι με αντίστοιχο ύψος τη βάζει κάτω για πλάκα.
Επόμενη αμάρτημα η λαιμαργία, που κανονικά δε θα είχε θέση σε μια τέτοια κριτική αλλά έχω να σας δηλώσω ότι φεύγοντας πήρε μέχρι και τη συσκευασία με τα φυστίκια από το μπαρ. Βέβαια, δεν είμαι σίγουρος αν μίλησε το στομάχι εκείνη τη στιγμή ή αν ευθύνεται ο Μαμωνάς, ο δαίμονας που άρχει της επόμενης κατά σειρά αμαρτίας, της απληστίας.
Εδώ έχω και το σοβαρότερο θέμα της συνάντησης. Όπως θα έχετε δει όσοι συναντήσατε ή σχεδιάζετε να συναντήσετε την κοπέλα έχει πάρα πολλά έξτρα στην καρτέλα της. Αυτά τα πολλά έξτρα προσπάθει εντέχνως και τεχνηέντως να τα πολλαπλασιάσει στην πορεία του ραντεβού προκειμένου να βγάλει όσο το δυνατό μεγαλύτερο κέρδος, κάτι που και η ίδια δεν αρνήθηκε σε καμία περίπτωση. Για να γίνω πιό συγκεκριμένος είχα μάζι έξτρα για κώλο και χύσιμο στο πρόσωπο που μετατράπηκαν σε παιχνίδι με sex toys και άδεια για ας πούμε περισσότερα γκάζια. Θα ρωτήσει κάποιος, σε ανάγκασε να τα δώσεις ή υποσχέθηκε κάτι και τελικά δεν το έκανε; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι. Απλά πάτησε πάνω στην απέχθεια που έχω για τα παζάρια ειδικά πάνω στο σεξ και στην ανυπόστατη όπως αποδείχτηκε ελπίδα μου να πάρω κάτι ως “μπόνους”. Φευ ήμουν βαθειά νυχτωμένος. Κατά δήλωση της <<όσα έχεις θα σου τα πάρω>> και το επικό <<μήπως έχεις και άλλα και μου τα κρύβεις>>; Ένα ακόμη πιο επικό ήταν έξτρα χρέωση αν της έβαζα και άλλο δάχτυλο μέσα της.
Περνάμε στην οκνηρία, για την οποία είμαι εγώ ο αμαρτωλός που βαρέθηκα/ξενέρωσα και δεν πάτησα πόδι στις εξωφρενικές απαιτήσεις της. Συνεχίζουμε με την οργή στην οποία και πάλι εγώ θα είχα υποπέσει αν δεν υπερίσχυε το ξενέρωμα που είπαμε παραπάνω. Ζηλόφθονία δεν είχαμε ή δεν πρόλαβε να αποκαλύφθει ενδεχομένως.
Η τελευταία και μεγαλύτερη αμαρτία σύμφωνα με το Δάντη είναι η αλαζονεία. Υπέπεσα σε αυτήν πρωτίστως εγώ, πιστεύοντας ότι μπορώ να παρασύρω στο ρυθμό μου αυτή τη μαύρη τρύπα που ρουφάει λεφτά. Η ενοχή της κοπέλας (δε θα πω της Αρετής γιατί μάλλον διάλεξε αυτό το όνομα ως τρολιά) έγγειται στο γεγονός ότι επειδή το κατέχει το μπλα-μπλα και επειδή της ανοίγουν μπουκάλια στα clubs οι αγαπούληδες θεωρεί ότι μπορεί να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα. Έχω πει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το πιστεύω ότι η κάθε κοπέλα/γραφείο βάζει την τιμή της εκεί που κρίνει η ίδια. Η ένστασή μου έγγειται στην καθαρή εξήγηση για το κόστος έξ’ αρχής και όχι στο παραφούσκωμα του με πονηριές. Επίσης, θεωρεί ότι είναι και φοβερή ηθοποιός τόσο στο σεξ όσο και στις φιλοφρονήσεις στο διάλειμμα. Η αλήθεια είναι ότι η υποκριτική της θα με έπειθε γιατί είναι πολύ πιο έξυπνη από εμένα αλλά με βοήθησαν τα χρόνια που έχω στην πλάτη μου.
Το γραφείο ήταν κάτι παραπάνω από ΟΚ, τόσο στην ευγενεία όσο και στην τήρηση των χρόνων και στην αρχή και στο τέλος του ραντεβού. Για να συνοψίσουμε λοιπόν, όσοι δε θέλουν να κλάψουν τα λεφτά τους όπως εγώ, θα πάνε με συγκεκριμένο μπάτζετ και από εκεί και πέρα ότι σας δώσει η κοπέλα, που θεωρώ ότι μπορείτε να το βρείτε και αλλού, βλέπε Μάγια (όταν δεήσει να γυρίσει). Αν πάλι τη βρίσκετε να ξοδεύτε, έχετε βρει το λιμάνι σας. Σε καμία περίπτωση οι γραμμές αυτές δεν έχουν το χαρακτήρα γκρίνιας (εγώ είμαι ο κουτός που πιάστηκα κορόιδο και ξοδευα χωρίς αύριο) απλά θεωρώ ότι έχω την υποχρέωση να χτυπήσω καμπανάκια στους συναγωνιστές που πονάνε τα ωραία τους λεφτάκια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.693
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 C.G.A, maradona7, hornyasfuck και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2024
Θαυμάσια ανάλυση φιλε μου,μπραβο
Εμένα με εξιτάρπουν αυτες που ζητανε λεφτα για τα πάντα,γιατι δειχνουν αδιστακτες και πρόθυμες για όλα.Aντιθετως,καποιες που λενε "ουτε με 1000 ευρω δεν το κανω" με ξενερώνουν!
Και επίσης,εχω γνωστές-πολυ κατωτερες απο την Αρετή-που παιρνουν 400-500 την ωρα,ανεξαρτητες φυσικά .δηλαδη ολο το ποσό στην τσέπη.
Ολα ειναι σχετικά τελικά.(ως προς το αν και πόσο "αρπακτικό" στα λεφτα ειναι)
review reaction 1 C.G.A, hornyasfuck
11 Μαΐου, 2024
Αδελφέ, γράψε μας τι εχτρα πλήρωσες και ποσα
review reaction 1 hornyasfuck
11 Μαΐου, 2024
Απολαυστικό πόνημα, κύριε!
review reaction 1 hornyasfuck
11 Μαΐου, 2024
το ότι περιμένουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) μια βίζιτα να μας δώσει έξτρα μπόνους ακόμα δεν το έχω καταλάβει
απλά δεν μας είπες πως είναι δυνατόν να έχεις 110 έξτρα χρέωση χωρίς πρωκτικό
Η κριτική σου είναι στα όρια της γκρίνιας δικαιολογημένης βέβαια αλλά χωρίς πολύ ουσία
Y
ydroxoos7
review reaction 1 hornyasfuck
11 Μαΐου, 2024
Σου τα φάγε κανονικά. Πονηρή.
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5