Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα σε όλους.
Επιτρέψτε μου να αρχίσω την κριτική μου με ένα παράπονο. Προσπάθησα με πολλά μηνύματα να πείσω τη Μαρία να ανέβει προς τα μέρη μας. Η κοπέλα δεν είναι ενεργή στο forum κι έτσι μιλήσαμε αρκετές φορές μέσω viber. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Μου είπε ότι η έδρα της είναι στην Αθήνα κι εδώ δεν ξέρει κανένα ούτε καν τα ξενοδοχεία. Το γράφω λοιπόν κι εδώ. Κορίτσια δεν είναι κάτι το φοβερό ένα ταξίδι στη Σαλονίκη. Ελάτε να σας απολαύσουμε κι εμείς. Κάποιες το έκαναν και μια χαρά πέρασαν κι αυτές κι εμείς μαζί τους.
Αφού λοιπόν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό έκανα εγώ την παλικαριά και κατέβηκα Αθήνα. Δεν ήρθα για να συναντήσω τη Μαρία, μην τρελαίνεστε, οι δουλειές μου με έφεραν αλλά δεν το κρύβω ότι στο ταξίδι ήδη είχα εικόνες στο μυαλό μου ακατάλληλες για ανηλίκους.
Την πρώτη μέρα ήμουν πτώμα και πολλά τρεχάματα οπότε έστειλα για ραντεβού την επόμενη. Εκεί πήγε να μπλέξει λίγο το πράμα γιατί η Μαρία μου πρότεινε να τη συναντήσω είτε βόρεια είτε στο κέντρο. Της εξήγησα ότι Μεταξουργείο δεν πηγαίνω με την καμία και βόρεια δεν έχω το χρόνο και πείστηκε να έρθει στο δικό μου ξενοδοχείο.
Ήρθε πολύ όμορφα και διακριτικά ντυμένη μη μας πάρουν και χαμπάρι, αρωματισμένη και μακιγιαρισμένη χωρίς υπερβολές. Όταν όμως έκλεισε η πόρτα πίσω της και έβγαλε το πανωφόρι αποκάλυψε ένα πολύ σέξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι κι όταν έβγαλε κι αυτό μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες.
Είπαμε λίγες κουβέντες να σπάσει ο πάγος και μπήκαμε μαζί για μπάνιο. Δεν υπάρχει πιο ωραίο προκαταρκτικό από το να σου μπανιαρίζει η γυναίκα τον λούτσο, να σου τον παίζει ελαφρά και να σε φιλάει. Η πίπα ξεκίνησε από τη ντουζιέρα και συνεχίστηκε στο κρεβάτι. Το μουνί της ήταν σκέτη γλύκα και γυρίσαμε γρήγορα σε 69. Γλείφαμε ο ένας τον άλλο με πάθος μέχρι που δεν άντεξα άλλο και τελείωσα στο στόμα της. Δεύτερο μπάνιο και πάλι από την αρχή.
Ξάπλωσα και ήρθε δίπλα μου, μιλήσαμε πάλι λίγο, γελάσαμε και σιγά σιγά το χέρι της κατέβηκε προς τα κάτω και το στόμα της ήρθε στο δικό μου. Δεν άργησε να μου σηκωθεί, μου πέρασε καπότα κι έγειρε πάνω μου πρώτα με τα βυζιά στο πρόσωπό μου να πιπιλάω τις μεγάλες ρώγες της και μετά σε αντίστροφο cowgirl με τα χέρια μου να χουφτώνουν την κωλάρα της.
Την άφησα να έχει εκείνη τον έλεγχο για λίγο και μετά ανέλαβα την πρωτοβουλία περνώντας σε ιεραποστολικό, στα πλάγια, στα όρθια και τελικά στα τέσσερα όπου πάτησα λίγο παραπάνω το γκάζι καθώς η πούτσα μου μπαινόβγαινε στο μουνάκι της σαν μεθυσμένη. Έχυσα και δεύτερη φορά κάτι που για μένα συμβαίνει σπάνια και όσο κι αν ήθελα να δω το σπέρμα μου ξανά στα χείλη της παρασύρθηκα από τη στιγμή και τελείωσα μέσα στην καπότα πριν προλάβω να βγω από μέσα της.
Μετά το πέρας του ραντεβού κατεβήκαμε μαζί στη ρεσεψιόν, την αποχαιρέτισα με ένα φιλί και τράβηξε ο καθένας μας τον δρόμο του.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
2 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
177
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Milfomaniac, dorcel και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2024
"...την αποχαιρέτισα με ένα φιλί και τράβηξε ο καθένας μας τον δρόμο του". Έτσι θα έπρεπε να τελειώνουν όλες οι ιστορίες μεταξύ ανδρών και γυναικών για να παραμένουμε εμείς οι άντρες ήσυχοι και χαρούμενοι σε αυτή τη ζωή...
16 Απριλίου, 2024
Mεθυσμένη πούτσα δεν εχω ξανακούσει.Ο κάτοχός της μόνο μπορεί να είναι μεθυσμένος.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2