Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 16070
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ουκρανη καυλα ειδα και την μελετισα καλα αφου ηταν απο αυτες που απο πριν το ραντεβου αξιζε να τραβηχτει μια μαλακια για παρτι της. Η τηλεφωνητηρια μου εξηγησε οτι αξιζει απο υπηρεσιες και απο εμφανηση και το μικροβιο του πουτανιαρη με οδηγησε στο να κανω τα στραβα ματια οσον αφορα την εμφανη επεξεργασια των φωτογραφιων. Η αποφαση μου ηταν σωστη γιατι ειναι οντως ομορφη, ειναι πολυ μικρες και ανουσιες οι διαφορες απο κοντα.
Η κοπελα ηταν ευδιαθετη και πολυ ανετη με τον ρολο της εσκορτ. Πιασαμε την κουβεντα αφου τα αγγλικα της ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και εδειξε οτι εχει σκοπο να ζησει την συναντηση μας ως πραγματικο ραντεβου. Ηταν ευγενικη και με κοιταζε στα ματια οταν της μιλουσα, με εκανε να νιωσω πολυ οικεια μαζι της. Εντυπωσιασμενος πολυ με την εμφανιση και με την συμπεριφορα της επιασα τον εαυτο μου να μαγκωνω λιγακι αλλα εκανε την πρωτη κινηση να με φιλησει και μεσα μου με κυριευσαν τα θετικα συναισθηματα. Το φιλακι της ηταν συντομο αλλα με σκοπο να συνεχιστει πραγμα το οποιο εκανα εγω με πολυ γλωσσα και εκεινη με πληρη συμμετοχη. Πολυ ερωτευσιμο το κοριτσι απο καθε πλευρα, επικινδυνα ερωτευσιμη μπορω να πω.
Δεν το συζητω για την καθαριοτητα της αλλα και περιποιημενη ηταν επισης μεχρι την λεπτομερεια. Οι ρογες της απο το γλειψιμο εγιναν καγκελο αλλα κυριως το γλειφομουνι την ξετρελανε, κατι παθαινει οταν την γλυφεις στην κλειτοριδα. Ηταν λες και ειχε παρει γυναικειο βιαγκρα, εντυπωσιακα καυλωμενη και με πολυ ωρεξη για σεξ. Με πιπωσε ομορφα, ερωτικα και με eye contact και μετα εβαλε την καποτα και αρχισε να με καβαλαει αργα και βασανιστικα. Παρολο που μου αρεσε ηθελα πλεον να την υποταξω και αλλαξαμε σε doggy. Ηταν γρηγορη και σωστη η αλλαγη της στασης αλλα η θεα ακομα καλυτερη, κοιταξτε τις φωτογραφιες για να παρετε μια γευση. Το μουνακι ειχε αρχισε απο πριν να μουσκευει και τα μουνοχειλα γλυστραγανε ομορφα πανω στον πουτσο μου. Το εβαζα ολο και πιο γρηγορα αλλα μεγαλη σημασια για μενα ειχε να την κοιταω, με καυλωνε ιδαιτερα το σχημα της. Γυρναγε το κεφαλι και με κοιταζε διατηρωντας την σταση οσο πιο καλη γινεται. Τα βογγητα της ανεβαινανε σε ενταση, αργα και σταθερα χτιζωταν ενας οργασμος περα για περα αληθινος. Περιπου την ιδια στιγμη χυσαμε και οι δυο και μετα καναμε το διαλειμμα μας αγκαλιασμενοι.
Δεν υπηρχε χρονος για δευτερο γυρο αλλα μου εκανε πολυ καλο τσιμπουκι και εχυσα ξανα.
Συνολικα η γκομενα τα δινει ολα, απο συμμετοχη δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να της ζητησω κατι περισσοτερο. Επισης ικανοποιητικη ειναι και στο σοσιαλ και γιαυτο νομιζω ειναι ιδανικη για ατομα τα οποια θελουν πολυωρα ραντεβου.
Ευχομαι να μεινει ευχαριστημενη απο το τουρ της και να μας ξαναερθει, οποτε και θα την ξαναεπισκευτω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Οκτ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.398
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, Yatoputso, Arxontas tou skotous και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού