Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 77 10
Call-Girls 179062
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Από την αρχή αυτήν είχα στο μυαλό μου και την βρήκα κατευθείαν διαθέσιμη αλλά όχι στην ώρα που ήθελα. Χρειάστηκε να αναβάλλω κάτι και στην τελική καλά έκανα γιατί η γκόμενα άξιζε και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες.
Το κοντό ανάστημα σε συνδυασμό με τις όμορφες καμπύλες από την αρχή κάνανε τα αρχίδια μου να παράγουν μπόλικη τεστοστερόνη, έχει το κορμί που σου προκαλεί καύλες γιατί ξέρεις γεννήθηκε να γαμιέται.
Η διάθεση της ήταν καλή και στο σόσιαλ γνωριστήκαμε γρήγορα και καλά. Ήμασταν στο ίδιο μούντ για gfe και πολύ γρήγορα φτάσαμε στα φιλιά τα οποία δίνει με φουλ γλώσσα. Μετά κάναμε τα προκαταρκτικά με αποκορύφωμα ένα 69 που ήταν άψογο παρόλο που δεν είναι ακόμα επαγγελματίας αλλά στο φάσμα του ερασιτεχνικού είναι πολύ καλή και της ταιριάζει με το ύφος που βγάζει.
Τα βυζιά, το μουνί και ο κώλος ήταν το επίκεντρο της προσοχής μου και τα έγλειψα με την ησυχία μου, επίσης δέχτηκε δαχτύλιασμα το οποίο μάλιστα την έκανε να χύσει. Μπήκα μέσα της πολύ καυλωμένος και σε ιεραποστολικό πράγμα που άφησε έδαφος για πολλά φιλιά τα οποία αρέσανε και στους δυο μας. Το πάθος που έβγαλα εγώ το έβγαλε και εκείνη ισάξια με αποτέλεσμα να γίνει ένα άψογο γαμήσι αλλά και με μικρή διάρκεια.
Στο διάλειμμα μου έκανε μασάζ και την περιποιήθηκα ξανά με γλειφομούνι. Γενικά έμεινε ακλόνητη στην συμμετοχή της, τα έδωσε όλα και στον δεύτερο γύρο. Η γκόμενα έχει αποφασίσει να κάνει τους πελάτες να γυρνάνε με ότι συνεπάγεται αυτό. Στο στήσιμο στα τέσσερα έδωσα πόνο οι στροφές ήταν γρήγορες αλλά δεν της ήταν δύσκολο από θέμα αντοχών. Ακόμα ένα καλό τα βογγητά της τα οποία ακουγόταν και πολύ φυσικά.
Έχυσα πάνω στον όμορφο κώλο και την φωτογράφισα με το μυαλό μου.
Άξια για τα 140 και με το παραπάνω....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sapiokoilias
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.493
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spyros89, Yatoputso, doc_lin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού