Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Εξαιρετική συνεννόηση με την Έλενα από το γραφείο για το κλείσιμο του ραντεβού πριν δύο μέρες και πολύ καλή διαχείριση κρίσεων, καθώς οι λαμπαδηδρομίες σήμερα μας δημιούργησαν καθυστέρηση από δική μου μεριά.

Η κοπέλα είχε φτάσει στο γνωστό ξενοδοχείο των ΒΠ, πριν από μένα και περίμενε καρτερικά να ετοιμαστώ για να ανέβει στην ώρα του ραντεβού.

Το κορίτσι, λάθος, αυτός ο 25χρονος άγγελος, είναι γλυκύτατο, με τρομερό χαμόγελο, το οποίο στο χαρίζει απλόχερα και έχει δύο πανέμορφες ματάρες. Ναι σωστά διαβάσατε, έχει δύο μάτια Χαχαχα!. Πολύ καλό σώμα, απολύτως φυσικό, με ζουμερό κωλαράκι για ατελείωτα χουφτώματα και όχι μόνο. Αν θα είχα να πω κάτι αρνητικό για την εμφάνιση της είναι ότι το στήθος είναι λίγο μικρό, σίγουρα όχι 2αρι, πιο πολύ προς 1 με 1 μισό.

Τα χειλάκια της ήταν απαλά και χάριζαν τα φιλιά απλόχερα, στην αρχή με λίγη γλώσσα, αργότερα όμως δινόταν συνεχώς και με πολύ παιχνιδιάρικο τρόπο. Για εμένα ήταν μακράν το καλύτερο σημείο της. Άνετα θα την είχα απλά να την φασώνω για ένα τρίωρο, χωρίς τίποτα άλλο.

Στην αρχή οφείλω να αναφέρω ότι ήταν λίγο υποτονική/κουρασμένη, αλλά το καφεδάκι που την κέρασα, την μεταμόρφωσε σε μανιασμένο διαβολάκι, και ανέβασε επικίνδυνα στροφές σε σημείο που παρολίγο να τρέχουμε στο ΚΑΤ βραδιάτικα.

Τα αγγλικά της αρκετά καλά. Προσοχή γιατί σε συνδυασμό με τα φιλιά, υπάρχει κίνδυνος να φάτε αρκετή ώρα. Ευτυχώς για εμένα αυτό δεν ήταν πρόβλημα λόγω του 3ωρου.

Στα του αγώνα είχαμε 4 γύρους. Πίπα αρκετά καλή, με αρκετά σάλια και επιθυμία δική της να περιποιηθεί τα πάντα και παντού. Να αναφέρω ότι η κοπέλα ήταν πολύ καθαρή, έδειξε να απολαμβάνει το φλειφομούνι και τα δάχτυλα ΠΑΝΤΟΥ, με λίγο κόφτη βέβαια όταν μπεις βαθιά στον κώλο. Δεν με πείραξε ο κόφτης γιατί δεν υπολόγιζα καν ότι θα τα δεχθεί στην πίσω πόρτα, αλλά ο τολμών νικά.

Ο πρώτος γύρος ήταν πριν τον καφέ, και είχαμε για αρκετή ώρα φάσωμα με έντονο grinding και τελείωμα κατά την πίπα, με την κοπέλα να ρουφάει και να καταπίνει τα πάντα.

Δεύτερος γύρος Κατσικογάμης με ωραία στησίματα και δυνατό κοπάνημα, το οποίο φάνηκε να απολαμβάνει καθώς προσπαθούσε σε κάθε διείσδυση να τον τρώει όλον όσο πιο βαθιά γινόταν.

Οι 2 επόμενοι γύροι σε cowgirl το οποίο φάνηκε να της αρέσει αρκετά, και όπως είπαμε την δεύτερη φορά είχαμε παρολίγον ατύχημα, με διπλή έξοδο (εξαιτίας του ασταμάτητου χοροπηδητού) και στη συνέχεια πτώση Δάκρυ. Στη συνέχεια περιποιήθηκα το μουνάκι της, φροντίζοντας να τελειώσει με έναν δυνατό οργασμό και στην συνέχεια η κοπέλα με το ζόρι κάθισε μέχρι και 2 λεπτά πριν την λήξη για να με τελειώσει και να καταπιεί τα πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο στο γλυκό προσωπάκι της.

Να μην πολυλογούμε το αγγελάκι από της Σιβηρία αποδείχθηκε διαβολάκι. Εξαιρετική εμπειρία, τολμώ να πω ότι είναι άκρως επικίνδυνη για να την πατήσει κάποιος άσχημα μαζί της και να κλείσει ή να ανοίξει σπίτια. Πλατύ χαμόγελο

Σίγουρα θα την ξαναέβλεπα και συστήνω σε όποιον δεν την έχει δει να τρέξει, γιατί φεύγει την Κυριακή και μπορεί μάλλον να μην την ξαναδούμε αν έχει καταφέρει να κάνει το κομπόδεμα που χρειάζεται για να κάνει άλλα βήματα στη ζωή της. Βασικά όχι μην τρέξετε Έρχεται ροπαλιά, μπας και έχει κανένα κενό την Κυριακή να την ξαναδούμε. Χαχαχα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 26, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
590€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.750
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, shiny, gymaster και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2024
Ερωτεύτηκες κι εσύ;

Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 3 hornyasfuck
27 Απριλίου, 2024
Ευτυχώς όχι, αλλά πιστεύω πως ο καθένας θα μπορούσε με την συγκεκριμένη..
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2