Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Θά βάλω και εγώ το λιθαράκι στην ενημέρωση για την Μαρία, όι ποίο παλιοί ξέρουν όι ποίο νέοι θά πάρουν μία ιδέα.

Συνάντηση με την Μαρία σέ γνωστό πορνό χοτελ. Το ραντεβού κλείστηκε γρήγορα εύκολα με λίγα μυνήματα για ημέρα καί ώρα πού βόλευε και τούς δύο.
Το μαγικό....Τοκ τοκ στήν πόρτα με ωραία είσοδο τής Μαρίας όπου ανοίγοντας είδα μία χαμόγελαστη ευγενική κοπέλα ωραία ντυμένη και περιποιημένη, όι φωτογραφίες που υπάρχουν σκόρπιες εδώ στο νήμα τής είναι κοντά στήν πραγματικότητα και είναι προς τιμή τής γιατί δεν κοροϊδεύει κανέναν στο τί θά δεί από κοντά.

Από εμφάνιση στο σώμα τά είπαμε ότι βλέπουμε στις φωτό που ανεβάζουν εδώ ή αυτές που υπάρχουν στο ίντερνετ, δηλαδή εάν βγάλετε την λάμψη που έχουν όι φωτογραφίες με τά αξεσουάρ που φοράει πάτε και ένα ελαφρώς κλικ κάτω είστε οκ με τό τί θά δείτε, έχει ωραίες βυζάρες που έχει γίνει ενίσχυση με καλή δουλειά και ρώγα που βγάζει μάτι ιδανική για πιπίλα, ύψος περίπου 1,65 χωρίς τά δωδεκαποντα, έχει ξανθά μαλλιά, τό πρόσωπο τής τό λες συμπαθητικό με ωραία μάτια αλλά πειράγμενα τά χείλια τής χωρίς όμως νά χαλάει κάτι στήν γενική εικόνα τής, τό δέρμα της είναι πολύ απαλό που δεν είδα τίποτα από τατουάζ και πολύ καθαρή και περιποιημένη με μπάνιο στήν άφιξη στο ενδιάμεσο τού αγώνα και στο τέλος. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ καλό παιδί με σωστές απόψεις ευγενική και ευδιάθετη.

Στον αγώνα τώρα.... καλή ή Μαρία καλή και ή εμφάνιση τής αλλά κάτι έλειπε σίγουρα, έλειπε ο παπαγάλος που είχε αναφερθεί σέ άλλη κριτική; έλειπε ή Αφροδίτη από τον Κρόνο; έλειπε ή σως από τίς γαρίδες τής προηγούμενης ημέρας; πάντως κάτι έλειπε που θά τό κρίνετε ό καθένας όταν κάνετε συνάντηση.
Αφού έκανε το μπάνιο της ήρθε στο κρεβάτι τυλιγμένη μόνο με την πετσέτα όπου αφαιρέθηκε και έπεσε κατευθείαν για πίπα χωρίς κανένα προκαταρκτικό χωρίς λίγο παιχνίδι, φιλιά χάδια χαμουρεμα κλπ  κάτι νά καυλωσουμε λίγο βρε παιδί νά φτιαχτουμε κάπως για την συνέχεια, κάποιους μπορεί να τους αρέσει αυτό το βουρ αμέσως εμένα πάντως όχι. Φάνηκε δυστυχώς εξ αρχής ότι πάμε για κασέτα και εκεί άρχισε κάτι νά με χαλάει.

Η πίπα τής καλή σε τεχνική, ελεύθερη χωρίς σκουφάκι υγρή με τό γνωστό σλρουρπ μπόλικο σάλιο φτύσιματα κοπανημα στήν γλώσσα αρκετό παιχνίδι με την γλώσσα σε κορμό καί κεφαλάκι καί με dt που στον εξαφανίζει όλον για πλάκα, μουλιασε καί τά δυδιμα, καλό τό κλαρίνο τής αλλά μηχανικά στημένο με ίδιες μηχανικές κινήσεις επαναλαμβανόμενες χωρίς νά σού βγάζει κάποια καύλα. Τό μενού εδώ έχει cim κανονικότητα.
Συνέχεια με πέρασμα σκουφάκι δύο στάσεις και τέλος πρώτου γύρου, νά πώ πώς τζελ δεν έπαιξε δεν είδα σε κανέναν γύρο.
Έναρξη δευτέρου γύρου πού προσπάθησα να είναι διαφορετικά από τόν πρώτο είχαμε αρχικά κάποια γλωσσοφιλα για παιχνίδι αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα κασέτα επανήλθε και πάλι με ίδια πίπα, πέρασμα σκουφάκι πάλι δύο στάσεις στα τέσσερα καί ιεραποστολική καί τέλος. Τό μόνο καλό που είδα είναι ότι ξέρει να στήνεται καλά δεν κλέβει.

Στα γενικά.... ήταν μία συνεδρία που την ξέχασα αμέσως μόλις έφυγε ή κοπέλα, ήταν μία συνεδρία κάτω του μετρίου με μηχανικές ίδιες κινήσεις με στημένο πρόγραμμα κασέτα που σίγουρα κάτι έλειπε...... έλειπε το παιχνίδι, τά προκαταρκτικά, έλειπε η πουτανια, έλειπε ή καύλα, ήταν μία συνεδρία άκρως διεκπεραιωτική αδιάφορη χωρίς να έχει κάτι που θα θυμάμαι και νά θέλω να ξανά πάρω, οπότε για τά δικά μου γούστα πάντα καί προτιμήσεις είναι στα όχι, ξενερώνω αφάνταστα όταν δω πρόγραμμα κασέτα.

Ή γνώμη μου και με αυτά που εγώ είδα για όποιον θέλει απλά καί μόνο νά ξεφορτώσει βλέποντας ένα καλό κανονικό κορμί και μια καλή πίπα είναι οκ, για ποιον θέλει να έχει και κάποια καύλα τό ραντεβού όπως εγώ ας κοιτάξει άλλου καλύτερα.

Θέλετε γιατί ή εμπειρία στον χώρο σέ κάποιους από εμάς μας έχει μάθει νά ξεχωρίζουμε την κασέτα, θέλετε γιατί ήταν άσχημη ή μέρα και δεν πήγε καλά το ραντεβού, θέλετε γιατί κάποιες έχουν γράψει χιλιόμετρα και τά κάνουν μηχανικά πλέον όπως θέλετε πείτε τό αλλά όπως και να έχει και για οποίο χρηματικό ποσό παίρνει ή οποία κοπέλα είτε ανεξάρτητη είτε μασατζου κλπ σέ όποιον χώρο ανήκει καλό είναι και για τόν πελάτη και για την κοπέλα νά λείψουν αυτά τά στημένα.

Αυτή ήταν ή δική μου εμπειρία, αυτά είδα πάμε για τά επόμενα τά καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
professor x
Μέγας
Εγγραφή:
22 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
19.810
Πόντοι:
4.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 T-DRIVER1, THV, stadeos και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2024
Κε καθηγητά, για άλλη μια φορά συμφωνούμε απόλυτα ...
review reaction 1 WRAIOS, professor x
28 Μαρτίου, 2024
Σαν να την είχα γράψει εγώ την κριτική, ακριβώς τα ίδια θα έγραφα! Και δεν πιστεύω ότι "κλέβει" απλά το κορίτσι μέχρι εκεί μπορεί.
review reaction 1 black panther, WRAIOS, professor x
28 Μαρτίου, 2024
... δεν ηταν ετσι παλια ... ηταν πιο δοτικη

πολυ θα ηθελα να την ξαναδω αλλα δε μπορω πλεον τη κασετα , και δεν μιλαω μονο για την Μαρια !
review reaction 1 black panther
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3