Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 34 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 89926
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Και το ονοματακι της το εχει βαλει σαν της παιδικης κουκλας. Ειναι αναλογης ομορφιας γυναικα, σε ηλικια πανω απο τριαντα, απο εκεινα τα μιλφ που σου αποδεικνυουν πως καποιες γυναικες συνεχιζουν να ειναι ομορφες και ας μεγαλωνουν.
Οι διαφορες απο τις φωτογραφιες ειναι ελαφριας μορφης, λιγο η λαμψη μονο ενω εχει βαλει λεφτα στα βυζια και στον κωλο της. Αποτελεσμα πολυ καλο και αισθητικα και στο χουφτωμα, πρεπει να ειναι περιφανη για τις καμπυλες της, αυτο δειχνει με την κορμοστασια της. Ολιγομιλιτη στην αρχη αλλα πολυ πιο ανετη μολις ανοιξαμε την συζητηση. Παρατηρουσα την περιποιηση της και την πλησιαζα διαρκως με σκοπο να την φιλησω. Ακομπλεξαριστη και φουλ συμμετεχουσα στα φιλια, ηταν αυτο που χρειαζοταν για να μετατραπει σε γατακι που ηθελε τα χαδια της και μετα το γαμησι της.
Μου ηταν ευχαριστηση το γλειψιμο στο κορμι της, απολυτα καθαρη και ατριχη στις ενδιαφερουσες περιοχες. Η πιπα της πλησιαζει το εξαιρετικο, ηταν βαθια και με ενα καλο γλειψιμο στις αρχιδομπαλες. Το σεξ που ακολουθησε ηταν ενα ξεφρενο gfe και εννοω, οχι τσοντοειδες αλλα με πολυ ενταση και αυθορμητισμο. Το εζησα σαν μια εμπειρια που δεν ξεχωριζε απο ενα γαμησι με καποια που γνωρισα σε μπαρ. Ο δευτερος γυρος ηταν πιο τσοντοειδεις, δεν ξερω γιατι, αυτο μου εβγαλε το ενστικτο μου αλλα της αρεσε, απολαμβανε και το μαλλιοτραβηγμα και τα χαστουκια στον κωλο ενω την εσκιζα στα τεσσερα. Τα βογγητα της και η μανια καθε λιγο να σκαει πανω μου ηταν το αποκορυφωμα. Κρατησε πολυ το σφυροκοπημα, ηταν ενα τεστ αντοχης που απεδειξε οτι στο pse ειναι μια τιμια επιλογη.
Με την διαθεση της για σεξ νομιζω πως θα καλυψει καθε περιπτωση και γουστο πελατη ενω η τιμη της ειναι η λογικη που της αξιζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Οκτ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.452
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, doc_lin και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού