Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 61101
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Για καποιο λογο την ειχα ξεχασει την συγκεκριμενη οτι καθως το ραντεβου μαζι της ηταν πολυ γλυκοξινο.

Δεν ξερω τι γουστα εχει ο καθενας και τι διαλεγει για εμφανιση(κωλο, βυζια, ποδια, ματια κτλπ), παντως για μενα πραγματικα η κοπελα ειναι απο τις πιο ομορφες που εχω δει ποτε.

Ειναι σιγουρα κατω των 25, τωρα ποσο ακριβως αδιαφορο. Εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κορμι, και ευχομαι να μην το πειραξει με πλαστικα, γιατι για εκει την κοβω. Εχει πολυ ομορφο νεανικο προσωπο και γενικα εμφανισιακα ειναι δυσκολο να βρεις καλυτερη αυτη την στιγμη(οπως προειπα αυτο ειναι προσωπικη αποψη)

Τωρα, καθε φορα που μιλαω με το γραφειο, η κοπελα ειναι σχεδον παντα διαθεσιμη. Δουλευει πολυ και στοχος ειναι τα λευτα οπως ελεγε και η Τζουλια καποτε.


Δεν ειναι Σοφια, δεν ειναι Αριανα. Δεν γαμιεται γιατι αγαπαει τα λεφτα το χρημα, γαμιεται γιατι αγαπαει τα λεφτα σκετο. Αυτο ειναι που ξεχωριζει τις καλες απο τις τοπ του χωρου εξ αλλου.

Δεν ειναι αδιαφορη, αλλα για καποιο λογο δεν κανει το κατι παραπανω που θα επρεπε. Βεβαια αν το κανει παιζει να βουλιαξει το γραφειο και να μην προλαβαινουν να σηκωνουν τηλεφωνα, οπως γινοτανε με Σαντρα, που κι αυτη ακομα δεν ηταν κατι τρελο σε υπηρεσιες, αλλα σιγουρα ηταν καλυτερη απο την Ελιζα.

Στα της συνευρεσης οτι ανεφερε ο προηγουμενος φιλος ισχυει με μαθηματικη ακριβεια.

1ος γυρος και μονο που ειχα τετοιο μουναρο μπροστα, συν οτι δεν ειχε προλαβει να μην σπασει ο παγος Χαχαχα! απο την καβλα μου, πηγε καλα και εκανα ωραιο σεξ μαζι της, αν και εδειχνε μηχανικη οσο δεν παει.

Στον 2ο γυρο την εβαλα για πιπα και λιγο cowgirl, με τελειωμα στο στομα, οπου εκει εδειξε μεχρι να και βαριεται.

Και στους 2 γυρους μου προτεινε να τα παρει στο στομα για να τσιμπισει 20αρικο εξτρα(στοχος ειναι τα λεφτα που λεγαμε) .Προφανως χεστηκα για το 20αρικο αλλα δεν προσπαθησε καν να το πουλησει πχ λογω καβλας κτλ΄π. Απλα θελει να περνει οσα περισσοτερα μπορει.

Επισης τρελαθηκε οταν της τα εριξα στο κωλο και για μια στιγμη νομιζε οτι θα πανε στο μουνι της.

Οπως εχω πει σε προηγουμενες κριτικες δεν χαλιεμαι με κατι τετοια, αλλα ειναι οντως περιεργο να εχει τετοιο θεμα με το τελειωμα. Αν επρεπε να μαντεψω θα ελεγα ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη οταν ηταν μικρη. Ειναι και απο επαρχεια οποτε καταλαβαινετε.

Για να κλεισουμε => Ειναι κρυα, δεν βγαζει την πουτανια με την καλη εννοια οπως βγαζουν αλλες, και προσπαθει με εμφανιση και τυπικη συμμετοχη μονο, να σε κανει να περασεις καλα.

Δεν θα πω οχι στο να την ξαναδω γιατι ειναι μουναρα και ασχημα δεν περασα, αλλα οταν το γραφειο συνεχεια φερνει καινουργια καβλακια, η επαναληψη συνεχει θα πηγαινει πισω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
HughHefner
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
2.857
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kelenor, maradona7, αστυαναξ και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2024
Αν φοβάται τόσο πολύ να παρει κανα Τrigynera, gracial κλπ και να σταματησει να μας σπαει τα αρχίδια με την συμπεριγφορα της.
review reaction 1 agelou, hornyasfuck
22 Απριλίου, 2024
Μαζι σου φιλε θα πω οτι αν εκανε τα υπολοιπα καλα και ηταν πιο θερμη στο ραντεβου, αυτο με το να μην τελειωνεις μεσα θα περναγε στα ψιλα για μενα....

Προφανως επειδη ολο το πακετο ειναι προβληματικο, βαραει και το συγκεκριμενο θα πω
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2