Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 46110
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τελευταια για καποιο λογο η Παρις Χιλτον μου βγαινει συνεχεια μπροστα στα σοσιαλ μιντια. Καμια σχεση η εμφανιση της βεβαια αλλα λογο του ονοματος ανοιξα την καρτελα της αρχικα. Λιγο τα βυζια και λιγο η καυλα που μου εβγαλε το προσωπο της, ουτε καν τις κριτικες δεν κοιταξα και την εκλεισα. Το οκταρι στην εμφανιση το βαζω λογο του οτι ειναι μιλφ και εχει τις φυσιολογικες φθορες του χρονου, αν ηταν νεοτερη το 9αρι σιγουρα το αξιζε. Μου αρεσανε τα βυζια οπως και ο κωλος, τα εχει φτιαγμενα οπως πρεπει και ηταν πολυ καθαρη οποτε δεχτηκε το γλειψιμο οπου της αξιζε.
Αρχικα μου εκανε επισης καλη εντυπωση η συμπεριφορα της και η διαθεση της, εδινε το σωστο vibe για το ραντεβου και ενιωσα την ελευθερια να προχωρησω στα φιλια. Ηταν δεκτικη και ευχαριστημενη, τα εδωσε και εκεινη με παθος κατι που εκανε τον πουτσο μου να σηκωθει γερα. Ξεκινησε το στοματικο αφου της εκανα ενα ατελειωτο γλυφομουνι και μου ξηγηθηκε ωραια, με αισθησιακες εκφρασεις και συνεχομενο eye contact. Την βρηκε μαζι μου και αρχικα μου εκανε ενα καβαλημα το οποιο μαζι με τα βυζια να χοροπηδανε ηταν το υπερθεαμα, στεναχωριεμαι απλα που δεν εχω μια φωτο να σας δειξω. Εχυσα τελικα σε αυτη την σταση και στο διαλειμμα ανοιχτηκε ακομα περισσοτερο στο σοσιαλ, της αρεσει να μιλαει και εχει καλο επιπεδο στα αγγλικα.
Ο δευτερος γυρος αρχισε ευκολα με τσιμπουκι και στησιμο στα τεσσερα απο οπου τα ειδε ολα. Εχει πολυ καλες αντοχες και καταλαβαινει τι σημαινει καυλωμενος αντρας οποτε σε αφηνει να κανεις αυτο που θελεις χωρις να κανει παραπονα. Συνοψιζοντας θα ελεγα οτι ειναι ενα μιλφ με ωραιο παρουσιαστικο, εμπειρια στο σεξ και πολυ καλη διαθεση.
Παρτε την και θα με θυμηθειτε…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
934
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, maradona7, koinos_thnitos και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού