Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 56203
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οχι οτι ειμαι φαν των μικρων βυζιων αλλα το να εχεις στο κρεβατι σου μια γυναικα η οποια απο οπου περναει γυρνανε ολα τα κεφαλια ειναι κατι το οποιο πρεπει να το ζεις οποτε σου δινεται η ευκαιρια . Αδιαφορησα λοιπον και ειδα την θετικη πλευρα του πραγματος που υπερκαλυπτει καθε σχετικα ασημαντη ατελεια.
Η γκομενα ειναι αυτο που εχουν περιγραψει σχεδον ολοι οι συναδελφοι εδω μεσα, ενας μουναρος ψηλος και γεματος με ορεξη για να σου προκαλεσει συναισθηματα που δεν θα ξεχασεις για πολυ καιρο. Μαζι μου ηταν θερμη και δεν ξερω αν ημουν απλα τυχερος αλλα καποιοι ανεφεραν οτι ηταν ψυχρη πραγμα το οποιο ουτε κατα το ελαχιστο δεν εδειξε σε εμενα.
Καναμε εναν διαλογο αρχικα κατα τον οποιο εριχνε διαρκως ερωτικα υπονοουμενα, μου τα εριχνε δηλαδη αλλα και ταυτοχρονα με προκαλουσε. Με τα ρουχα πανω της ακομα, ηδη με ειχε καυλωσει η εμφανιση της. Ολα πανω της φαινοταν αψογα, η νεανικη φρεσκαδα και οι τελειες αναλογιες ηταν συνδυασμος παραδειγματικος της γυναικειας ομορφιας. Ακομα και το αρωμα της το βρηκα ελκυστικο ενω η γενικη της περιποιηση αλλα και η καθαριοτητα της ηταν απο μονες τους λογοι να την θαυμασεις.
Εκει που απο μεσα μου ανησυχουσα για το αν θα καταφερω να φιλησω το ομορφο στομα της νεαρης, κανει εκεινη την κινηση και με πλησιαζει πρωτη. Το φιλι της ηταν αυθεντικο, με γλωσσα και ερωτισμο, αυτο που θα εδινε στον γκομενο της με αλλα λογια. Ηταν μια αρχη την οποια δεν περιμενα αλλα πραγματικα εκτοξευσε το ραντεβου μας σε ενα ανωτερο επιπεδο. Για λιγο κολλησα και δεν ηθελα να σταματησω αλλα ειχε πολλα ακομα να μου προσφερει και εκανε το απαραιτητο περασμα την τουαλετα.
Γυμνη ειναι για πινακα ζωγραφικης, αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα, θα ηθελα να ειχα το ταλεντο να την ζωγραφισω με λεπτομερεια και μετα να την ξετρελανω στο γαμησι αλλα μεχρι εκει οι φαντασιες, ο χρονος κυλουσε και επρεπε να τελειωσουμε αυτο που μολις αρχισαμε. Η συμμετοχη της δεν ειχε κατι λιγοτερο απο αυτην που θα ειχε μια γκομενα σε σχεση. Αντεγραψε τα γλειψιματα μου στο κορμι της αρχικα αλλα αναποφευκτα κοιταζοντας τις ποδαρες και το περιεχομενο αναμεσα τους επρεπε να γλειψω και να γευτο οσο πιο πολυ γινεται. Απλωθηκε και δοθηκε χωρις κανεναν ενδοιασμο και σκεψη ενω την οδηγησα σε εναν μικρο οργασμο μετα απο επιμονο παιχνιδι με την κλειτοριδα της. Μολις την αφησα σηκωθηκε και ξεκινησε το τσιμπουκι το οποιο ηταν με καλο βαθος, ωραιο γλειψιμο της κεφαλης και επισης καλη προσπαθεια στα αρχιδια. Μπορω να πω οτι το εχει το μωρο και μαζι με ολο το κλιμα που δημιουργηθηκε στο ραντεβου μας, ηδη η εμπειρια ειχε ξεπερασει τις προσδοκιες μου.
Μετα απο ενα αργο γαμησι σε ιεραποστολικο κατεθεσα χωνοντας τον πουτσο μου οσο πιο βαθια μπορουσα μεσα στο μουνι της. Πολυ γρηγορα με την πιπαρα της αλλα και με το eye contact με καυλωσε τοσο σωματικα οσο και εγκεφαλικα και την γαμησα στα τεσσερα οπως αξιζει σε αυτην την κορμαρα. Η συμμετοχη συνεχιστηκε στο ιδιο καλο επιπεδο, το ζουσε και το χαιρωταν το γαμησι με αποτελεσμα το μουνακι να υγραινει συνεχεια και η φωνη της να προδιδει τον ερχομενο οργασμο. Εδωσα πονο αλλα δεν την εσκισα μαλλον λογο της καλης μεταξυ μας χημειας και του οτι δεν μου εφερε σε τιποτα αντιρρηση. Η γκομενα ειναι επισης καλη και στο καβαλημα αλλα καπως κουραστηκε και γυρισαμε παλι σε πισωκολλητο.
Αυτη τη φορα το ραντεβου με αφησε με ενα μονο παραπονο και αυτο ηταν οτι δεν μπορουσαμε να το επεκτεινουμε λογω του οτι η κοπελα ειχε ηδη κλεισει με αλλον πελατη.
Μαγκες πιστευω οτι αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι θα την καταευχαριστηθειτε την Αρετη, τωρα ειναι στα καλυτερα της και απο ομορφια και απο ψυχολογια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
21 Ιουλ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.117
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7, shiny και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2024
Τελικά η Αρετή έχει πολλές αρετές.
review reaction 3 review reaction 4 hornyasfuck, BisexualWannabe
28 Απριλίου, 2024
Αρετος…;;
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2