Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 29 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 71774
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την πήρα για gfe γιατί μου έκανε το κλικ η εμφάνιση της και κάπου διάβασα ότι της βγαίνει ωραίο.
Όμορφη σαν παρουσία με κάποιες διαφορές αλλά η ουσία είναι ίδια. Ήταν περιποιημένη και ντυμένη προσεγμένα μέρος της ρουτίνας της σαν επαγγελματίας όπως μου είπε στον σύντομο αλλά ωραίο διάλογο που κάναμε.
Είχε καθαρή αναπνοή και ήταν δοτική στα φιλιά πράγμα που ταίριαξε απόλυτα με τις ορέξεις μου και από την αρχή ξεκίνησε η καλοπέραση. Είχε πολύ ενέργεια και παρόλο τον ήρεμο ρυθμό του gfe δεν κρατήθηκε και κάποιες στιγμές πήρε την φάση στα χέρια της με πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Στο κομμάτι των προκαταρκτικών κάναμε στοματικό εναλλάξ και οι δυο με αρκετό πάθος που ήταν αποτέλεσμα της χημείας που προέκυψε από τα φιλιά. Η πίπα της είναι βαθιά και γλύφει και λίγο τα αρχίδια ενώ όταν την έγλειψα στο μουνί καύλωσε πολύ και μου ζήτησε να μην σταματήσω μέχρι που έκανε συσπάσεις.
Έχοντας ήδη χύσει βρέθηκε από κάτω μου να την γαμάω σε ιεραποστολικό, της άρεσε και το έβλεπα στο σώμα και στο πρόσωπο της. Δεν μπορούσα να ξεφύγω από το σφίξιμο της αλλά ήταν σκέτη καύλα η φάση και την συνέχισα μέχρι να χύσω.
Έδωσε εύκολα την ζωντάνια που έπρεπε στον πούτσο μου στον δεύτερο γύρο με την πίπα της και πολύ γρήγορα βρεθήκαμε να την γαμάω στα τέσσερα. Με υγρό μουνάκι ξανά μου στήθηκε πολύ καλά και άρχισε να αναστενάζει και να βογκάει. Δεν έδωσα πολύ πόνο αλλά κάποιες στιγμές σίγουρα ήταν πιεστικές και τις άντεξε μια χαρά. Πιστεύω ότι μπορεί να αντέξει και περισσότερο αλλά όχι να γίνει πρόστυχη οπότε για pse δεν είναι.
Το μουνί της έχει καλή αίσθηση και βάζει πολύ λίγο τζελ που είναι εξίσου σημαντικό. Τον δεύτερο γύρο τον κλείσαμε με cow που το κάνει πολύ καλά. Συνολικά έχει πολλά καλά σαν επαγγελματίας, συμμετέχει και το ζει το σεξ, η εμφάνιση της είναι επίσης ωραία και πάνω από όλα δουλεύει εντατικά για να μην πάει ούτε λεπτό χαμένο.
Πιστεύω πως για άτομα που θέλουν gfe είναι καλή περίπτωση, επιλογή που αξίζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, Yatoputso και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού