Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 19 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η κριτική μου δεν θα έχει πολλές διαφορές από αυτή του συναγωνιστή Roughfucker σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, καθώς μάλλον μετά από αυτόν ήρθε σε εμένα.

Κλείσιμο ραντεβού με την Καιτούλα από την Πέμπτη(;) εύκολα, γρήγορα και απλά.

Η κοπέλα ήρθε με περίπου 15' καθυστέρηση στο γνωστό ξενοδοχείο στα ΒΠ. Εκθαμβωτική, θεϊκό κορμί, ωραίο καβλέ πρόσωπο με γαλάζιες παιχνιδιάρικες ματάρες, φορούσε ότι ακριβώς σας περιγράφει από κάτω ο Rough.

Στα αγωνιστικά τώρα, η κοπέλα φιλάει παθιασμένα από την αρχή και παίζει με την γλώσσα σου ονειρικά. Να σημειώσω πολύ απαλά απίστευτα χείλη. Πίπα πολύ καλή, με σάλια και αρκετά deepthroats. Σε κάποια φάση μέσα στην κάβλα της ξέφυγε λίγο δοντάκι και είχαμε θέμα, αλλά το φτιάξαμε.

3 γύρους. Στον πρώτο την άφησα να με καβαλήσει και να κάνει ότι γούσταρε μέχρι να τελειώσω, κοπανήματα, grinding, επικά στησίματα του κορμιού για να έχω την καλύτερη θέα και πρόσβαση στα βυζάκια της και το λαιμό της. Κοίταζε τον εαυτό της στον καθρέφτη του δωματίου και φτιαχνόταν που γαμιότανε. Στο τελείωμα, αν κατάλαβα καλά συνειδητοποίησε ότι της ήρθε μάλλον περίοδος γιατί είχαμε αίματα.

Ντουζ και οι δυο, λίγο σόσιαλ, με αρκετά φιλιά και χάδια.

2ος γύρος ξεκινήσαμε με ωραίο χαμούρεμα, λίγης διάρκεια πίπα και μετά είχαμε doggy και ιεραποστολικό. Στο doggy έφαγε άγριο κοπάνημα, που σχεδόν κάποια στιγμή δίπλωσε στα δύο. Γύρναγε προς τα πίσω και με κοίταζε με πάθος και με παρακαλούσε να μην σταματάω να την ξεσκίζω. Με τον καθρέφτη απέναντι είχε πάθει έρωτα, δεν ξερω αν σας το είπα. Μετά από κάμποση ώρα, εναλλαγή σε ιεραποστολικό, με τα ποδαράκια της στους ώμους, για να τον τρώει καλύτερα και βαθύτερα. Αποζητούσε τα γλωσσόφιλα και άντεξε αρκετά σφυροκόπημα, μέχρι που τελείωσα στα βυζάκια της.

3ος γύρος με λίγη καθυστέρηση, καθώς είχαμε άλλους 4 γύρους χθες με την Μία, αλλά μόλις ήμουν έτοιμος με ξανακαβάλησε και άρχισε να κοπανιέται πάνω στον πουτσο μου με μανία. Μετά από μερικά λεπτά κουράστηκε λίγο και το γύρισε σε αισθησιακό τρίξιμό, ενώ στο τέλος την σταμάτησα, την έφερα πιο κοντά, της άρπαξα τα δυο κωλομέρια και άρχισα να ανεβάζω εγώ ρυθμούς, κάτι που έδειξε να ευχαριστιέται αρκετά. Κάποια στιγμή γυρίσαμε πάλι σε doggy, όπου κοπανήθηκε πάλι με λύσσα για αρκετά λεπτά, μέχρι που τελείωσα.

Αμέσως μετά, και ενώ δεν είχε δεχθεί δάχτυλο πιο νωρίς, μου λέει θέλω να με κάνεις να χύσω. Με αρχίζει στα φιλιά, ενώ με το ένα χέρι έτριβε το μουνάκι της. Πήρε το χέρι μου και μου λέει "finger me". Δεν περιγράφω τι έγινε, μόλις τελείωσε. Μπορείτε να το φανταστείτε.

Κάναμε ντουζ, και καθίσαμε να μιλάμε γιατί λόγω του μεγάλης διάρκειας 3ου γύρου δεν είχαμε αρκετό χρόνο για 4ο.

Κλείσαμε ωραία με πολλές αγκαλιές και φιλιά και μπόλικο χάζεμα από εμένα καθώς ντυνόταν, απλά είναι μούναρος να την χαζεύεις. Βέβαια θα πω ότι με στεναχώρησε όταν της πρότεινα να την πάρω duo με την Dasha και μου είπε ότι δεν κάνει συναντήσεις με άλλες κοπέλες. Εκεί ίσως και να στράβωσε λίγο, ίσως και να είναι η ιδέα μου.

Κρίμα πάντως γιατί μαζί με την Dasha σίγουρα θα με στέλνανε στο νοσοκομείο... Δεν πειράζει όμως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Δεν ξέρω αν θα την ξαναέβλεπα μόνη της, όχι γιατί δεν τιμάει τα λεφτά της, ή γιατί δεν είναι μούναρος που κάνει εξαιρετικά την δουλειά της, αλλά δεν μου άφησε την ίδια αίσθηση με την Dasha ή την Mia που είδα χθες.

Σίγουρα όποιος δεν την έχει δει να τρέξει, είναι απίστευτη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
380€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.948
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, Stef68, Kontopodis και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2024
ΔΕΝ το κατάλαβα ειλικρινά, σόρρυ.
Της ήρθε περίοδος όντως και μετα την γάμησες άλλες δύο φορές, συν της έβαλες και δάκτυλα..?
review reaction 3 srek7, Bartender 74, hornyasfuck
08 Απριλίου, 2024
Κι εγώ μπερδεύτηκα. Δάχτυλο με περίοδο;
review reaction 1 andronikos3, Bartender 74, hornyasfuck
08 Απριλίου, 2024
Τι ηλικια εισαι αν θες απαντάς !
review reaction 1 hornyasfuck
08 Απριλίου, 2024
Ότι καταλάβατε καταλάβατε, μετά τον πρώτο γύρο έβγαλε κάποιο υγρό, που της φάνηκε κόκκινο μάλλον, από ότι κατάλαβα από τα σπαστά αγγλικά-ουκρανορώσικα που μίλαγε, τώρα αρχή περιόδου ήταν, κατί άλλο ήταν δεν ξέρω.. Την ρώτησα αν έιναι ολα οκ, μου είπε ναι όλα καλά. Αυτή πάντως δεν πτωήθηκε οπότε και εγώ δεν έδωσα πολύ σημασία. Δεν είχε άλλο αίμα ή κάποια άλλη εκκριση στη συνέχεια, οπότε ίσως να μην ήταν περίοδος. Τι να σας πω.

Γλυφομούνι δεν της έκανα, ούτε δάχτυλο μέχρι που το ζήτησε. Όταν το ζήτησε το πήρε και μετά κάναμε μπάνιο.
review reaction 1 hornyasfuck
29 Απριλίου, 2024
Όταν πλημμυρίσει ο κόκκινος ποταμός, παίρνουμε το λασπωμένο μονοπάτι...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5