Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 112753
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινό ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα σε γαμιστρώνα ΝΠ.

Αρχικά να πω πως οι υπηρεσίες του τηλεφωνικού κέντρου παίρνουν αρκετή βελτίωση, έστειλα μήνυμα κατά τις 10:30 το πρωί, μου απάντησαν κατά τις 1 το μεσημέρι χωρίς ακόμα να ξέρουν αν το κορίτσι θα δουλέψει ή όχι, τελικά κανένα μισάωρο αργότερα μου επιβεβαίωσαν ότι η Αθηνά είναι διαθέσιμη και κλείνουμε το ραντεβού. Λίγο αργότερα μου ξαναστέλνουν μήνυμα προτείνοντας μου να κάνουμε το ραντεβού μια ώρα αργότερα το οποίο αρνήθηκα λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων οπότε το αφήσαμε στην προκαθορισμένη ώρα.

Παίρνω δωματιάκι, μπάνιο και περιμένω το κορίτσι, στο +5 μου στέλνουν μήνυμα ότι λόγο κίνησης το κορίτσι θα καθυστερήσει 10-15 λεπτά, τελικά το κορίτσι ήρθε στο +25 και για αυτό το ραντεβού περιορίστηκε στην 1 ώρα αντί για 1μιση που είχαμε αρχικά συμφωνήσει.

Στα του κοριτσιού τώρα, μινιόν, χαμογελαστό, λίγο μαζεμένο στην αρχή αλλά μετά ανοίχτηκε και κάναμε πολύ ωραία κουβέντα στα διαλείμματα, βυζάκια για το ημερολόγιο της Michelin και σωματάκι σφιχτό και λείο όπως αρμόζει σε ένα κορίτσι της ηλικίας της, εδώ να κλέισω λέγοντας πως μου φάνηκε πιο αδύνατη από της φωτογραφίες του γραφείου.

Παίχτηκαν δύο γύροι, ο πρώτος μόνο με πίπα και λίγο περιποίηση από πλευράς μου με τελείωμα στα βυζάκια της ενώ ο δεύτερος είχε λίγο πίπα και άσχημο ξεμούνιασμα για κανένα 20 λεπτο... Αφού το σοδόμισα σε 2-3 στάσεις και τελικά κατέθεσα τα παιδάκια μου εντός λάστιχου, το κορίτσι πήρε μια βαθειά ανάσα και είπε "είσαι μεγάλος καργιόλης τελικά...." @Αθηνά, εγώ στο είπα από την αρχή ότι είτε θα τσακωθούμε, είτε θα πέσει ωραίο γαμήσι, τελικά ευτυχώς έγινε το δεύτερο Ματάκι

Το "ισώς" στο αν θα την ξαναδώ είναι επειδή ο Φρίξος είναι ορκισμένος κωλάκιας και δύσκολα συναντώ δεύτερη φορά κορίτσια που δεν δίνουν το κουλούρι τους.

Σημείωση προς Γραφείο: Αν δεν ήταν εντάξει και εξηγημένο κορίτσι η Αθηνά, θα κρατούσα το κόστος του μισού δωματίου από το δωράκι της, όχι από τσιγκουνιά αλλά επειδή πρέπει να μάθετε να σέβεστε τους πελάτες και το πρόγραμμά τους, όταν συμφωνούμε κορίτσι και διάρκεια ραντεβού είστε υποχρεωμένοι να το τηρείτε αλλιώς θα πρέπει να συμβάλλετε στην χασούρα.

Γαμάτε γιατί χανόμαστε Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
SilverAries
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.071
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, Thanos1990, Yatoputso και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2024
Αφού δεν δίνει κωλο, πως την σοδομισες?
review reaction 1 Mutunus Tutunus, Bartender 74, srek7
22 Απριλίου, 2024
10.30 το πρωί ρε καρντάση δεν δουλεύουν
εσύ περίμενες να σε απαντήσουν κιόλας;
review reaction 1 srek7, Bartender 74
22 Απριλίου, 2024
@Antonis78

Από όλα όσα έγραψα για το γραφείο αυτό κράτησες εσύ ρε παίχτη? Ότι στις 1 δεν ήξεραν αν δουλεύει, ότι αφού κλείσαμε το ραντεβού προσπάθησαν να μου το αλλάξουν και ότι στο τέλος με έστησαν και σχεδόν μισή ώρα σου περνάνε απαρατήρητα?
22 Απριλίου, 2024
@mkavlos

Αν το πας με την ακριβή σημασία της λέξεως όχι δεν την σοδόμισα, μεταφορικά όμως ο όρος χρησιμοποιείται και για άλλες πράξεις και αυτό που εννοούσα ήταν ότι την ζόρισα λίγο παραπάνω στο σεξ.
23 Απριλίου, 2024
@SilverAries
μάλλον έχεις μπερδέψει το call girl το τοπικό με τα escorts τα τουρ, οι ντόπιες δεν έχουν σταθερό ωράριο δεν είναι κλεισμένες σε ξενοδοχεία να περιμένουν τον πελάτη, δυστυχώς αυτό είναι θέμα σε όλα τα γραφεία που έχουν Ελληνίδες βίζιτες
σε όλους έχει συμβεί να προσπαθήσει η κοπέλα να αλλάξει ώρα του ραντεβού ακόμα και σε τουρ, δεν είναι ότι πήγες ξενοδοχείο και σου είπαν δεν έρχεται, το ότι βγήκες από το πρόγραμμα σου αυτό είναι άλλο θέμα
Φαντάσου δηλαδή να έκλεινες κανένα Ανδριανάκι πχ Χαχαχα!
review reaction 1 Bartender 74
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5