Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 59 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είναι μόλις η 3η κριτική που γράφω. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα είναι η αλήθεια και σπάνια κάνω τέτοιες *επισκέψεις". Τα χρόνια περνάνε και γίνομαι όλο και πιο δύσκολος, όλο και πιο παράξενος πανάθεμά με.

Τη Μυρτώ θέλησα να τη δω γιατί κάποια πράγματα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα. Όταν άνοιξε την πόρτα και την είδα, είπα "καλά θα περάσουμε".

Είναι ένα άτομο χαμογελαστό, πρόσχαρο, γλυκομίλητο. Και για μένα αυτό είναι το "διαβατήριο" για να νιώσω άνετα και να έρθουν τα υπόλοιπα. Εμφανισιακά τη βρίσκω πολύ γλυκιά. Έχει όμορφα γυμνασμένο σώμα, χωρίς στοιχεία υπερβολής, ωραίο πρόσωπο, άψογη συμπεριφορά. Η επιδερμίδα της είναι υπέροχη και μοσχομυρίζει ολόκληρη, χαμογελάει, ανταποκρίνεται, συμμετέχει, παίρνει πρωτοβουλίες.

Η ώρα κύλησε πολύ γρήγορα. Μου "έβγαλε" με τον τρόπο της πράγματα που δεν περίμενα και που δεν μου συμβαίνουν συχνά.

Φυσικά δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Αν κάποιοι θέλουν πιπινάκια στα 20 και 30, ας αναζητήσουν κάτι άλλο. Αν κάποιος θέλει μία γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης, που ξέρει να "στέκεται", να φέρεται και να σε κάνει να νιώσεις όμορφα, αξίζει με το παραπάνω.

Φερθείτε της με τάκτ, δώστε χρόνο και μιλήστε. Γρήγορα θα αφεθεί και θα σας κάνει να "απογειωθείτε" παρέα για ένα σύντομο αλλά απολαυστικό ομολογουμένως "ταξίδι".

Να είστε καλά όλοι και να δείχνετε σεβασμό στα κορίτσια.

Μυρτώ, σε ευχαριστώ πολύ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
69
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, *Μυρτώ*, Yatoputso και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού