Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 12460
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επικοινωνια ευκολα και γρηγορα με το γραφειο, ραντεβου αργα και η κοπελα φτανει με μια μικρη καθυστερηση.

Το κορίτσι ότι ειναι και στις φωτο χωρις την λαμψη, ειναι ενα αρκετα νεαρο κοριτσι εκει κοντα στα 20 πανω κατω. Σωμα ωραιο, δερμα νεανικο αλλα οχι ολο προδερμ, γενικοτερα μια ομορφη κοπελα και με το μαλλι να δινει ενα ωραιο χρωμα στο ολο συνολο, φυσικο στηθος και ενα ωραιο κωλαρακι σε πολυ ωραια αναλογια για το γενικα πετιτ σωμα της.

Στην αρχη λιγο τρακαρισμενη, λιγο σοσιαλ να πουμε τα βασικα. Normal youth ντυσιμο με ενα jean και ενα top, αν ημουν ο Κουδουναρης θα εβαζα πιστευω ενα 2/5.
Ζηταει να μπει για μπανιο, βγαινει σε 5-6 λεπτά, ενα πολυ ωραιο φυσικο νεανικο σωμα πισω απο την πετσετα, αρχιζει γρηγορα να μπαινε στο θεμα "σχετικα μονη της" δηλαδη ναι μεν κανει κινηση αλλα ρωταει κιολας.

Μια γενικοτερη αισθηση "amateur colombiana που πρεπει να επιασε δουλεια σχετικα προσφατα στο αντικειμενο", καποιες φορες λιγο αμηχανη και αβουλη αλλα προσπαθει να περασεις ωραια, δεν λεει οχι σε τιποτα, θελει να κανει οτι της πεις, καλο στοματικο, δοτικη γενικα και με συμμετοχη, ωστοσο χωρις να ειναι κατι απιστευτα wow στο σεξ περαν του να ειναι μια νεα κοπελα με ενα sexy σωματακι ( και καλο στοματακι ).

Ενα νεο κοριτσι, ειτε θα κανει για κανενα χρονο αυτην την δουλεια ειτε θα μεινει για παντα, αρκετα GFE το ολο σκηνικο μουσικουλα κλπ, την βρισκει μια χαρα και σε λιγο πιο σκληρους ρυθμους, νομιζω θα την εβλεπα ξανα αλλη μια φορα, δεν ειναι κατι απιθανο που "δεν πρεπει να χασετε με τιποτα" αλλα ειναι ενα ωραιο φρεσκο λατινακι για οσους τους αρεσει αυτο που βλεπουν στις φωτο ( απο κοντα ισως ειναι και ενα τικ πιο ομορφη στο προσωπο )

Νομιζω θα την δω αλλη μια φορα, θα μεινει μαζι μας τουλαχιστον 1-2 μηνες ακομα και μια τελευταια φορα πριν γυρισει στο μεντεγιιν οπότε αλλη μια φορα νομίζω την αξιζει μονο για το natural latin που δεν ειναι και γιουχου εντελως

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Δεκ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
147
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, sapiokoilias, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2024
Μια χαρά περίπτωση ακούγεται το κορίτσι.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1