Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 7 10
Call-Girls 15040
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βρέθηκα στη θέση να είμαι τελευταίο ραντεβού στο τουρ της, με εμένα να σφυρίζω τη λήξη του. Έντονη εβδομάδα για εμένα -όπως πάντα-, καθημερινά τα ηρεμιστικά πλέον, την Τρίτη δεν πρόλαβα να κάνω σεξ, λέω στο επόμενο κενό μου αν δεν κάνω θα αρχίσω να αποκλίνω συμπεριφορικά. Στέλνω στο αγαπημένο μου πρακτορείο 7 επιλογές μήπως σταθώ τυχερός, μου κάθεται διαθέσιμη η Ντάρια. Συνάντηση στο χώρο της.

Μπαίνω στο δωμάτιό της και συμπεριφορικά η γυναίκα ήταν οριακά απαράδεκτη. Διεκπεραιωτική ευγένεια σε επίπεδο έκφυλης ξεπέτας, αντιμετώπιση σαν να μπήκα στην κιμαδομηχανή της βιομηχανίας του σεξ, η απόλυτη ψυχρολουσία παρά τα χαμογελάκια μου και τις απόπειρές μου για εγγύτητα. Γδύνομαι με ένα τεράστιο ‘γιατί έτσι ρε φιλενάδα’ να περιπλανάται στο κεφάλι μου, ο ξερός της τόνος να προπληρώσω μου διαλύει τη libido, το περιεχόμενο των λέξεών της εστιάζει σε sex for business ατάκες, ψυχολογικά έχω έρθει στη θέση να νιώθω στρυμωγμένος στη γωνία στο ρινγκ τρώγοντας ξύλο ανελέητο. Κοιτάζω απογοητευμένος το πάτωμα, μου ξεφεύγει ένα ‘fuck it Im calling the agency’, κ εκεί το παιχνίδι αλλάζει ακραία ανάποδα γιατί κάνει ότι δεν το άκουσε και μου έσκασε χαμόγελο. Παρένθεση: έχω πλήρη συνείδηση τί ακριβώς κάνω όταν επιλέγω σεξ με συνοδούς, αλλά προσωπικά εκφράζω την άποψη ότι δεν πληρώνω για να κάνω σεξ, πληρώνω για την εμπειρία GF.

Λοιπόν, στο σεξ η γυναίκα είναι η απόλυτη θεά, μια γυναίκα γεννημένη για να γαμιέται. Οι σχετικές κριτικές σε yourangels και glamour αποδίδουν πλήρως την περίπτωσή της. Πολύ δουλεμένη, ικανή να παίρνει και ενεργητικό και παθητικό ρόλο και να βάζει τον εαυτό της στη στιγμή γιατί απλά έτσι γουστάρει. Όσο μου έσπασε τα αρχίδια στο συμπεριφορικό και στα προκαταρκτικά, άλλο τόσο μου ανταπέδωσε σε ηδονή και φροντίδα, και θεωρώ ότι στάθηκα ΠΟΛΥ τυχερός αφού πρακτικά ήμουν σε θέση να τα παρατάω πριν καν βγάλω το εσώρουχό μου.

Εμφανισιακά είναι αυτό που αποδίδουν οι φωτό με λίγο φίλτρο. Οι συναγωνιστές έχουν περιγράψει τί να περιμένει κανείς στον τομέα εμφάνιση. Αγγλικά μιλάει σε πολύ καλό επίπεδο.

Σεξ: πολύ καλό στοματικό, τεχνική deepthroat με λίγο δόντι, ξέρει να χρησιμοποιεί τέλεια τα δάχτυλά της ταυτόχρονα ακουμπώντας όλες τις ερωτογενείς ζώνες. Γλείψιμο και φιλί στους όρχεις κλπ, φιλιά σε όλο το κορμί και χάδι ταυτόχρονα. Τη φέρνω 69 για να της γλείψω τον κώλο, με αφήνει για λίγο και μετά φεύγει από μόνη της. Ξαναμπαίνει από μόνη της στη θέση να μου δίνει στοματικό, λέω ας το απολαύσω για λίγο και μετά τη φέρνω από πάνω μου.

H γκόμενα ξέρει να δίνεται και να προσφέρει αυτό που προσφέρει. Το γλέντησα με αυτή από πάνω μου, τη φέρνω από κάτω μου ιεραποστολικό, πάω να τη βολέψω με το μαξιλάρι να μη σπάσει το σβέρκο της όταν τη βάλω σε θέση να μου γλείφει τη ρώγα, διώχνει το μαξιλάρι, της εξηγώ ότι το κάνω για να τη βολέψω, μου απαντάει πάλι με σπαστικό ύφος, και εκείνη τη στιγμή λέω γάμα το, ώρα να το διασκεδάσω μόνος μου και ξεκινάω να γαμάω σαν ζώο. Της λέω στ αρχίδια μου πώς θα το κάνεις, γλείφε μου τη ρώγα και της δίνω πόνο. Και όσο της δίνω πόνο, τόσο αυτή γουστάρει και ανταποκρίνεται, λέω η γκόμενα δεν είναι για ευγένειες, θέλει τεστοστερόνη καθαρόαιμη, μπαίνω στο ρόλο μου κ εγώ και αρχίζω να νιώθω σαν το βασιλιά της ζούγκλας, δίνοντας πόνο ανελέητο στο ιεραποστολικό, με αυτή να έχει διπλώσει σβέρκο βεντουζάροντας στη ρώγα μου μέχρι που τελείωσα δυνατά. R-E-S-P-E-C-T.

Μετά με βάζει κάτω για μασάζ, αφήνομαι να το δοκιμάσω, και με χαϊδεύει φιλώντας με σε όλη την πλάτη και σε αυτιά και σβέρκο. Οκ, πάλι respect και άφωνος, την πιάνω στα φιλιά με γλώσσα, ξανά αυτή με ένα διπολικό τρόπο δείχνει άλλο ύφος και βυθίζεται στην κάβλα, έχω μείνει ευχάριστα απορημένος, μου ξαναδίνει τέλειο στοματικό, τη βάζω στο πλάι και ξεκινάω να δίνω πόνο με αυτή να συμμετέχει στα vibes και να έχουμε γίνει ένα. Οκ, ξανά respect, τελικά τελειώνω παίζοντάς τον στον κώλο της. Δεν έχω τι να πώ, άφωνος, και δεν το περίμενα με αυτές τις προϋποθέσεις. Να ‘ναι καλά η γυναίκα, στο top 10 του καλύτερου σεξ που έχω κάνει, στο bottom 10 των γυναικών που έχω αλληλεπιδράσει. Είναι κατόρθωμα γι αυτή αλλά και για μένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Ως συνήθως, δηλώνω εκ των προτέρω ότι γράφω στα παπάρια μου με πολύ μικρά γράμματα για να χωράνε αρκετούς, όσα ανθρώπινα σκουπίδια τρολάρουν με αναίδεια εκ του ασφαλούς εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του ίντερνετ τις κριτικές μου και το πόσο καλά περνάω γαμώντας. Υποτίθεται ότι είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τις επιλογές σας και τις αποφάσεις σας, και ΚΑΜΙΑ κριτική δεν είναι ανώτερη του νοητικού σας επιπέδου που διαθέτετε ή που δεν διαθέτετε. Επομένως αν δεν γαμήσετε καλά ενώ εγώ γάμησα καλά, αφενός στα παπάρια μου σας γράφω, και αφετέρου σας εκφράζω τη λύπη μου για την ατυχία που σας βρήκε. Και πιστέψτε με, αυτό συμβαίνει σε όλους μας, μπορεί αυτή τη στιγμή κάποιος από εσάς να γαμιέται με κάποια πρώην μου που χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί δεν γαμιόμασταν καλά, επομένως το ποιος-γαμάει καλά-ποια, κάθε φορά είναι θέμα τύχης και χημείας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin, Milfomaniac και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού