Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 33 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 145013
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ήθελα από καιρό να συναντήσω την Μαβί, αλλά ήταν μόνιμα κλεισμένη, οπότε για μια ακόμα φορά έκανα μια απέλπιδα προσπάθεια για αυθημερόν κλείσιμο ραντεβού χωρίς να περιμένω θετική εξέλιξη. Όμως με μεγάλη ευκολία, σε 2 μηνύματα είχαμε θετική απάντηση από το γραφείο και κλείσιμο του ραντεβού. Θα πρέπει να τονίσω ότι οι απαντήσεις στα μηνύματα από το γραφείο ήταν άμεσες. Το μόνο αρνητικό ότι μου δήλωσαν ότι η χρέωση των έξτρα είναι τη φορά και όχι για όλη τη διάρκεια του ραντεβού.

Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της, ωραία ντυμένη με χαμόγελο και διάθεση για μάχη. Η φωτογραφίες της είναι ακριβέστατες. Προσωπικά όμως δυστυχώς ένιωσα από την αρχή ότι δεν υπήρχε χημεία, μεγάλη έλξη από πλευράς μου.

Η κοπέλα όμως ήταν όπως ακριβώς γράφουν και οι υπόλοιποι, με φουλ συμμετοχή, δοτική και πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.

Είχαμε 3 γύρους σε έντονους ρυθμούς. Η πίπα της ήταν πολύ καλή χωρίς καθόλου δόντι, με άνετα deepthroat και πολλά παιχνίδια με την γλώσσα. Το μουνάκι της πολύ στενό, ίσως είναι η πρώτη φορά που ήθελα παραπάνω λιπαντικό.

Πρώτος γύρος είχαμε κυρίως cowgirl το οποίο μου φάνηκε λίγο αδιάφορο. Όμως το σώμα της είναι πολύ ωραίο και τα βυζιά και ο κώλος της εξαιρετικά στην αίσθηση.

Γρήγορο ντουζ και από τους δύο και σχεδόν αμέσως ξεκινήσαμε το δεύτερο γύρο. Φιλιά με πάθος και μπόλικη γλώσσα, χάδια, δάχτυλα παντού. Σε αυτό το γύρο πήρα την κατάσταση πιο πολύ στα χέρια μου και είχαμε πιο PSE ρυθμούς, με doggy με άγριο κοπάνημα και σκαμπίλια στον κώλο για αρκετή ώρα και μετά missionary με πολλά φιλιά και βαθιές διεισδύσεις. Τέλος στο στόμα της.

Ντουζ και οι δύο ξανά και μετά μασάζ εκατέρωθεν. Μπόλικο baby oil, και καταλαβαίνεται ο Junior δεν άργησε να είναι έτοιμος για τον 3ο γύρο βρισκόμενος ανάμεσα στα στητά κωλομέρια της.

Ο 3ος γύρος κράτησε κανα 40 λεπτό με πολλές διαφορετικές στάσεις με τελείωμα με reverse cowgirl και θέα την κωλάρα της.

Είχαμε προσπάθεια για 4ο γύρο, αλλά ήταν ήδη παρα δέκα, οπότε δεν είχαμε χρόνο και κάτσαμε και μιλήσαμε λίγο πριν φύγει. Από ότι μου είπε παραλίγο θα είχαμε μεγάλη μεταγραφή, αλλά δεν έκατσε.

Η κοπέλα είναι πολύ καλή, είναι επαγγελματίας και θα κάνει ότι μπορεί για να σε ευχαριστήσει και για να τιμήσει τα λεφτά που παίρνει. Σίγουρα αν θέλετε κάτι καλό, σας την συστήνω. Δυστυχώς εμένα προσωπικά δεν μου έβγαλε αυτό το κάτι που μου βγαίνει με άλλες κοπέλες οπότε δεν θα την ξανασυναντούσα.

Επίσης η συνεχής επανάληψη του lovely, delicious, junior, pooopoo, και όλα τα σχετικά για μένα ήταν λίγο ξενερωτικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
390€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.455
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, doc_lin, Rebirthed Sapiens Sapiens και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2024
Σόρυ φίλε, αλλά σου φάνηκε αδιάφορη, δεν ένιωσες έλξη και αυτό για σένα είναι χημεία; Παρόλα αυτά της δίνεις δεκάρια στη συμπεριφορά και τη συμμετοχή;
review reaction 1 hornyasfuck, Aragorn135, LION-974 και 2 άλλα μέλη
15 Απριλίου, 2024
@bigmountain Δέ φταίει ἡ Mavie γιά τό ὅτι δέν τὴν πολυγουστάρησε παρά τὶς προσπάθειές της
review reaction 1 bigmountain
16 Απριλίου, 2024
Ακριβώς, όπως τα λέει ο Horny. H κοπέλα ήταν εξαιρετική. Ότι εμένα δεν μου ταίριαξε ή ότι δεν τρελάθηκα από την εμφάνιση της, δεν φταίει αυτή. Φέρθηκε φουλ επαγγελματικά, και προσπάθησε, απλά εμένα δεν μου έκανε το ίδιο κλικ όπως συμβαίνει με άλλες. Δεν είναι κακό.. συμβαίνει.. Τι επειδή εγώ δεν γούσταρα μαζι της τελικά, έπρεπε να έρθω να την θάψω χωρίς λόγο; Ότι έκανε το έκανε άξογα, απλά εμένα δεν μου έβγαλε κάτι για να γουστάρω όπως σε άλλα ραντεβού. Όλα καλά και είμαι σίγουρος ότι όποιος την δει λογικά θα περάσει σουπερ.
review reaction 1 bigmountain, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3