Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 61915
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επιτέλους με την Βερόνικα, συγχρονιστήκαμε αυτή τη φορά. Όταν μπορούσα εγώ, ήταν κλεισμένη ποτέ δεν δούλευε, είχε κ ένα διάστημα που σταμάτησε.την σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες κ την είδα διαθέσουν στο γραφειο πάλι. Έτσι γρηγορη συνεννόηση με το γραφειο κ σε λίγες ώρες κοντά μου.Σωματικά για μένα αγγίζει την τελειότητα μου θυμίζει κ την πρώην μου που ήταν σχεδόν το ίδιο, γύρω στο 1,65 45 κιλά. Προσωπάκι ωραιο για τα δικά μου γούστα, γαλλική μυτούλα,ηλικιακά γύρω στα 18-19 μικροφερνει κιόλας με το ντύσιμο της, σκισμένο τζιν σε όλο το μήκος του ποδιού,ριχτη μπλούζα κ αθλητικά fila νομίζω.βυζακι πολύ μικρό αλλά δεν με χάλασε κ αρκετά τατουάζ που μου αρέσουν αν μπορεί να τα υποστηρίξει η άλλη.Μου συστήθηκε Μολδαβή που δεν είναι κ ζήτησε το χρήμα κ να πάει για μπάνιο. Σύντομα ήρθε άρχισε ελεύθερο στοματικό καλό με ρούφηγμα στα @@ κ λίγο χαμηλότερα. Της ζήτησα να γυρίσει 69 δεν ήθελε ούτε φιλία ήθελε. Περασμα καποτας κ αρχίσαμε. Αρκετές εναλλαγές χωρίς να δυσανασχετεί αν κ είναι αρκετά σφιχτή κ δείχνει ζορίζεται.τελείωσα πάνω στο κωλαρακι της, έχοντας την στα 4 να χαϊδεύω την κωλοτρυπιδα της. Φρεσκάρισμα κ για τους 2 μας κ μόλις καθόμαστε κρεββάτι μου λεει 2η φορά μόνο πιπα η μαλακια δεν μπορεί άλλο.ξεκίνησε άμεσα πιπα πάλι δυνατή όπου χτυπάει το τηλ κ το σηκώνει, εκει έμεινα μαλακας, εντελώς παιδάκι η φάση.και αρχίζει να μιλάει αλβανικά φαρσί , προφανως μίλαγε με τον γκόμενο της,για αυτό κ λέω δεν είναι Μολδαβή.κατά τα αλλά καλή συνάντηση με 130 2 τελειώματα. Πρέπει να έχει δουλέψει κ αυτή φυλής ή κάποιο στούντιο παλιότερα γιατί το τατου στο αριστερό στήθος κατι μου θυμιζε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
630
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kelenor, Antonis_Greece4, Δοκιμος εραστης και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2024
Ολα χάλια,αλλά 10αρι προσωπο σωμα και ολα καλα στη συναντηση;;;Κάπου το χασες
review reaction 1 review reaction 3 Stef68, BUT-TMAN, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
25 Απριλίου, 2024
Όμορφη κοπέλα συμφωνώ με τον φίλο. Μινιόν κ γλυκούλα.

Αλλά. Απαράδεκτο γργινοςβτο φιλί όχι και το 69 όχι.
Ελίζοπαθεια έχουν όλες τώρα τελευταία. Για αυτά τα λεφτά που παίρνουνε η λογική υπηρεσία που ζητάει ο πελάτης πρέπει να υποστηρίζεται. Επίσης τις προσφερόμενες γράφει κ στο σάιτ άρα φάουλ η κοπέλα και το γραφείο.
review reaction 1 Stef68, Bartender 74, Ilovecg
25 Απριλίου, 2024
Δεν είπα χάλια, απλά έχει την τακτική της, προσωπικά είμαι οπτικός τύπος πρώτα πρέπει να μου αρέσει αυτό που βλεπω
review reaction 1 JOSSS
25 Απριλίου, 2024
@gnnakos Μια χαρά τα έβαλε. Έβαλε 6αρια, διάθεση στο σεξ/συμμετοχή και σχέση αξίας/κόστους. Επειδή δεν εχει καλες υπηρεσίες η άλλη δε σημαίνει ότι είναι άσχημη και εχει χάλια σωμα. Εμφάνιση την βαθμολογούμε. Να είμαστε αντικειμενικοί. Μονο δεν κολλάει στο ότι είπε όλα καλα στη συνάντηση και το 8αρι στη γενική συμπεριφορά, και εδώ 6αρι έπρεπε ή χαμηλότερο.
25 Απριλίου, 2024
Όλες οι κριτικές είναι απογοητευτικές και εσείς εκεί με το στανιό να την πατήσετε.Τι καθόμαστε και γράφουμε σαν τα ζώα εδώ?
Δεν βάζετε μυαλό.
review reaction 1 review reaction 3 gnnakos, Bartender 74
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5