Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 43 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 123883
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Διαβάζοντας αρκετές εμπειρίες μελών στο σύνολο τους διθυραμβικές περίμενα να περάσω υπέροχα. Βέβαια από τις αναφορές μελών τόσο στις κριτικές όσο και στα διάφορα νήματα του φόρουμ προσπερνάω τις υπερβολές και τις έντονες αποδοκιμασίες και κρατάω την ουσία τών γραφόμενων. Όμορφη κοπέλα όπως στις φωτό με λίγο φουσκωμένα χείλη, αφαιρώντας λάμψη και προσθέτοντας κάποια χρόνια θα την έκανα κοντά στα 40. Ύψος στα 1.70 με κιλά αρκετά καλά κατανεμημένα στο σώμα τής αν και με λίγες ραγαδες στην περιοχή της λεκάνης είναι ανεκτό. Το στήθος φτιαχτό όπως φαίνεται επίσης στις φωτό αλλά μαλακό στην υφή και έχει πάρει την κατιούσα. Αρκετά καλή ομιλία στην Αγγλική με πρόθεση για φλυαρία για να κλέψει χρόνο. Το μόνο που κρατάω από το ραντεβού είναι το χαμόγελο της, το ωραίο σχετικά σώμα της, και ένα πολύ υποσχόμενο πήδημα που δεν έγινε. Όπως γράφω στον τίτλο της εμπειρίας μου ένα αδιάφορο ραντεβού. Το φιλί της αν και με γλώσσα είναι επιφανειακό και με τα ενισχυμένα χείλη της δεν το ευχαριστιεμαι. Κατά την διείσδυση χαμηλώνει την λεκάνη της και γενικά κρατάει παθητική και αδιάφορη στάση καθόλη την διάρκεια του ραντεβού λες και είμαι με κούκλα. Ίσως να μην την πέτυχα σε καλή διάθεση, ίσως δεν είχαμε χημεία αλλά είναι επαγγελματίας και πρέπει να το χειρίζεται με πιο επαγγελματικό τρόπο ή με πιο αληθοφανές τρόπο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
183
Likes:
18.458
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, M1ke, The Saint* και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2024
Πες τα ευλογημενε!!
Έτσι!
review reaction 1 Bartender 74, andronikos3, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
28 Μαρτίου, 2024
Κατατοπιστική ἡ κριτική σας... ΥΓ: "με πιο αληθοφανΗ τρόπο"
review reaction 1 company of heroes tho
19 Απριλίου, 2024
Ο συναγωνιστης εχει απολυτο δικιο σε αυτα που γραφει και θα ελεγα οτι ειναι και επιεικης.

Προσφατη συναντηση με την κυρια πριν μερικες μερες, μόλις εχει επιστρεψει ως διαθεσιμη στο γραφειο και σε μια μερα που απο ενημερωση του γραφειου ειχε μολις ενα ραντεβου. Συνοπτικα αναφερω και εγω, ασταματητο μπλα μπλα με ξεκαθαρη προθεση να φαει οσο περισσοτερο χρονο μπορει. Στο κρεβατι ανυπαρκτη λες και ειναι πλαστικη κουκλα του σεξ καθετε οπως της πεις κλεινει τα ματια και περιμενει να τελειωσεις. Οταν διαβασα για το χαμηλωμα της λεκανης ομολογω δεν καταλαβα ακριβως τι εννοουσε ο φιλος μεχρι που το εζησα. Εγω θα το ελεγα αυτοματο κουνημα λεκανης με μπαταρια και ειναι ξεκαθαρα μεσα στο πλαισιο να σε κανει να χυσεις γρηγορα με αντιστοιχη προσπαθεια και στην πιπα. Καμια απολυτος διαθεση να σε ευχαριστησει και στο δειχνει ξεκαθαρα και με θρασος.

Ο λογος που την επελεξα ειναι οι προηγουμενες 40 πολυ καλες κριτικες ομως η γυναικα που ειναι τωρα δεν εχει καμια σχεση με αυτη που ισως ηταν οταν γραφτηκαν. Απο μενα μεινετε μακρια απο τετοιες γυναικες που δεν σεβονται ουτε τον πελατη ουτε τα χρηματα που παιρνουν.
review reaction 1 Bartender 74, company of heroes tho
22 Απριλίου, 2024
M1ke συμφωνούμε, το καλό θα ήταν να μην είχες κάνει το ραντεβού, φυσικά και εγώ την πάτησα με γνώμονα τις καλές κριτικές....
Καλή συνέχεια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4