Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 100 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 297728
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Εξαιρετικη συναντηση με την Sienna. Ειναι ακριβως οπως την βλεπετε στις φωτογραφιες, απο τις πολυ ομορφες γυναικες τις οποιες εχουμε την τιμη με μερικα ευρω να εχουμε στο κρεβατι μας. Ηταν πολυ καλα ντυμενη, οχι ξεκωλα αλλα σεξυ οσο πρεπει και πανω απο ολα κομψα. Κομψοι ηταν και οι τροποι της σε συνδυασμο με ευγενεια και την διαθεση να δειχνει οτι θα κανει οτι χρειαστει για να σε ικανοποιησει.
Περασε τουαλετα και σε λιγο ηταν ετοιμη να αρχισει το παιχνιδι. Πρωτα καναμε εναν διαλογο και μετα αφεθηκαμε στις ορμες μας και καναμε ενα φασωμα χωρις κοφτες. Φιλαει με γλωσσα, βαθια και καυλιαρικα, γλειφει τον λαιμο και μετα ολο το σωμα σιγα σιγα μεχρι που φτανει στον πουτσο οπου κανει απο τις πιπες που ειναι παραδειγμα προς μημησι. Το eye contact της ειναι καυλα, μου εχει μεινει το βλεμα της αποτυπωμενο στην μνημη. Η σιγουρια της για τις ικανοτητες της αλλα και για την ομορφια της την κανει ακομα πιο σεξυ και νιωθεις οτι εισαι στα χερια μιας απολυτα επαγγελματια εσκορτ.
Στο σεξ ειναι φωτια, κινειται πολυ ωραια, παιρνει πρωτοβουλιες και εχει αστειρευτη ενεργεια. Μου στηθηκε στα τεσσερα για να μου προσφερει την θεα της απολυτης καυλας και πριν τον βαλω μεσα της χωθηκα αναμεσα απο τα κωλομαγουλα και εγλειψα και τις δυο τρυπες. Στην συνεχεια ξεχασα τον χρονο και αρχισα να την γαμαω με δυναμη ενω εκεινη με καυλωνε ακομα περισσοτερο με τα βογγητα της. Τι να πω περισσοτερο... ηταν ενα γαμησι ονειρο, το απολαυσα με την ψυχη μου.
Στον δευτερο γυρο πηρε εκεινη την σκυταλη και με καβαλησε δυνατα και για σχεδον ολη την διακρεια. Της ζουλαγα τα βυζια ενω τα ματια απο οπου και να κοιταζα βλεπανε καυλα και ομορφια. Συνολικα περασα φανταστικα μαζι της, ηταν ενα ραντεβου που για 150 ευρω αξιζε χιλια τοις εκατω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Οκτ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.362
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, hornyasfuck, tainted_love και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2024
ειναι vfm το κοριτσι τα εχουμε πει αυτα ..οσο απο κορμι οτι βλεπετε στις φωτο
review reaction 1 spyros89, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1