Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 36 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 99555
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το κοντοπούτανο που θα γαμήσω σήμερα.... αυτό σκέφτηκα μόλις διάβασα τις πρώτες κριτικές. Οι φωτογραφίες με ικανοποιήσαν αισθητικά, το χρώμα των ματιών , οι καμπύλες και ιδιαίτερα η κωλάρα αποτυπώθηκαν στην μνήμη μου.
Αυτό που βλέπεις από κοντά δεν έχει κάποια διαφορά που αξίζει να αναφέρω και σε συνδυασμό με τους καλούς τρόπους και την σεξουαλική της αύρα μου προκάλεσε μια αναστάτωση και την επιθυμία να είμαι μέσα της όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Περάσαμε λίγα λεπτά με την γνωριμία, κάναμε ένα σωστό σόσιαλ αλλά πάντα με σκοπό να φτάσουμε στο ψητό γρήγορα. Είναι έξυπνη και σε καταλαβαίνει οπότε δεν θέλει πολύ προσπάθεια για να της δείξεις κάτι.
Το κοντό της ανάστημα σε συνδυασμό με την ελαστικότητα του κορμιού της είναι αυτό που με ξετρέλανε αργότερα στο σεξ. Η πρώτη κίνηση για επαφή σώμα με σώμα ήταν να της χουφτώσω τα βυζιά και μετά τον κώλο. Ακολούθησαν φιλιά με γλώσσα που ήταν αρκετά κοντά σε αληθινά ενώ αμέσως χαλάρωσε και άρχισε να συμμετέχει στο φάσωμα.
Η άψογη καθαριότητα και το άρωμα που μύριζε εκτοξεύσανε την επιθυμία μου να την γλείψω σε όλο το κορμί. Ανέχτηκε έντονο πιπίλισμα στις ρώγες αλλά και πολύ παιχνίδι με το μουνάκι της. Όταν ήρθε η ώρα να με τσιμπουκώσει έβγαλε μια πουτανιά που δεν ανέμενα. Μου έγλειψε με μαεστρία το καυλί και μετά έκανε επίμονο γλείψιμο στις μπάλες.
Τελικά ο πρώτος γύρος δεν άφησε πολύ χώρο για διάρκεια, οι καύλες μου ήταν μεγάλες και όταν άρχισε να βογκάει στο πισοκολλητό δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πάνω από 20 δευτερόλεπτα.
Με περιποιήθηκε με επιμονή στο διάλειμμα για να αρχίσουμε το πήδημα λες και το ήθελε περισσότερο και από εμένα. Ανέλαβε με δική της πρωτοβουλία να με καβαλήσει και απόλαυσα την θεά και τις έκφυλες εκφράσεις στο πρόσωπο της. Την έβαλα σε ανάποδο για να βλέπω την κωλάρα και μετά από λίγο ήμασταν και πάλι στα τέσσερα και έδινα πόνο.
Η αίσθηση του μουνιού της μου άρεσε πολύ, ήταν όπως πρέπει ούτε πολύ στενή ούτε και χαλαρή. Κατεβήκαν υγρά στον ίδιο χρόνο που ανυψωθήκαν τα ντεσιμπέλ της φωνής της και μου έδωσε συνολικά την αίσθηση ότι περνάει όντος καλά μαζί μου.
Το κοντοπούτανο που λέγεται Dilara είναι για 150 ευρώ vfm, αξίζει ένα ραντεβού τουλάχιστον αλλά κατά την γνώμη μου και αν κάνει το ίδιο καλές υπηρεσίες σε όλους, αξίζει και για στανταράκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sapiokoilias
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.454
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Yatoputso, gymaster και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2024
Καλή φάση και τούτο κορίτσι. Όλο έρχεται, και όλο φεύγει, κι όλο εδώ είναι. Τιμά κι αυτή τα πουλιά και τη φύση εδώ και χρόνια και χρόνια...
review reaction 1 review reaction 3 sapiokoilias, gymaster, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1