Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Kρινοντας απο τις φωτογραφιες και μονο, θα την γαμουσα με τα χιλια, απλα η εμφανιση της ειναι του γουστου μου. Ηξερα οτι εχει μια αποσταση απο αυτο που βλεπουμε στην καρτελα της αλλα υπεθεσα οτι οι χαμηλοι βαθμοι στις κριτικες, οσον αφορα την εμφανιση της, ειναι ακομα πιο χαμηλοι γιατι οι συναδελφοι περιμεναν να ειναι ιδια και απλα βρηκαν τροπο να αντιδρασουν.
Ειχα δικιο τελικα, μετα το ραντεβου μαζι της στεναχωριεμαι η αληθεια ειναι που καποιοι της βαλανε ακομα και 6 στην εμφανιση. Εκτος απο τα χειλη που τεινουν να φτασουν σε παχος τα αφρικανικα, το προσωπο της ειναι για 8αρι σιγουρα. Συμμετρια και χαρακτηριστικα ομορφα εκτος και αν εχεις απαιτησεις μοντελου οποτε κοιτας αλλου. Το σωμα ειναι καπου στο 7, αρκετα τατου και οπως εχουν πει οι προηγουμενοι εχει λιγο χαλαρωση στα βυζια. Στον χαρακτηρα ειναι που κερδιζει πολλους ποντους γιατι ξερει τι δουλεια κανει και την κανει με ωρεξη.
Ηταν περιποιημενη και γενικα καθαρη αλλα στην ανασα της ολοι θα γευτειτε και θα μυρισετε το τσιγαρο. Καπνιστρια λοιπον αλλα ξερει να δινει φιλια και αν γουσταρεις γουσταρει και αυτη. Στο σοσιαλ ηταν ευγενικη και προσεκτικη με τα λογια της, δειγμα εξυπναδας και θελισης να αρεσει. Ολα στα πρωτα λεπτα μου πηγαν καλα μαζι της, η θετικη της ενεργεια με επηρεασε και περασαμε επισης καλα και στην συνεχεια.
Κανει καλο τσιμπουκι και ειναι ευχαριστηση να την κοιτας με το γατησιο βλεμμα που εχει να σου δινεται ολοκληροτικα. Τοσο επεμεινε στο στοματικο που χρειαστηκε να παρεμβω, δεν ηθελε να σταματησει. Την γυρο περιοχη την περιποιηθηκε εξισου καλα, τα αρχιδια μου τα ειχα ξυρισει καλα και επιβραβευτικα. Με χαρα δεχτηκε γλειφωμουνι, η περιοχη ηταν ξυρισμενη και αντεξε το γλειψιμο στην κλειτοριδα.
Συνεχισε την ιδια καλη συμμετοχη στο σεξ, με στησιματα και ολη την βουλιση να με ικανοποιησει. Το μουνι της ειχε κανωνικη αισθηση και στην διαρκεια του σεξ κατεβασε λιγο υγρο το οποιο ομως με ικανοποιησε βαθια.
Το επαναληπτικο ειχε περιπου το ιδιο ενδιαφερον και φυσικα καταφερα και εχυσα. Το χυσιμο και τις δυο φορες εγινε πανω στον κωλο της. Οι αντοχες της ηταν καλες, για νορμαλ γαμησι ομως, για κατι παραπανω δεν δοκιμασα και δεν ξερω.
Εγω προσωπικα την ευχαριστηθηκα αυτην την γκομενα, ειναι λιγο πιο μεγαλη αλλα εχει εμπειρια και πολυ διαθεση για δουλεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2024
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Antonis78
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
180
Likes:
4.713
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, doc_lin, nondas_xel και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού