Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Έφτασε στο ραντεβού κάνα επτάλεπτο νωρίτερα. Ψηλή όσο αναγράφεται, φεγγαροπρόσωπη με φουσκωμένα χείλη που όπως συμβαίνει συνήθως υπονομεύουν την αισθητική του προσώπου της, παρά την ενισχύουν. Στο κέντρο του πάνω χείλους στίγμα. Ωραία, μακρυά μαλλιά. Σωματάρα με πόδια που δεσπόζουν και υποβάλλουν πλήρως την αίσθηση αυτού που λέμε “ατελείωτα πόδια”. Σε αυτό το υπέροχο σώμα θα ταίριαζαν πολύ περισσότερο τα φυσικά – μικρά - της στήθη, τα οποία έχουν δυστυχώς μεταβληθεί σε σιλικονάτα C, σκληρά στην αφή, με ρόγες όχι ιδιαίτερα ευαίσθητες.

Μετά το προκαταρκτικό μπάνιο, ένα ποτηράκι λευκό κρασί και έναρξη της συνεδρίας. Φιλιά με γλώσσα, δεκτική σε στοματικό και σε επικουρικά δάκτυλα εμπρός, αρνητική για πίσω. Το δικό της στοματικό εστιασμένο αποκλειστικά στον άξονα, με λίγο δόντι αλλά καλό, με βαθιές καταβυθίσεις. Κάποια στιγμή τη σταμάτησα και της ζήτησα να τον καπακώσει, για να περάσουμε στο κυρίως θέμα. Μια στάση, η κλασσική, όπου στην αρχή κάτι δεν ταίριαξε καλά στο interface, μετά βρέθηκε καλύτερη γωνία και η ανταπόκριση της ήταν πειστική. Το σώμα της υποδέχθηκε την ορμή και την ένταση του δικού μου, οι οποίες είχαν κίνητρα αλλότρια, εκτός του δωματίου. Εκείνη τη βραδινή ώρα, το μυαλό και το κορμί μου ήταν υποκείμενα ανοικτών λογαριασμών από παλιές, παραμένουσες καταστάσεις που αδυνατώ να συγκεράσω. Μόλις το σακουλάκι υποδέχθηκε την εκτόνωση μου, τραβήχτηκα δίπλα και την ευχαρίστησα.

Ζήτησε να πάει στο μπάνιο. Με έκπληξη είδα πως βγήκε με τοποθετημένο ήδη το κορμάκι πάνω της, με τη διάρκεια της συνεδρίας μετά βίας να έχει καβαλήσει το σαραντάλεπτο. Δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται την έκπληξη μου και δεν είχα καμία διάθεση να γίνω συγκεκριμένος, λόγω αυτού που προανέφερα για τα αλλότρια κίνητρα. Καθώς ντυνόταν, άφησα την αμοιβή της δίπλα της. Πιάσαμε μια σύντομη, αλλά ενδιαφέρουσα συζήτηση για τον πόλεμο στην πατρίδα της Ουκρανία. Ως επίλογος μια τυπική δήλωση πως χάρηκε που συναντηθήκαμε και ένα πεταχτό φιλί για καληνύχτα, γιατί μου παραπονέθηκε πως το ξυρισμένο πιγούνι μου είχε ακόμη υπολείμματα που την ερέθιζαν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
miraculous mandarin
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2.184
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Gigifiogkos, mancunian1986 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2024
Με κουράζει να συζητάω για τα αυτονόητα: Στα 40 λεπτά δικαιούσαι 2ο γύρο.
review reaction 1 hornyasfuck, old boy, Giorgio Kavlani και 3 άλλα μέλη
16 Μαρτίου, 2024
Το όνομα της ανάποδα έχει ενδιαφέρον
review reaction 3 Bartender 74, miraculous mandarin
16 Μαρτίου, 2024
Ανεραστικό, σκοπιανόγαμημένο αγγούρι, η οποία κατά δήλωσή της χαίρεται να λέει την λέξη "Μακεδονία" αναφερόμενη στα Σκόπια, μόνο και μόνο για να βλέπει πως εκνευρίζονται οι πελάτες στην Ελλάδα, αλλά τελικά δεν έχουν πρόβλημα να την πληρώσουν για να την γαμήσουν. Συμπεραίνουμε από αυτό, ότι δεν της αρέσει καθόλου αύτό που κάνει, νιώθει ότι εκδικείται με αυτό τον τρόπο ("μακεδονία") τους πελάτες και δεν συνεχίζω τι σημαίνει περαιτέρω η ανάγκη της να εκδικηθεί πελάτες.
review reaction 1 review reaction 3 Jelly Bean, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
17 Μαρτίου, 2024
Τζακ σε μένα δεν κατέφυγε σ' αυτήν την πρόκληση. Η συζήτηση για τον πόλεμο έγινε με δική της πρωτοβουλία και φάνηκε πολύ ενοχλημένη γιατί θεωρεί πως οι Έλληνες υποστηρίζουν τη Ρωσία. Όταν της είπα να προσπαθήσει να το δει όχι υπό το πρίσμα καλού - κακού, αλλά με το πως φτάσανε εκεί, ποιές Δυνάμεις συγκρούονται και πως τους χειραγωγούν να δίνουν το δικό τους πόλεμο πλασσάροντας τους ηλιθιότητες για σωστή πλευρά της ιστορίας Μαλακία και βάζοντας τους να πληρώνουν με τις ζωές και τα κορμιά τους, μαλάκωσε και μου είπε πως καταλαβαίνει, άσχετα αν η οργή της για τους Ρώσους παρέμενε αμείωτη.
review reaction 1 Jelly Bean, Γιώργος Παπ., hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4