Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 132 10
Call-Girls 296714
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συναντήσεις με το κορίτσι το Καλοκαίρι και πιο πρόσφατα το Φθινόπωρο. Η πρώτη μας επαφή, ήταν στην υποδοχή του ξενοδοχείου που την αναγνώρισα από τις φωτογραφίες! Πολύ απλά ντυμένη, ήταν κ μεσημέρι, χωρίς βάψιμο ντροπαλή κ λιγομίλητη, με ερέθισε αμέσως αυτό το στυλάκι, που δεν σου βγάζει ότι είναι άτακτη κορασίδα!

Δειλά χαμογελάκια στο ασανσέρ και είσοδος στο δωμάτιο, όπου έβγαλε αμέσως το μπλουζάκι και το παντελόνι, αποκαλύπτωντας ένα ωραίο σετ εσωρουχων. Κορμάκι κάτασπρο χωρίς τατου, με φυσικό μικρό βυζακι με ροζ μεγαλούτσικες ρογιτσες για γλύψιμο! Σκύβει να βγάλει το στρινγκ αντίθετα από εμένα, με είχε κάνει Τούρμπο και μπήκε για φρεσκάρισμα! Αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση που ήταν πολύ στα θέλω μου και γι αυτό την περιέγραψα με λεπτομέρεια, ενώ προείπα ότι την έχω συναντήσει κι άλλες φορές!

Το κορμάκι της Ιόλης το έχουν περιγράψει πολλοί, κοντουλα-λεπτουλα με χαριτωμένο προσωπάκι κ σφιγμενο χαμόγελο, περιποιημένα άκρα με κοντά βαμμένα νυχάκια και φυσικά κωλαρακι στρουμπουλό κ σφιχτό με καλή αναλογία για το χαμηλό ύψος της.

Στην αρχή ντροπαλή και δεν μίλαγε πολύ, αλλά σε επόμενα ραντεβού που με γνώρισε, ανοίχτηκε λίγο, αλλά εγώ γούσταρα το στυλ της Παρθενόπηπίτσας της διπλανής πόρτας, Που θέλεις να ξεκωλιασεις!
Το δωράκι της είναι λίγο τσιμπημένο στα 120 συν το πρωκτικό περί τα 150 για μια ώρα συν το Χοτελ ανεβαίνει λιγάκι. Ηλικία περί τα 35 αλλά δείχνει για 28.

Στο σεξ! Πιπουλα καλή με γλύψιμο στα πέριξ, φιλάκια ωραια gfe Γλύψιμο στο στήθος κ πινέλο στο μουνακι με μεγάλα χείλη, αλλά αρκετά στενό μέσα, δουλεμένη τρυπούλα που όταν την σοδομισα πρωτη φορά με τζελ είχε να ανοιχτεί μερικές μέρες και μου χάρησε κορυφαία ηδονή κ τελείωμα μέσα στο προφυλακτικό. Ωραίες εκφράσεις πόνου κ δυσκολίας, αλλά έμπειρη πολύ, ξέρει τι θελουμε οι μαλακαντρες και το χαρίζει απλόχερα σε όλες τις στάσεις που μπόρεσα να σκεφτώ μαζί της. Τελειώματα πάντα στο μουτράκι της με παραπονεμένη έκφραση που την έκανα χαλια!

Η μικρή ήταν το στανταρακι μου για το περασμένο Καλοκαίρι- Φθινόπωρο, λόγω του ιδιαίτερου στυλ της λολιτας της διπλανής πόρτας που μου άρεσε, μου έκανε πολύ καλό σεξ ταίριαξε η χημεια μας και μιλήσαμε αρκετά όταν χαλάρωσε, δείχνοντας μου ότι είναι μορφωμένη κ με αποψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.576
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mancunian1986, Makedonas1971 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2024
Όμορφη, αναλυτική περιγραφή της όλης φάσης. Λάϊκ.
review reaction 1 Johnny Red2
17 Μαρτίου, 2024
Ιόλη, η πούτσα μου καυλώνει
review reaction 1 Johnny Red2
18 Μαρτίου, 2024
Ακριβώς όπως τα λες για το στανταράκι μου πλέον. Θαρρείς πως η κοπελίτσα αυτή γεννήθηκε για να "υπηρετεί" τον άντρα. Είναι μια τέρμα υποτακτική κοπέλα, η οποία όμως ταιριάζει γάντι στον ΑΠΟΛΥΤΩΣ πραγματικό άντρα, ο οποίος έχει στην φύση του τον χειρισμό τέτοιων γυναικών. Ζηλεύω πραγματικά κάποιους που μπορούν να κρατηθούν κανά μισάωρο συνεχόμενο και δεν τελειώνουν νωρίτερα, όταν έχουν στα χέρια τους μια γυναίκα που τους καλύπτει 100% στο σεξ. Εγώ πάντως δεν τα καταφέρνω με την συγκεκριμένη γιατί το κωλαράκι της είναι φωτιά!!!!!
review reaction 1 NBAZ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3