Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 32 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 114032
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Προταση του γραφειου αφου αποτυχαμε να βρουμε την αρχικη μου επιλογη ελευθερη λογω φορτου εργασιας. Για αλλη μια φορα εδωσα ευχες στην τηλεφωνητρια οταν τελειωσε το ραντεβου γιατι μου βρηκε το καταλληλοτερο υποκαταστατο.
Απο εμφανιση βαση των δικων μου γουστων ειναι πολυ καλη. Μικροσωμη σε κατηγορια και με ωραιες καμπυλες, εχει το σωμα που αυτοματα οταν το κοιτας σου σηκωνεται η πουτσα. Ειναι γνωστρια των δυναμεων της και στην εμφανιση αλλα και στον χαρακτηρα με την αυτοπεποιηθηση να βγαζει μια εξτρα λαμψη που με εκανε και εμενα να πιστεψω σχεδον αμεσως οτι θα περασω καλα μαζι της.
Το μπλα μπλα το εχει πολυ και ειναι καλη στα αγγλικα αλλα το πουτανακι θελει την πουτσα του και δεν χανει χρονο σε μαλακιες. Μαλλον ημουν τυχερος, η της αρεσα, και μου εδωσε πολυ νοστιμα φιλια με την καθαρη αναπνοη να με προδιαθετει να ρουφηξω την γλωσσα της μηπως και μου μεινει λιγο η γευση της στο στομα μου. Αν και την αιφνιδιασα η συμμετοχη της ηταν πολυ καλη και το χερι της περασε απευθειας στην πουτσα μου και ξεκινησε τις μαλαξεις.
Μυριζοντας την και κοιταζοντας την στα ματια που εχουν και πολυ ωραιο χρωμα κατα καποιο τροπο μεθυσα και επιδοθηκα σε ενα λατρευτικο γλειψιμο στις βυζομπαλες. Η ενισχυση ηταν καλη και οι ρωγες δειξανε την ικανοποιηση τους ενω με τα χερια της επαιζε με τα μαλλια μου. Επομενο φυσικο βημα με τις καυλες που ειχα ηταν το μουνακι της, το ομορφο και καθαρο μουνακι του οποιου χαρισα ενα γλειψιμο λες και ηταν η αγαπημενη μου και ειχα μηνα να την δω. Τα ποδαρακια τρεμανε λιγακι προς το τελος και μερικες σταγονες απο τα υγρα της καταληξανε στο στομα μου. Ηδη τα πιο δυνατα αφροδισιακα τα ειχα παρει και η πουτσα μου δεν ηθελε πολυ για να βγαλει το καλα μαζεμενο σπερμα. Η πιπα της μεσα σε λιγα λεπτα ειχει κανει την δουλεια της. Απο τεχνικη ειναι εμπειρη, βαθυ και υγρο το τσιμπουκι της με προσεκτικη περιποιηση και τις αρχιδομπαλες.
Στο διαλειμμα συνεχισε το φιλοτιμο προγραμμα, απο την μια μου εδωσε λιγο χρονο αλλα απο την αλλη διεθεσε το στομα της ακομα και για ελαφρυ mouthfuck μολις μου την καλυωσε. Το σεξ καθαυτο ηταν του στυλ gfe. Η γκομενα εχει τον τυπο σωματος που μπορεις να κουμανταρεις ευκολα και ειναι πολυ προθυμη να σου χαρισει το μουνι της αλλα και τον οργασμο της. Υπακουει αλλα και εκτελει με τεχνικη βγαλμενη απο εμπειρια ενω οσες φορες την αφησεις να παρει πρωτοβουλια, με οτι περναει απο το χερι της θα σε εκπληξει θετικα. Μου εκανε καβαλημα και μετα πολυ καυλιαρικο ιεραποστολικο γεματο με φιλια και αγκαλιες. Στα τελευταια λεπτα που ειχα κουραστει με το gfe της ζητησα πισωκολλητο και εβγαλα μαζεμενη ολη την καυλα που μου ειχε προκαλεσει αυτο το κορμι. Ηταν σα να το ηθελε και αυτη να καταληξει ετσι, αρχισε να βογγαει και να χτυπιεται πανω στον πουτσο μου. Εχυσα μεσα της ενω μου καθησε στημενη μεχρι που την εβγαλα εγω απο το μουνι της.
Η γκομενα γουσταρε και νομιζω οτι εχει και αλλα να προσφερει τα οποια σε μια ωρα ειναι δυσκολο να ανακαλυψεις. Ειμαι αποφασισμενος καποια στιγμη να την ξαναπαρω.
Καλα γαμησια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 27, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.189
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Δοκιμος εραστης, mozartmo και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού