Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σε καποιες φωτογραφιες ειναι ολοιδια με την μονη διαφορα οτι δεν βαφεται, παρολαυτα εχει καλο δερμα, το φυσικο για την ηλικια της. Παρολο που την ειδα μαγκωμενη στην αρχη μου αρεσε η αυρα της και επεμεινα. Ο επιμενων νικα, αυτο ισχυει και γι’ αυτην την περιπτωση. Μας τα χαλαει με τα αγγλικα και αυτο μαλλον παιζει και αρνητικο ρολο στην εξελιξη της σαν νεαρη πορνη που ομως κατα τα αλλα το προσπαθει πολυ.
Η γενικη της περιποιηση, μειων το βαψιμο στο προσωπο, και η καθαριοτητα ηταν σε πολυ καλο σημειο, πανετοιμη για να γινει παιχνιδι. Ειχαμε ωραια κοιταγματα στα ματια και εσπευσα να φιλησω τα χειλη της που ειναι δυο ομορφα και πειραγμενα τσιμπουκοχειλα. Με καθυστερηση καποιων δευτερολεπτων εδωσε τελικα τα φιλια, ισως να ηταν ο ελεγχος της να δει αν εχω καθαρη ανασα πραγμα το οποιο ειχα προσεξει πολυ πριν παω γιατι τα ηθελα οπωσδηποτε. Τελοσπαντον μου ξηγηθηκε ωραια και εγω δεν αφησα σημειο στο κορμι της χωρις να γλειψω.
Εδειχνε οτι γουσταρε, οχι με υπερβολικο τροπο αλλα μια αληθινη καυλα που σιγα σιγα χτιζωταν και εκδηλωθηκε στο μεγιστο οταν της εκανα γλειφομουνι. Η εκπληξη ηταν η πιπα της που ξεπερνα ολες τις αματουρες που εχω παρει μεχρι τωρα αλλα και αρκετες παλιες. Με το καυλι μου ανεπτυξε τις καλυτερες σχεσεις, το λατρεψε αλλα και το καυλι μου εκεινη. Μπαλες εγλειψε και με κοιταξε στα ματια πολλες φορες, μεσα μου ενιωθα πολυ δικαιωμενος με την επιλογη μου.
Στο σεξ που ακολουθησε και τις δυο φορες ημουν αρκετα προσεκτικος και αυτο γιατι μου εδειξε οτι μονο σε gfe ρυθμους αντεχει αλλα και γουσταρει. Καναμε για αρκετα λεπτα ιεραποστολικο οπως και καβαλημα. Μετα ακολουθησε πισωκολλητο που ανεβηκε περισσοτερο η ενταση με αποτελεσμα εκτος απο την θεα να απολαυσω και καποια καυλωτικα ηχητικα.
Εχει καλο μουνι, ειναι στις αρχες αρα και το αναμενομενο. Απο στησιματα κανει καλα, και αυτα οπως θα τα περιμενες απο μια αματουρα χωρις ομως να της λειπει η θεληση να αποδωσει. Κλεινοντας αυτο εχω να πω, οτι δηλαδη σιγουρα εχει να εξελιχθει και θα εξελιχθει διοτι γουσταρει την δουλεια που επελεξε να κανει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.299
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Δοκιμος εραστης, GALLAS και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού