Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10
Call-Girls 54401
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0


Η κοπελα ηταν τρομερη επαγγελματίας. Ήρθε στο χώρο μου ντυμένη κομψά με ενα υπέροχο μαύρο φόρεμα που τόνιζε τα πλούσια μεγάλα βυζιά της. Μακρύ περιποιημενο τζίντζερ μαλλι που με ιντριγκαρε καθως ηταν απο τις λιγες γυναίκες που ειχα παει τετοιου τύπου.

Το χαμόγελο της έδειχνε την ευχάριστη διάθεση της και αφού ανταλλάξαμε κάποιες πρώτες κουβέντες στα Αγγλικά να σπάσει ο πάγος καθίσαμε στον καναπέ, με άρπαξε και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα.Παθιασμενα φιλιά με τις γλωσσες μας να μπλέκονται υποσχόμενες πολλα για την συνέχεια.

Δεν έβλεπα την ώρα να ανακαλύψω αυτό που ειναι και το μεγαλύτερο της προτέρημα το τεράστιο φυσικό στήθος της.


Κατεβασα το πανω μερος του φορέματος της φιλώντας την παραλληλα στον λαιμό και καταλαβαινωντας ότι δεν φοραει σουτιεν καυλωσα ακομα περισσότερο. Το στήθος της στητο και τεράστιο με πολύ ωραίες ρογες . Δεν ξεκολλαγα την γλωσσα μου απο πανω τους.

Αφού καταλαβε ποσο είχα καυλώσει ηρθε η ωρα της να αναλάβει τα ηνία. Μου βγάζει την μπλουζα και το παντελονι και με πολυ ωραίες κινήσεις παίρνει τον καυλωμένο πούτσο μου στο στομα της με εξαιρετική μαεστρία. Παίζοντας τον πουτσο μου με την γλωσσα της τον εβαλε αναμεσα στις βυζαρες τις για ενα ανεπανάληπτο ισπανικό.
Ηθελα σαν τρελος να την γαμήσω δεν αντεχα άλλο.

Το καταλαβε και εκείνη, και με μια γρήγορη κίνηση έβγαλε το μαύρο εσώρουχο της και καβαλησε τον σκληρό πούτσο μου χωρίς δισταγμούς. Απο πάνω εκείνη να με γαμαει και εγω να χανομαι μεσα στις ατελείωτες βυζάρες της. Απο τα χοροπηδηματα μας δεν άργησα να τελειώσω.

Ενα γρηγορο ντουζακι και για τους δύο μας και η συνέχεια ηταν ακόμα καλύτερη..

Αφού ξαναεκανε σκληρό τον πούτσο μου με ενα εξόχως επαγγελματικό τσιμπούκι, την έστησα στα τέσσερα φανερώνοντας μπροστά μου τον μεγαλο κωλο της μπηκα με δύναμη στο υγρό μουνακι τής και την γάμησα δυνατά κανοντας της να φωνάζει απο καύλα.

Εδειχνε να το απολαμβάνει οσο και εγώ και αφου με ξαναεβαλε απο κάτω και ξανανέβηκε πανω στον πουτσο μου ηξερε ακριβως τι να κανει για να με κανει να τις χυσω τις υπεροχες βυζάρες τις.

Εμπειρία απο τις πολυ καλές που ειχα. Έμπειρη ,καθαρή με ωραίο μεστό κορμί ξερει να ευχαριστήσει και να το ευχαριστηθεί και εκείνη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
141
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sasthelooles, hornyasfuck, Score73 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού