Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη μαριαννα την είχα σταμπάρει στις φωτό και του γραφειου και άλλου που δούλευε πολλές φορές με τη αδερφή της αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δε είχα απλά τύχει να δοκιμάσω καμία τους . Όμως το Δεκέμβριο μια άλλη κοπέλα του γραφειου φίλη τους μου μίλησε με τα καλύτερα και είπα στη επόμενη επίσκεψη θα τις γνωρίσω . Σήμερα λοιπόν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με στανταρακι μου από το γραφείο που ακυρώθηκε λόγω θέματος υγείας και το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στη Μαριάνα . Ρώτησα πληροφορίες μου είπε η Κριστυ ότι είναι πολύ επικοινωνιακή κοπέλα πρόσχαρη με καλό προγραμμα και ότι δε θα μείνω απογοητευμένος . Και είχε απόλυτο δίκιο .
Ήρθε όπως πάντα για το γραφείο αυτό πέντε με δέκα λεπτά νωρίτερα. Ντυμένη με ένα άσπρο κοστούμι σακάκι παντελόνι και άσπρες γόβες . Μέσα ένα σεξι μαύρο κορμάκι . Ήταν πρώτη της μέρα στη δουλειά και είχα τη τύχη να είμαι ο πρώτος της πελάτης . Από εμφάνιση και πρόσωπο ήταν οκ για τα γούστα μου ίσως να τη ήθελα πιο ψηλη . Τα μάτια της είναι υπέροχα καταπρασινα. Για εμένα προσωπικά είναι πιο όμορφη από τις φωτό του σάιτ . Δλδ αν είχε φωτό αυτό που έβλεπα τώρα πιστεύω θα τη είχα πάρει σίγουρα νωρίτερα .
Τη ρώτησα τι να της προσφέρω ζήτησε ουισκακι . Πιάσαμε λίγο κουβέντα να τη κάνω να νιώσει πιο άνετα μιας και ήταν η πρώτη της φορά με εμένα αλλά πολύ γρήγορα λύθηκε και προχωρησαμε στα ενδότερα. Σεξ ήταν της κλασικής ρωσικής σχόλης που της αρέσει πιο έντονο πιο άγριο. Φιλία έδινε με γλώσσα από τη αρχή και κατά τη διάρκεια του σεξ χωρίς τσιγκουνιές . Της άρεσε να δοκιμάζει νέες στάσεις . Από πίπα ήταν επίσης πολύ καλή και τη καθοδηγούσα όπως μου άρεσε και έπιανε ότι της έλεγα .
Γενικά δε ήταν η συγκεκριμένη μέρα η καλύτερη μου λόγω ψυχολογίας αλλά δε φταίει σε καμία περίπτωση η κοπέλα για αυτό και έκανε ότι μπορεί και από τα μέσα του ραντεβού το ανέτρεψε αυτό με τη αυρα της και τον αέρα της . Σίγουρα αξίζει να τη δω σε μια καλύτερη μέρα γιατί σήμερα δεν την ευχαριστήθηκα όπως θα ήθελα είναι η αλήθεια . Δωράκι στο τέλος φιλάκι στο στομα και καληνύχτα . Ούτε έφαγε χρόνο ήταν πρόθυμη ευγενική και υπάκουη σε όλα όπως έπισης πεντακάθαρη.
Η ρανια από το γραφείο άμεσως μόλις έφυγε έστειλε μήνυμα να ενδιαφερθεί πως πέρασα και να της μεταφέρω εντυπώσεις και τη εκτιμώ ιδιαιτέρως αυτό γιατί σε αλλά γραφεία δε γίνεται . Επισης επειδή ξέρουν τα γούστα μου και το τι ζητάω ακριβώς στα ραντεβού όταν κάποια που πάω να ζητήσω δεν κάνει για εμένα μου το λένε με εικικρινεια αντί απλά να κάνουν τη πώληση .
Μαριάνα θα τα ξαναπούμε εμείς
Σε ευχάριστηθω για όλα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2024
Στο χώρο μου
Κόστος
500€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.589
Πόντοι:
5.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, tsitsigos, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2024
Αυτά είναι. Τέτοιες θέλουμε, σαν τη Marianna.
review reaction 1 Km7699, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1