Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 2 10
Call-Girls 18280
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με τις περισσότερες πιτσιρίκες για να περάσεις καλα στο σεξ θα πρέπει να σε γουστάρουν. Όσο μεγαλώνει η γυναίκα και αποκτά εμπειρίες απομυθοποιει το σεξ και μπορείς να περάσεις καλά μαζί της στο σεξ χωρίς να σημαίνει οτι σε βλέπει σαν τον άντρα της ζωης της.

Η Αλισια έχει το καλό οτι αν και μικρή, έχει τις εμπειρίες ή την ωριμότητα να δίνεται οσο χρειάζεται στον εραστή της ώστε να περάσει καλά. Χωρίς να κάνει κάποιο αεροπλανικο σεξ με τον τρόπο της σου δίνεται ωστε να το ευχαριστηθεις. Φυσικά εννοούμε καθαρα GFE καταστασεις. Επιπλέον έχει ένα κορμί το οποίο πολύ σπάνια συναντάς: 185 δήλωσε, και τουλάχιστον τόσο ήταν. Το σώμα της ηταν λιγο μπαμπατσικο αλλά ομως όχι πλαδαρο. Ως πρωην βολειμπολιστρια είχε ενα καλοσχηματισμενο προς το γεμάτο σώμα. Τέλος το βυζι της, ήταν ενα απο τα όπλα της, μεγάλο αν και εγερνε λιγο λογω μεγέθους.

Για να περιγράψω λίγο την προσωπική μου εμπειρία με το που βρέθηκα γυμνός δίπλα της μου έγινε κάγκελο και το πάλευα να μη χυσω αμέσως. Ευχαριστηθηκα χούφτωμα σε κωλαρα και βυζαρα. Εκείνη ηταν ευχάριστη και ζεστη και φαινόταν να της αρέσει που ένας αντρας εχει καβλωσει τοσο πολύ μαζί της. Παρα την προσπάθεια έχυσα 2 φορές σε μισή ώρα. Στο υπόλοιπο της ωρας ειμασταν ξαπλωμενοι, μιλάγαμε και την έβαλα για λιγο να μου γλυψει τα αρχιδια .

Πολυ ευχάριστο τυπακι. Αναφέρω μονο οτι ντους δεν έκανε καθόλου και μου αναφερε οτι θα γύρναγε να κάνει στο ξενοδοχείο. Το σώμα της ομως φαινόταν καθαρό και μύριζε ωραία. Άνετα το ξαναέπαιρνα το πιτσιρίκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
3.739
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, lespec, mancunian1986 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού