Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 19264
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χωρίς να υπάρχει διαθέσιμη κριτική & χωρίς άλλη διαθέσιμη με καλή κριτική λέω αφού μπήκα στο χορό ας "χορέψω" & εγώ για τους υπόλοιπους μια φορά...!!!
Όπως ακριβώς το λέω στον τίτλο ήταν πάρα πολύ καλό για εμένα ανέλπιστα τέλειο γαμήσι για τις προσωπικές μου βέβαια διαθέσεις & την χημεία που προέκυψε??? (πιθανών)
Από ομορφιά & σώμα ούτε κάτι πολύ θετικό αλλά όχι & αρνητικό, πολύ ωραία μάτια σώμα στήθος υπέροχο Β στητό με καυλωτική ρώγα μουνάκι που αμέσως έγινε υγρό με το πρώτο χάιδεμα...!!!
Μαζί από την αρχή ντουζ & φάνηκε κατευθείαν ότι κάτι καλό θα γίνει παρότι η πρώτη εντύπωση είναι αδιάφορη ως προς την εμφάνιση....
Χρησιμοποιεί αντιβακτηριακό για τον πούτσο αλλά ούτε αυτό με πτόησε με έκανε & αυτή να γουστάρω να γαμηθώ μαζί της γιατί μου το έδειχνε ότι θέλει να γαμηθεί & αυτή μαζί μου...
dt φτυσίματα καταπληκτική πίπα αρχίδια γλείψιμο για σεμινάριο (τα λέω & φτιάχνομαι) σπατουλάρισμα στην ίδια που όχι απλά το ευχαριστιέται αλλά το ζει & μάλλον γιαυτό ανταποδίδει & τέτοια περιποίηση...!!!
Στο σεξ μια από τα ίδια για να μην τα πολυλογώ με καύλωσε τόσο πολύ που & οι 2 φορές ήταν χωρίς διάλειμμα & μας έμεινε & ένα τέταρτο για social...
Ακόμη & σε αυτό είχαμε πολύ καλή επικοινωνία (χημεία) παρότι ξέρει πολύ λίγα αγγλικά & έγινε χρήση google translate...!!!
Θα την ξαναέπαιρνα σίγουρα γιαυτό το γαμήσι που μου πρόσφερε μαζί με ψυχολογία που μου έφτιαξε & για την χημεία που είχαμε...!!! (χαιρετηθήκαμε 2 φορές με αγκαλιές & φιλία πριν φύγει)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
636
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis_Greece4, Yatoputso, GeneralWinter και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού