Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 47654
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ας ξεκινήσουμε με το γραφείο εύκολη συνεννόηση με την Καίτη, η οποία μου έδωσε τις διαθέσιμες επιλογές, προτείνοντας την Μία. Την εμπιστεύθηκα και κλείσαμε ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο στα ΒΠ.

Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της. Πανέμορφο πρόσωπο, 9.5 λόγω λίγης ακμής, κατά τα άλλα είναι τέλειο με ματάρες και φυσικά απαλά σαρκώδη χείλη. Τέλειο χαμόγελο το οποίο δεν έφυγε λεπτό από το πρόσωπο της.
Το σώμα της είναι αρμονικό, πιο χαλαρό από όσο μου αρέσει γενικά, τόσο και στο στήθος αλλά και στον κώλο όπου έχει λίγη κυτταρίτιδα. Παρ' όλα αυτά έχει ωραία πιασίματα και γενικά δεν με χάλασε η εμφάνιση της παρά το διαφορετικό μου γούστο. Το δέρμα της πολύ απαλό, χαίρεσαι να το ακουμπάς και να το χαϊδεύεις.

Πληροφορίες για την κοπέλα δεν έχω να σας πω, πέρα από το γεγονός ότι είναι Βραζιλιάνα από το Σάο Πάολο. Όχι επειδή δεν μιλάει αγγλικά, μιλάει αρκετά καλά, αλλά γιατί στις δύο ώρες κάναμε με το ζόρι 2 λεπτά σόσιαλ.

Η κοπέλα από την αρχή καταπάνω μου, φιλιά, χάδια,. γλειψίματα, Αν δεν την γάμαγα, την έγλειφα και τις έβαζα δάχτυλο και αυτή τελείωνε απανωτά. Το μουνάκι της κατέβαζε υγρά ασταμάτητα σαν τον Αμαζόνιο. Φάσωμα, γαμήσι, φάσωμα και πάλι από την αρχή. Μετά την πρώτη ώρα ξεκλείδωσε εντελώς, και έδωσε και γλώσσα στα φιλιά με πολύ πάθος και ένταση, κόλπα και ρουφήγματα. Μπόλικο σάλιο, καθόλου τζελ.

4 γύροι, cow, missionary, doggy, spooning+cow. Συμμετοχή σε όλα απίστευτή, με πολύ καλές εναλλαγές ρυθμού σε gfe και σε pse, ανάλογα τη στιγμή, ασταμάτητα φιλιά, χάδια, φουλ επαφή χωρίς σταματημό. Η πίπα αρκετά καλή, με deepthroat, με χέρι, χωρίς χέρι με δόντι και χωρίς δόντι, περιποίηση παντού.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τον κάθε γύρο, αλλά ήταν ένα γεμάτο δίωρο από την πρώτη στιγμή μέχρι κυριολεκτικά 5 λεπτά πριν την εκπνοή. Βάραγαν τα ξυπνητήρια, αλλά η κοπέλα δεν σταμάταγε μέχρι να ολοκληρώσουμε. Εξαιρετική εμπειρία. Για μένα προσωπικά η απόδοση της συγκρίνεται με τις Dasha, αν και οι δύο μου βγάζουν κάτι το αρκετά διαφορετικό.

Αν είχε λίγο πιο σφιχτό σώμα και είχε στα extra κανένα CIM + Anal θα ήταν τοπ. Θεωρώ το να την χύνεις στο στοματάκι, καθώς σε κοιτάει με τις ματάρες της θα ήταν highlight από τα λίγα. Επίσης στο doggy άρχισε να δαχτυλιάζει το κωλαράκι της από μόνη της οπότε δεν ξέρω γιατί δεν το δίνει και σε εμάς.

Ότι και να γράψω είναι λίγο για την εμπειρία που είχα, θεωρώ πως όσα γράφω είναι λίγα. Πραγματικά από τις καλύτερες συναντήσεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής, άνετα στο Τοπ 3, αν όχι μάχη κορυφής με την Dasha για την pole position.

Ελπίζω να έχω ανασυγκροτηθεί μέχρι αύριο για το Μαρινάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.519
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, mancunian1986, hornyasfuck και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2024
Δαχτυλα προς πισω;
review reaction 1 Stef68, hornyasfuck, Bartender 74
07 Απριλίου, 2024
Εγώ μπροστά και πίσω μόνο tease της έκανα. Αυτή δαχτυλιάστηκε μόνη της πίσω.

Επίσης να πω που το ξέχασα στην κριτική, είναι φουλ της καθαριότητας και αν είσαι και εσυ καθαρός το εκτιμάει ιδιαίτερα.
review reaction 1 bigmountain, Stef68, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
22 Απριλίου, 2024
Αυτό που δαχτυλιάζεται μόνη της, όλα τα λεφτά.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3