Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 19 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δευτερη φορα με το μοναδικο μουνι επιπεδου Τσαμπιονς Λιγκ, που εχει περασει το τελευταιο χρονο τουλαχιστον, απο το γραφειο.

Την πρωτη φορα στο προηγουμενο τουρ η 1ωρα δεν ειχε φτασει παρα μονο για ενα πιστολιασμα και δεν ειχα ολοκληρωνενη εικονα για το ποσο καλα ξερει να γαμιεται αυτο το ΠΑΤΟΜΟΥΝΟ.

Παμε απ την αρχη ομως η κριτικη θα εχει μεσα αρκετο αρλεκιν οποτε μαζευω εδω info για οσους θελουν τα βασικα οι αλλοι αμα εχετε ορεξη να διαβασετε μαλακιες παρτε καφε και αραξτε.

Προσωπο/στυλ: Για εμενα ειναι ισως η πιο στα γουστα μου γκομενα εχω γαμησει εβερ. Ειναι απολυτα στο στυλ που γουσταρω με τα ταττου της και την γενικοτερη αισθητικη της , κι ας ειναι λιγο μετριο το sleeve της κατ εμε. Μονο μελαχρινη δεν ειναι για να ηταν στο 100%. Προσωπο οτι θα δειτε στις φωτο , με επεμβασεις που δεν φαινονται καθολου, ακομα και τα χειλια της πχ που ειναι δυσκολο να μην ειναι ροφος μι γκομενα, εχει γινει τρομερη δουλεια. Χαμογελο που σκοτωνει.

Σωμα: Γυμνασμενη, ψηλη οσο πρεπει, ο κωλος θα χρειαστει παραπανω δουλεια στο αμεσο μελλον μην πεσει ξαφνικα, στημενος ειναι ΚΟΛΑΣΗ βεβαια, ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ, ποδια-χερια-νυχια ΠΕΝΑ. Βυζι μετριοτατο αλλα κουνιεται στο γαμησι παρ ολα αυτα και η αφη ειναι καλη.

Σοσιαλ: Μετριοτατα αγγλικα και ευκολα να την πεις ψυχρη επαγγελματια αλλα εγω ειμαι κλοουν με τετοιες γκομενες και τα λεμε πολυ ωραια συνηθως , οπως και με την ιδια, ποσο μαλλον που εχει παρομοιο χιουμορ και λειτουργησαν τα πειραγματα του τυπου "ε βεβαια τετοια μουναρα που εισαι σιγα μην μας μιλας κιολας" και αλλες τετοιες παπατζες. Ειχαμε και το κοινο σημειο των πολλων ταττου, συν μουσικης και τα ειπαμε πολυ ωραια. Οπως και να χει απλα αμα ειστε γουτσου γουτσου τυπακος παιζει και να σας ξενερωσει στο σοσιαλ.

Γαμησι: Τσιμπουκι θανατου, ασυλληπτο καταδρομικες , σαλια , παιχνιδια τα παντα ολα.
Στο γαμησι θα γαμηθει ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ, οχι για να κλεψει αλλα για να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ κυριοι. Θα σας εκμεταλευτει για την ευχαριστηση της ξεκαθαρα η τουλαχιστον αυτον τον ρολο εχει επιλεξει να παιζει. Απολαυστε το και ακολουθηστε την, θα το θυμαστε για πολυ καιρο μετα.

Παμε τωρα στο αρλεκιν.

Κλεισιμο ραντεβου αρκετες μερες νωριτερα με την προοπτικη να ειναι το πρωτο της μερας. Παραμονες του ραντεβου μου παραλιγο να φαω τρελο χωσε στην δουλεια με αποτελεσμα να εχω αγχωθει τερμα οτι παιζει να ακυρωσω και μετα το πουτσο κλαιγανε μιας και μεχρι να φυγει το κοριτσι θα ημουν παλι εκτος Ελλαδας τις πιο πολλες μερες. Σαν φοβερος γατοπαρδος καταφερα και εχωσα εταιρο συνελφο στην θεση μου(χρωσταω κοψιδια κερασμα) και στην παραταση/πεναλτυ παω να προλαβω το ραντεβου στο χοτελι με νοοτροπια ΘΡΥΛΟΥ, οπως εχει γαμησει ολη την ευρωπη φετος.

Φευγω λοιπον και στον δρομμο ενεργει δυνατα ο τριπλος φρεντο που ειχα κοπανησει νωριτερα. Εχουμε λοιπον μπροστα μας με το ζορι 1ωρα μεχρι να αποφασισουμε αν περναμε πρωτα απ το σπιτι για καταθεση η τα παιζουμε ολα για ολα στο χοτελ.

Αποφασιζω σπιτι, παιζω αστραπιαια μονοκοπανια καταθεση, ολικη καθαριοτητα με ταχυτητες τρομακτικες και χοτελι μπαινοντας σε οτι μονοδρομμο και παρανομο στενο υπαρχει για να φτασω κανα μισαωρο νωριτερα τουλαχιστον για να ψαχτω για δυνατο δωματιο και να κανω ντουζακι χωρις αγχος.

Με το αγχος στα κοκκινα παρολα αυτα σωζω την παρτιδα και φτανω 20' νωριτερα. Παιρνω ανωμαλο δωματιο σε 1500 καθρεπτες σε καθε γωνια, στελνω στο γραφειο. Δευτερο μπανιο, αρωματα, στριβω στιγαρο, χτυπαει πορτα.

Μπαινει μεσα αυτο το ΑΡΡΩΣΤΟ ΟΠΛΟ πραγματικα γδυμενη η ξεκωλιαρα. Βυζια φατσα καρτα, ο μισος κωλος εξω , μια αρρωστιλα.
Χαιρετουρες εγω το παιζω τσιλαριστος αλλα θελω να την γαμησω επιτοπου.
Τα λεμε ωραια και ομορφα , μπαινει για ντουζακι , βγανει εντελως ΞΕΚΩΛΕ με κατι σχοινια να καλυπτουν μισο εκατοστο σωματος, παει να μου πει το παραμυθι για τα πιρσινγκ τα καινουργια οτι πονανε και τετοια, της λεω να μην μασαει θα περασουμε φινα και θα προσεχω τα αυτακια της και παω να φασωσω.

Ωπα μου λεει κατσε να ριξουμε αντισυπτικο στις γλωσσες μας. Παω να βαλω τα γελια που σε λιγο θα εχει το καυλι μου μεχρι τις αμυγδαλες της αλλα οκ ας τον φαμε τον παππα εχω γαμησει και πριν Μαρινα και δεν την φοβαμαι την φολα.

Αρχιζουμε επικο μπαλαμουτι. Δεν χορταινω να γλυφω απο πανω μεχρι μπουταρες, περναω βολτα απ το ,ανοιχτο η αληθεια ειναι, μουνι της και με καθοδηγει πληρως για να γουσταρει πανω απ ολα αυτη. Καυλωνω εγω φουλ με τετοια κολπα οταν παιρνει πρωτοβουλιες η αλλη και μουγγριζω σαν ζωο οσο γλυφω οπου βρισκω. Γελαει ανωμαλα αυτη της λεω εγω διαφορες μαλακιες τυπου θα σε γαμησω μεχρι να μου μαραθει η πουτσα, αυτη μου λεει δεν σε καταλαβαινω μπρο οσο μου χαιδευει αρχιδια, πλατη, κοιλιακους με τις νυχαρες και με εχει κανει πετρα.

Βλεπω εισαι ετοιμος μου λεει, εσυ την ρωταω, μου πιανει χερι και το βαζει στο μουνι, γελαει και λεει θα σου δειξω.
Περναει καποτα με 2 κινησεις και καβαλαει. Κανει πολυ δυνατο παιχνιδι, οπως ακριβως θελει. Εγω εχω μουρλαθει και την αφηνω να με χρησιμοποιησει σαν δονητη ξεκαθαρα. Σε καποια φαση με αρπαζει και με φιλαει βιαια και με κοιταζει στα ματια. Σκαλωνω με το βλεμμα και αρχιζω να γαμαω χωρις ελεος. Αρχιζει τα dont stop , την κολλαω πανω μου , την ριχνω missionary και την γαμαω οσο πιο γρηγορα και ρηχα μπορω. Νιωθω υγρα να τρεχουν παντου παω να μπω βαθια και πιο αργα μου λεει φωναζει κυριολεκτικα NO NO, dont change και μου κραταει μπουτια για να συνεχισω στο ιδιο βαθος κ τεμπο. Βαραω διχως ελεος με τα 2/3 μαξ του καυλιου αυτη ουρλιαζει σαν τρελη και ξαφνικα με αρπαζει και με χωνει τερμα μεσα της οσο με φασωσει μανιασμενα. Δεν αντεχω πανω απο 10 πουτσιες και χυνω ενα ποταμι μεσα στην καποτα. Με κραταει και με φασωνει μεχρι να βγω.

Της λεω πας καλα μωρη τρελη τι σε επιασε. Δεν πολυ καταλαβαινει και μου λεει οτι γουσταρει οταν γαμιεται να το ευχαριστιεται πανω απ ολα η ιδια.

Νταξει εδω ειμαστε λεω θα με τρελανεις εσυ. Το παραμυθι οι σωστες οι πουτανες πρεπει να ξερουν να το πουλανε μαγκες αλλιως δεν εχει καμια σημασια τι γαμας 1 τι γαμας 500 , αυτες που ξερουν να παραμυθιαζουν σου μενουν.

Στο 2ωρο επαιξε αλλος ενας γυρος μακρας διαρκειας( 1 ωρα σερι πουτσα εφαγε) με highlight παλι missionary στο ιδιο μοτιβο με το πρωτο πιστολι και χυσιμο με μαλακια του θανατα οσο μου εγλυφε λαιμο και μου μοστραρε ανοιχτη κωλοτρυπιδα(κοοολαση λεμεεε,δωστον μωρη καυλα να μεινουμε αφραγκοι) μεσα απ τους καθρεπτες.

Φερθηκα σαν απολυτος δουλος του μουνιου της να της κανω ολα τα χατηρια πανω στο γαμησι και οπως γουσταρει η ιδια , κανοντας συνεχως ερωτησεις για το που/πως/ποτε γουσταρει και παιρνοντας την κατασταση στα χερια μου λιγες φορες οταν το ζηταγε η ιδια μονο. Ηταν αυτο που μου ελειπε, μια γκομενα που ξερει ακριβως τι θελει στο γαμησι και το απαιτει μαλιστα.

Εμαθα λοιπον απ την Μαριναρα τα εξης.
Στα 4 προτιμαει να της τραβας μαλλι και να της δινεις να γλυφει δαχτυλα. Σφαλιαρες κωλο δεν της λενε κατι, δεν της κανουν κεφι, δεν θα σου πει ποτε μη αλλα δεν της ζηταει.

Μαλιστα με το μαλλι εχει τρελα, αποζητα να της το πιανεις κοτσο και να τραβας με καθε ευκαιρια.
Γουσταρει choking και το ζηταει μονη της, ελαφρυ της επαιξα μιας και δεν το πολυ γουσταρω εγω.
Δαχτυλα κλειτοριδα φουλ πανω στο γαμησι, δαχυλα μεσα στο γλυψιμο αμεεεε, αλλα οχι για πανω κατω για σκουιρταρισμα(ανετα ριχνει στην προσωπικη της ζωη πιστευω γι αυτο και δεν θελει).

Ψαξε το eye contact σε καθε ευκαιρια, το καλυτερο που εχω συναντησει, σε καθε σταση και γελαει καθε φορα οταν σε βλεπει ποσο γουσταρεις. Πες της ποσο μουναρα ειναι. Μιλα της και πες της μαλακιες και ας μην καταλαβαινει της αρεσει και θα σου αρχισει τα σουκα μπλιετ οταν θα χυσει.

Μισιονερι αγαπημενη σταση ξεκαθαρα.
Βρειτε δωματιο με καθρεπτες ειναι τρελη ψωναρα με την καλη εννοια, ψαχνει γωνιες για να βλεπει ολο το μεσα εξω σε καθε σταση.
Στο τσιμπουκι γαμηστε της το στομα σαν sub πορνη πιανοντας την απ τον κοτσο και με τα χερια της πισω απ την πλατη. Πετανε φωτιες τα ματια της ετσι.
Μην ακουμπατε-γλυψετε αυτια, δεν το επραξα καθολου και ρουφηξα τους καρπους της ευγνωμοσυνης της.

Γενικοτερα φατε το παραμυθι που μοστραρει και ακολουθηστε, θα σας μεινει για πολυ καιρο αυτο το γαμησι κυριοι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
380€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.104
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Angelus, maradona7 και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2024
Αυτά κάνεις και μας θυμίζεις τις μαγικές στιγμές που περάσαμε, και ενώ έχουμε ιεραρχησει ποια θα παρει άμεσα επαναλληπτική μεταξύ Μαρίνας, Μιας και Σασας, μας γαμάς την σκέψη... Ντροπή!

Πάντα τέτοια και να περνάς καλά φίλε!
review reaction 1 hornyasfuck, jason155
29 Απριλίου, 2024
Οτι καλυτερο εχω διαβασει σαν περιγραφη
review reaction 1 hornyasfuck, jason155
29 Απριλίου, 2024
Overrated!!
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, gymaster και 1 ακόμα μέλος
30 Απριλίου, 2024
@srek7
Νταξει overrated απο συνολικη αποψη? Σιγουρα για τα προσωπικα μου γουστα εμφανιση+σερβις ειναι το τοπ που εχω γαμησει 1 χρονο απ το γκλαμουρ, χανει σε vfm και επικοινωνια. Αλλα μωρε γουστα ειναι αυτα , δυσκολα θεωρω να περασει καποιος ασχημα η να κλαψει τα χρηματα του με τηβ συγκεκριμενη. Τωρα αν τα ταττου κτλ χαλανε καποιον οκ το ακουω αλλα για τα γουστα μου ειναι τοπ μουναρος.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, astronaut80
30 Απριλίου, 2024
Mε το overrated μπορεί να εννοεί ότι η συνολική εικόνα της ίσως δεν δικαιολογούν απόλυτα τα λεφτά.

Οκ είναι όμορφη και κορμάρα και ξέρει να πηδιέται και είναι λυσσάρα, αλλά πολύ τυπική και ψυχρή. Οπότε δεν είναι απόλυτα vfm υπό αυτή την έννοια.

Ευτυχώς όμως που φιλάει παθιασμένα αλλιώς δεν ξέρω τι θα λέγαμε οι περισσότεροι.

Αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά.
review reaction 1 Johnny Red2, GeneralWinter, jason155 και 1 ακόμα μέλος
01 Μαΐου, 2024
Ακριβώς όπως τα λέει ο @BM είναι γκόμενα που την πληρώνεις για να σου εκμεταλλευτεί τον πούτσο και να σε στείλει. Δεν την νοιάζει να σου πουλήσει έρωτες γιατί δεν είσαι αρκετά πλούσιος για τα γούστα της. Σε ξεζουμίζει, εσύ νομίζεις ότι την γάμησες και πήρες αυτό που θες και αυτή πάει παρακάτω και εσυ λες τον έβαλα μέσα σε ένα τέτοιο μανιασμένο μουνί.

Έχει μεγάλη σημασία να ξέρουμε τι ζητάμε, τι θέλουμε και τι αγοράζουμε..
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, bigmountain
01 Μαΐου, 2024
Εκανα login μόνο για να πω μπράβο για την κριτικη
review reaction 1 Johnny Red2
02 Μαΐου, 2024
@pitsirikos, η Μαρίνα είσαι;

Χαμόγελο με γλώσσα

Αναρωτιέμαι αν όντως μας διαβάζει η Μαρίνα. Υπέπεσε στην αντίληψη μου πώς ναι.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8