Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 76536
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με την Νίνα Τουρμπίνα έχω συναντηθεί 2 φορές. Οντως είναι στρουμπουλούλα όπως λένε οι προλαλήσαντες, αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει. Εχω πολλή καλή χημεία μαζί της. Οι φώτο είναι πολύ αντιπροσωπευτικές. Οι συναγωνιστές επίσης λένε ότι τους χάλασε το πρόσωπό, εγώ εκεί διαφωνώ. Εχει πολύ γλυκό πρόσωπο, σαν μωρουδόφατσα.

Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, είναι συνέχεια χαμογελαστή κι έχει θετική διάθεση. Εμένα μου έδωσε μπόλικα φιλιά με γλώσσα. Την πρώτη φορά το ραντεβού ήταν μονόωρο, αλλά την δεύτερη φορά αρχικά την είχα κλείσει για 1,5 ώρα αλλά επειδή δυσκολευόμουνα για δεύτερη φορά, έδωσα παράταση μισή ώρα και έβαλα καλάθι (για δεύτερη φορά) στην λήξη, όπως ο Ναν μέσα στην Μπολόνια!

Στην αρχή θέλει να πιει λίγο νεράκι να κάνει ένα τσιγάρο (για το οποίο ρωτάει). Αλλά κάνει και iqos οπότε δεν με ενοχλεί καθόλου. Εγώ την μπαλαμούτιαζα και λέγαμε τα νέα μας. Μετά πήγε για ντουζάκι και έβαλε ένα δικτυωτό ολόσωμο εσώρουχο, το οποίο ήταν πολύ καυλωτικό. Της αρέσουν πολύ και τα γλυκόλογά μου και τα πικάντικα λογάκια μου. Με χάιδεψε, με τσιμπούκωσε χωρίς προφύλαξη κι έγινα τούρμπο. Μόνο μια στάση παίχτηκε, όχι γιατί δεν ήθελε η κοπέλα, αλλά εμένα βασικά με βολεύει το πισωκολλητό. Εχω χάσει και 21,5 κιλά και ήμουν επιβήτορας! Τέτοιο σεξ είχα χρόνια να κάνω! Με καύλωνε με τις φωνούλες της. Αλλες κοπέλες όταν της το γυρνάς στο πικάντικο σου κάνουν ρελάνς κι ανταποδίδουν με πικάντικα λόγια. Εγώ το προτιμώ η άλλη να είναι γατούλα κι έτσι κινήθηκε η Νίνα. Την σφυροκόπησα σαν έφηβος αλλά με προέτρεπε να συνεχίσω, μέχρι που έφτασα σε έναν πρώτης τάξεως οργασμό. Καθ΄ίσαμε στο κρεβάτι κι αφού ξελαχάνιασα, της έκανα μασάζ. Είχε και λαδάκι. Κι εκείνη της άρεσε κι εμένα. Μετά την έγλειψα και από ό,τι κατάλαβα ήρθε σε οργασμό, γιατί είχε και πολλά υγρά και σπασμούς. Μετά από όλα αυτά, ξανακαύλωσα, οπότε της είπα να μου πάρει στοματικό. Ομως ο χρόνος πίεζε κι έτσι πήγαμε στην παράταση για ΄ένα μισάωρο. Για τα δικά μου δεδομένα το τσιμπούκι της ήταν πολύ ωραίο. Πληροφοριακά όμως λέω ότι βάζει και χέρι. Με τις τσαχπίνικες φωνούλες της, ήρθα σε δεύτερο πολλή όμορφο οργασμό και τότε είναι που έβαλα το φλότερ αλά Ναν γιατί χτύπησε το μήνυμα στο κινητό ότι έχουμε δέκα λεπτά, αλλά είχε μπει σε φάση που δεν πτοούμουν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα έχυσα. Στο νινί της έχυσα εννοείται με προφυλακτικό αλλά στο στόμα χωρίς προφύλαξη. Και οι δύο οργασμοί σούπερ και εννοείται θα την ξανακαλέσω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 30, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
876
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pleasurechaser, mancunian1986, elpotero και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2024
Αυτά θέλω να βλέπω,bbw lovers where you at??
review reaction 3 Poetjokey, hornyasfuck
31 Μαρτίου, 2024
Ὑπάρχουν γυναῖκες γιά ὅλα τὰ γοῦστα. ΥΓ: "πολύ καλή", "πολύ ὄμορφο"
review reaction 1 Poetjokey
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2