Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 44 10
Call-Girls 142316
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παρά τις επιφυλάξεις μου από την τελυταία αποτυχία με το συγκεκριμένο γραφείο, είπα να δοκιμάσω με την Μίλα την οποία όσες φορές και να δοκίμασα στο παρελθόν δεν την έβρισκα. Ήμουν πολύ τυχερός καθώς ήταν άμεσα διαθέσιμη. Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται σε αυτό που θα συναντήσετε και το κορίτσι ξέχασε να μου ζητήσει τα χρήματα που της τα έδωσα καθώς έφευγε. 2 λεπτεμέρειες που τελικά κάνουν την διαφορά. Η συνάντηση μαζί της ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, καθώς ήρθε ένα πλάσμα που μοσχοβολούσε και πεντακάθαρο και ντυμένη με πολύ φινέτσα. Ενα σακάκι που της πήγαινε τέλεια και μπότες. Να σημειώσω ότι όχι μόνο δεν τρώει χρόνο αλλά με οδήγησε αμέσως στο κρεββάτι που μάλιστα για μένα ήταν και λίγο αμήχανο μια και θέλω να γνωρίζω λίγο το κορίτσι και την Μίλα την έβλεπα για πρώτη φορά. Το σώμα της πολύ αρμονικό και ζουμερό. Γενικά έχει μια φυσική, μη επιτηδευμένη ομορφιά. Και τα καλά συνεχίστηκαν, γενικά το ραντεβού είχε μόνο καλά. Αποδείχτηκε αισθησιακή με φιλιά βαθιά που δεν τα χόρταινα με τίποτα. Απόλαυσε την περιποίησή μου παντού και έδειξε πόσο της άρεσε. Μετά ανέλαβε εκείνη δράση και η πίπα της τα φιλιά της σε όλο μου το σώμα αισθησιακά, μεθυστικά. Θα είχα τελειώσει αλλά κρατήθηκα για να την πάρω και παίχτηκε μόνο μια στάση λόγω δικής μου κούρασης με εκείνη από πάνω. Σαν να απογοητεύτηκε και λίγο που δεν είχε κι άλλο. Μετά μείναμε αγγαλιά και συζητήσαμε πολλά πράγματα και την γνώρισα λίγο καλύτερα. Είναι από την Οδησσό, γνωρίζει ακόμα και την φιλική εταιρεία, έρχεται συχνά στην Ελλάδα με την έναρξη του πολέμου και θα μείνει μέχρι τέλος Απριλίου για τώρα. Και άλλα πολλά πιο προσωπικά. Πέρασα υπέροχα με μια κοπέλα που ήταν σέξυ, αισθησιακή και φινετσάτη και πολύ θα ήθελα να την έβγαζα έξω. Φυσικά θα την συναντήσω ξανά σε πολύωρο ραντεβού και κάτι τέτοιες κοπέλες σε αποζημιώνουν για όλη την σαβούρα που μπορείς να συναντήσεις σε αυτό τον χώρο. Μην απογοητεύεστε από τις φολές. Προσοχή στις επιλογές και η ζωή είναι ωραία!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
1.372
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, spyros89, petran 19866266 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2024
Κυριοι βρηκαμε την ομορφοτερη και καλυτερη βιζιτα της Αθηνας αφου συμφωνα με τον φουρναρη πιανει σε ολα 10, συνεπως δεν υπαρχει καλυτερη.
Αρα ολοι οι παρακατω που εβαλαν πιο χαμηλες βαθμολογιες κανουν λαθος.
Εχω αδικο;

(ελα πιασε τη καραμελα του "υποκειμενικου" τωρα)
review reaction 3 hornyasfuck
11 Απριλίου, 2024
Φίλε j_thess όταν αρχίσεις να γράφεις καμία κριτική θα σε λάβω σοβαρά υπόψη. Προς το παρόν θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς ένα οφθαλμίατρο για να μπορέσεις να διαβάσεις ότι οι περισσότερες κριτικές είναι θετικές και με πολλά 8αρια, 9αρια ή και 10αρια όπως η δική μου.
review reaction 2 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2