Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Γενικα εχω αποφασισει οτι οταν ενα ραντεβου δεν παει πολυ καλα να μην γραφω κριτικη κυριως γιατι θεωρω οτι μπορει καποιος να μην κλεισει λογω μιας κακης κριτικης ενω θα μπορουσε να περασει καλα με μια κοπελα. Μου εχει τυχει και μενα. Σωστο η λαθος ετσι το εχω αποφασισει.

Να πω οτι και οι φωτο και τα βιντεο δεν ειναι κοντα στην πραγματικοτητα, καθως χωρις 5 κιλα μακιγιαζ ειναι απλα μετρια εμφανισιακα.

Αλλα για την συγκεκριμενη πρεπει απλα να πω τι εγινε γιατι, εχω βρεθει με πανω απο 70 κοπελες του χωρου, πραγματικα προσπαθω να σκεφτω καποιο ραντεβου που να ειχα περασει τοσο χαλια και δεν μπορω να θυμηθω.

Οι κριτικες ηταν καλες, και ειδα οτι χρεωνανε απο 150 στα 120 για Incall, ειναι καινουργιο γραφει οποτε λεω δινουν προσφορα για να τραβηξουν κοσμο... Που να ηξερα...

Πριν γραψω για την κοπελα να πω οτι: Οπως ειπα εχω δει πανω απο 65-70 κοπελες του χωρου, ΠΟΤΕ δεν μου εχουν πει οτι μυριζα, βρομαγα η κατι σχετικα με υγιεινή.

Τωρα οταν εφτασα στον χωρο ζητησε τα λεφτα μπροστα, ειπα οκ αν και δεν το θεωρω καλο σημαδι.

Απο ολες τις υπηρεσιες που γραφει δεν εκανε σχεδον καμια.

Πιπα με σκουφο που σχεδον δεν ακουμπαγε το στομα της. 99% μονο χερι.

Δακτυλο δεν ηθελε, 69 δεν εκανε, deepthroat απλα τραβιοτανε... ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ.

Φιλια ουτε για αστειο. Την ωρα του σεξ κοιταγε στο ταβανι και αποφευγε οπτικη επαφη.

Την ρωτησα γιατι, μου απανταγε I never do that. Ανοιγα κινητο να δω την σελιδα της, εγραφε οτι τα κανει.. Στην αρχη απόρησα, μετα νευριασα, στο τελος απλα ξενερωσα.

Αλλοι θα της ελεγαν οτι λεει μαλακιες και πως αλλα γραφει στο σαιτ, της το ειπα με τροπο αλλα δεν θα πιεσω καμια κοπελα να κανει κατι που δεν θελει. Απλως δεν θα την ξαναδω.

Αν δεν ειχα δωσει λεφτα απο την αρχη απλα θα ντυνομουν και θα εφευγα, αλλα μετα την απομακρυνση απο το ταμειο....

Μετα τον 1ο γυρο που απλα την εβαλα να κατσει πανω μπας και τελειωσω, ντυθηκε και πηγε με τροπο να με διωξει - Μου ειπε ενα ηλιθιο βλεμα: You want more? λες και δεν ειχα πληρωσει για 2ο γυρο.

Προφανως ηταν τοσο μεγαλη η ξενερα που δεν παιχτηκε 2ος γυρος, ντυθηκα γρηγορα και εφυγα.... Αλλα επειδη δεν το ηθελα εγω.

Γενικα το εγραψα και στο γραφειο, η κοπελα κανει μονο για φυλης με 20αρικα, και εκει ακομα απατη θα πηγαινε.

Ηταν η 1η φορα που ημουν ετοιμος να παρω στο γραφειο και να κανω μανουρα, κατι που δεν εχω κανει ποτε, γιατι απλα δεν ειμαι τετοιος τυπος. Δεν το εκανα γιατι για 120 ευρω λεω απλα ας τα βαλουν εκει που ξερουν.

Δεν με ενδιαφερει αν οι προηγουμενες κριτικες ειναι αληθινες η εαν κατι δεν της αρεσε μαζι μου η αν ηταν κουρασμενη. Πληρωνουμε αρκετα χρηματα και το να παιρνω υπηρεσιες Μεταξουργειου με εξοργιζει.

Την ρωτησα 5 φορες αν ειναι ολα οκ και μου απανταγε ναι, και μετα συνεχιζε να κοιταει το ταβανι λες και μπροστα της ειχε κανα φρικιο και δεν μπορουσε να με κοιταει... Για γελια η ολη φαση.

Εγω λοιπον ριχνω καταμαυρο στην συγκεκριμενη αλλα και στο γραφειο που τρεχει τετοια νουμερα σαν εσκορτς. Μεγαλο λαθος της ολης φασης ηταν που δεν εκλεισα καποιο απο τα γνωστα γραφεια που ξερω οτι θα περασω καλα.

Μακρια απο την συγκεκριμενη εκτος και αν την μεταφερουν σε μπουρδελο με 20αρικο... Τοτε ισως. Αν εστω και ενας το διαβασει και γλυτωσει τα ωραια του λεφτακια θα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
HughHefner
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
2.857
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Κωλάνθρωπος, mancunian1986, Enter_Analman και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2024
Ειλικρινείς η κριτική σου φίλε Hugh!!!!
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, HughHefner
07 Απριλίου, 2024
Καθαρές κουβέντες. Ευχαριστούμε για την κριτική.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
07 Απριλίου, 2024
Φίλε εγώ που την είδα θα έλεγα ότι είναι αρκετά πιο ελκυστική από κοντά μιας και είναι η περίπτωση που οι φωτογραφίες τηνδειχνιυν λίγο πιο άσχημη. Όμορφο βυζάκι 2.5 θα έλεγα σε αυτούς που τους αρέσουν τα μεγάλα θα έλεγα ότι θα τους καυλώνε μιας και έγινε το ίδιο και με εμένα. Αυτά τα θετικά, στα αρνητικά δεν παρείχε στοματικό χωρίς προφυλακτικό, δικαίωμα της απόλυτα κατανοητό και σεβαστό. Με το που μου είπε ότι δεν θέλει απλά σταμάτησα το ραντεβού. Το γραφείο σοβαρό μιας και έγινε επιστροφή των χρημάτων. Για μένα αν είχε καλύτερη συμπεριφορά και παρείχε κάποιες υπηρεσίες θα έλεγα ότι είναι ότι πιο vfm κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή. Δυστυχώς όμως το τέλειο μόνο στα παραμύθια.. Επισης κατι που θα πρεπει να γνωριζεις στις βιζιτες οταν κατι δεν σαρεσει εκεινη την στιγμη αποχωρεις, δεν ειναι κοπελα μας και δεν υπαρχουν και στναισθηματα, το μονο η εμπειρια αλλα οπωε την ειδες ηταν πιτσιρικι.Αυτά, δεν θέλω να σε κρίνω απλά σου λέω την συμβουλή μου και το βασικότερο να μην κλαις τα λεφτά σου..Τα λεω κιολας για να τα έχουν και στο νου τους οι επόμενοι.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
07 Απριλίου, 2024
πωωωω ρε φιλε τι περασες?????
στεκομαι στην ατακα της "Μου ειπε ενα ηλιθιο βλεμα: You want more? ",σαν να σου ελεγε σου φτανει τοσο μαρτυριο ή αντεχεις να σε ξεφτιλισω κ αλλο......
παντως σε βρισκω λαθος οσον αφορα αυτο που ειπες οτι αποφευγεις να γραφεις τις κακες κριτικες γιατι αυτες ειναι που βοηθανε πραγματικα κ εμας κ τα γραφεια για να ξερουν ποιες ειναι οι σωστες κοπελες.
κ δεν λεω για τη μια φορα που μπορει η αλλη να ηταν κουρασμενη κ να ειχε μειωμενη αποδοση ,αλλα για αυτα που στανταρντ τα κανει λαθος μια κοπελα σε καθε ραντεβου,δηλαδη δεν παρεχει τις αναγραφομενες υπηρεσιες κ καποια σωματικα χαρακτηριστικα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα,οπως αυτο που πολλες γραφουν φυσικα βυζια κ εχουνε πλαστικα...
review reaction 1 Johnny Red2, Bartender 74, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
07 Απριλίου, 2024
Δεν θα έχεις πάει με την Elin από Golden, μια από τα ίδια!
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, BIG_BIG_BEN
07 Απριλίου, 2024
Με όλο το συμπαθείο και με πολύ αγάπη κάτι τέτοιες θέλουν κάτι σαν εσένα..
Δεν θα την πιέσεις δεν θα ζητήσεις λεφτά δεν θα παραπονεθεις δεν θα ζητήσεις δεύτερο γύρο έκανε την τύχη της 120 ευρώ για υπηρεσίες Μεταξουργείου και μάλιστα από ότι λες και βλεπω με κακή εμφανιση
T
trupokatharisths
review reaction 1 Johnny Red2, Bartender 74, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
08 Απριλίου, 2024
Φιλε Τομ, επρεπε να παθω για να μαθω..

Θα γινω ποιο ψιρας πλεον γιατι θεωρω τον εαυτο μου εξυπνο και χθες πιαστηκα αρχιμαλακας μετα απο παρα πολυ καιρο.

Θελεις λιγο η βαρεμαρα λιγο οτι ειχα αρκετο καιρο να φαω φολα σε ραντεβου, ειχα πει οτι θα γραφω πλεον τα πολυ καλα ραντεβου που το αξιζουν.

Αλλα οχι, μερικες θελουν πουτσα στις κριτικες αφου δεν τις τρωνε στα ραντεβου, οπως η συγκεκριμενη.

Οποτε ναι δεχομαι το σχολιο και σε μερσω
review reaction 1 JohnP7, Johnny Red2, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
08 Απριλίου, 2024
Και εγω ήμουν της άποψης μόνο τις καλές κριτικές.,ομως τελικα οι κακες(ειλικρινείς πάντα) ειναι που σώζουν κόσμο!!!Παρόλα αυτά πολλά μπορεί να φταίνε γιατι ενα ραντεβού δεν πήγε καλα.
review reaction 1 HughHefner, stadeos, Johnny Red2
14 Απριλίου, 2024
Όποιος ρωτήσει για επιβεβαίωση το γραφείο αναλυτικά αν προσφέρονται αυτές οι υπηρεσίες θα του πουν την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι αυτή που αναγράφει ο Hugh.
Το site φυσικά δε θα αλλάξει γιατί χρειαζόμαστε κορόιδα να δώσουν 150 ευρώ χωρίς βασικές υπηρεσίες.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9