Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 15650
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Tα Air Jordan ήταν κάποτε από τα καλύτερα παπούτσια για μπάσκετ, βοηθάνε να για να πηδάς πιο ψηλά και το όνομα της γκόμενας σε συνδυασμό με την γενική βαθμολογία με κάνανε να σκεφτώ αυτόν τον τίτλο για την κριτική, έξαλλου για πήδημα μιλάμε και στις δυο περιπτόσεις... Θα είμαι σωστός με την βαθμολογία μου, δεν θα την ανεβάσω ούτε και θα την κατεβάσω από αυτό που πιστεύω ότι αξίζει αλλά έχετε υπόψιν ότι το δέκα είναι ο βαθμός που δεν θα έβαζα σε σχεδόν καμιά γκόμενα.
Ξεκινάμε από την εμφάνιση... μιλάμε για την ίδια γκόμενα, οι διαφορές είναι ελάχιστες, παίρνετε σχεδόν αυτό που βλέπετε πράγμα το οποίο συν της συνέπειας και την καλής επικοινωνίας με το κέντρο με έκανε να συμπαθήσω το γραφείο αυτό από το οποίο δεν συνηθίζω να κλείνω γκόμενες.
Ξέρει συμπαθητικά αγγλικά και μου άρεσε να την ακούω να μιλάει τσαχπίνικα και με την πλήρη πεποίθηση ότι την ακούω με όλη μου την προσοχή. Βασικά ότι και να έλεγε εμένα το μυαλό μου ήταν στο σεξ αλλά συγκράτησα το πιο σημαντικό που είναι και ο λόγος που βιάστηκα λίγο να γράψω την κριτική και αυτό είναι ότι θα μείνει μόνο για λίγες μέρες στα μέρη μας. Έχετε καταλάβει ήδη ότι άξιζε η γκόμενα και φυσικά θέλω να σας τα πω μήπως και την προλάβετε....
Ήμουν κατά τα λεγόμενα της το πρώτο της ραντεβού αλλά καθόλου μαγκομένη η γκόμενα, έβγαζε αυτοπεποίθηση και αυτό επειδή ήξερε τι έκανε όπως μου έδειξε στην συνέχεια. Μετά τα φιλιά στο στόμα συνέχισε με μια δυναμική πίπα η οποία μετατράπηκε σε 69 πολύ γρήγορα αφενός γιατί ανυπομονούσα να γευτώ το περιποιημένο καθώς πρέπει μουνάκι και αφετέρου για να μην με κάνει να χύσω γρήγορα. Το γρήγορο γλείψιμο στην κλειτορίδα την έκανε να καθυστερήσει λιγάκι, όσο πρέπει δηλαδή για να συγχρονιστούμε. Το τοπίο πάνω από το μουνί καθαρό, η κωλοτρυπίδα αποτριχωμένη και αδούλευτη. Άναλ δεν κάνει και κρίμα γιατί την έσκιζα με όλη μου την καρδιά. Τέλος πάντον με το μουνί της τα πήγαμε πολύ καλά, είχε καλή αίσθηση και συνέχισε δυναμικά το σεξ ξεκινώντας με καβάλημα. Το κάναμε ανάποδο και της κράταγα τα κωλομάγουλα ανοιχτά για να βλέπω καλύτερα την τρύπα της, γενικά δεν μου είπε όχι σε τίποτα και ήταν στον αυτόματο , τα έκανε όλα χωρίς να χρειάζεται να της πω η δείξω κάτι.
Στο πισωκολλητό έφαγε το γαμήσι που της άξιζε και το ευχαριστήθηκε, θέμα με τις αντοχές δεν έχει. Η καλή διάθεση συνέχισε στο διάλειμμα και μέχρι την λήξη της ώρας. Αν είχε κάτι το οποίο κάπος με πείραξε ήταν ότι δεν έγλειψε τα αρχίδια, δεν την ρώτησα γιατί και δεν ξέρω αν αυτό το κάνει γενικά σε όλους αλλά σε όλα τα άλλα με κάλυψε πλήρως και μην ξεχνάμε ότι με 140 πλέον δύσκολα βρίσκεις κάτι της προκοπής.
Καλά γαμήσια λοιπόν με την Nike, ποτέ δεν περίμενα να την δω σε βερσιόν γκόμενας... Χαχαχαχα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
760
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Yatoputso, Milfomaniac και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2024
τα αγγλικά της είναι παραπάνω από συμπαθητικά
σε όλα τα άλλα θα συμφωνήσω στο ακέραιο
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1