Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με ώριμη σκέψη, κάπως έτσι θα χαρακτήριζα το ραντεβού μου σε όλα του.
Έστειλα για συνάντηση Πέμπτη και πήρα απάντηση Παρασκευή ότι μπορεί, οπότε είπα “take it” τόσα άκυρα έχουν πέσει αφού μπορεί την επόμενη μέρα ας αλλάξω λίγο το πρόγραμμα μου σκέφτηκα.
Στο ξενοδοχείο για καθησυχαστικούς λόγους είπα να τις στείλω ότι έφτασα νωρίτερα πριν μπω για μπάνιο. Οπότε στέλνω μισή ώρα πριν το ραντεβού ότι βρίσκομαι στο τάδε δωμάτιο.
Παίρνω τον χρόνο μου βαράω μια γρήγορη και μπαίνω για ντους και ξάφνου ακούω χτύπημα πόρτας. Σκέφτομαι ρε λες, ή είναι για άλλον, οπότε λέω τελείωνε μπας και. Τελικά δεύτερο πιο δυνατό χτύπημα με βγάζει από το ντους και εδώ έπαιξε το δεύτερο “take it” το οποίο έπρεπε να ήταν “leave it”.

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια σχετικά ευχάριστη μεν παρουσία με …φόρμα και αθλητικά.
Το όλο σύνολο, εικόνα, ήταν απόλυτα ντεκαβλέ. Της λέω «ήρθες νωρίς» μου απαντά «θες να φύγω?», δεν με ρώτησε να περιμένει στο δωμάτιο ή στο λόμπι. Τέσπα, «όχι» της λέω, δεν ήμουν σίγουρος αν το να φύγω αφορούσε το να περιμένει ή να φύγει γενικά. «Περίμενε εδώ, τελειώνω» πρόσθεσα. «Τα λεφτά!» μου λέει. Δεν είχα προλάβει να τακτοποιηθώ συνήθως τα αφήνω σε εμφανή χώρο σε κάποιο κομοδίνο. Δεν την παρεξηγώ για αυτό. Εκεί θα έπρεπε να την διώξω αλλά η περιέργεια μου έλεγε “take it” πόσο χάλια μπορεί να πάει…

Η Μαρία ήταν καθαρή χωρίς έντονα αρώματα, αλλά δυστυχώς στο άλλο άκρο από οτιδήποτε αισθησιακό. Δεν είχε καν μαζί της κάτι να διεγείρει την φαντασία. Σε σύγκριση με τις φωτογραφίες το σώμα ήταν μεν καλό αλλά το όλο φτιάξιμο από φωτογραφίες στο νήμα ήταν ανύπαρκτο. Δικαιολογήθηκε ότι ερχόταν καπάκι από γυμναστήριο. Πάλι με ένα απλό κολάν θα ξεσήκωνε σίγουρα τα πλήθη αλλά με μια φόρμα αμφιβάλω αν κάποιος που την έβλεπε θα συνέχιζε να την κοζάρει. Εγώ σίγουρα όχι.

Μετά από εμένα μπήκε η Μαρία για ένα πλύσιμο και ξεκινήσαμε. Ήταν βιαστική και είχε το νου να φύγει μόλις ακριβώς συμπλήρωνε μια ώρα στο δωμάτιο. Για αυτό μου είπε ήρθα και 8 όταν ρώτησα πόσο χρόνο έχουμε. Στησίματα καλά, διάθεση διεκπεραιωτική, βιασύνη στο φουλ όταν είμαι κουρασμένος καπάκι από δουλειά δεν είμαι για αγριάδες ειδικά αν δεν έχει διεγερθεί η καύλα των ματιών μου. Στα υπόλοιπα πίπα καλή με φτυσίματα, φιλιά με γλώσσα όποτε το ζήτησα αγκαλιές χάδια και μια σχετική βιασύνη και απόσταση. Ο χρόνος πέρασε σχετικά γρήγορα.
Σίγουρα θα την πρότεινα ή θα πρότεινα να προηγηθεί καλύτερη συνεννόηση σε όποιον την προτιμήσει, σε σύγκριση με ότι έκανα εγώ. Εγώ δεν θα ξαναδοκίμαζα επειδή δεν μπορώ να πώ ότι κάτι με ενθουσίασε στο να ξαναδοκιμάσω. Την περιέργεια μου να την γνωρίσω την κάλυψα "take it" και για 1 ώρα πέρασα σχετικά καλά. Τη θεωρώ καλή περίπτωση στα λεφτά της αρκεί να είναι το αντίθετο από ότι συνάντησα.

Αυτά από εμένα.
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Yatoputso
Ανώτερος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.327
Πόντοι:
5.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, old boy, Annapurna και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2024
Η Μαρια αν και πολύ καλό τυπακι είναι ο ορισμός της υπερεκτιμημενης..
review reaction 1 greekarmy, hornyasfuck
16 Απριλίου, 2024
πολυ ακριβης η περιγραφη σου φιλε
review reaction 3 hornyasfuck
16 Απριλίου, 2024
Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα....
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3