Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 5 10
Call-Girls 22756
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τι να γράψω και τι να πρωτοπώ για αυτήν την Γυναικάρα με Γ κεφαλαίο, αυτόν τον άγγελο που κατεβαίνει στην Λεωφόρου Συγγρού και κάνει όλη την Λεωφόρο να λάμπει, κάνοντας να φωτάκια του Αλκατράζ να αχνοφαίνονται μπροστά της. Είχα δει κριτική με βαθμό 10 σε άλλο σαιτ και να πω την αλήθεια παρασύρθηκα να βάλω και ο ίδιος αυτόν τον βαθμό, αλλά έβαλα 8 και 9 κάπου για να μην βγω προμότορας. Ναι είναι μικροκαμωμένη, ναι στήθος σιλικόνης, ούτε σκληρό, ούτε μαλακό, αλλά αυτή η διάθεση που έχει από την πρώτη στιγμή, αυτό το χαμόγελο, αυτά τα μάτια που κάνουν τους πίνακες του Πικάσο να χάνουν την αξία τους. Την βλέπεις και σου φτιάχνει την διάθεση. Είναι κάποιες που ανοίγουν την πόρτα και θέλεις να φύγεις, αυτήν μόλις την βλέπεις θέλεις να μπεις και να κλείσεις την πόρτα όσο πιο καλά γίνεται, έτσι ώστε να μην μπει κανένας και να μην σας ενοχλήσει. Υπάρχει Σλάβα που είναι μουνάρα φόλα, η Μαίρη λοιπόν είναι μουνάρα με όλα. Τέτοια γλυκιά φωνή τύφλα να είχαν οι τηλεφωνήτριες. Την έβαλα κάτω και της έγλυφα το υπέροχο μουνάκι της και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Έχει και ένα υπέροχο άρωμα. Φιλιά περισσότερα και από τις αυξήσεις τιμών που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα. Από πάνω, στα 4, αυτή από κάτω, όλα ήταν τόσο αρμονικά, σαν να ήμασταν ένα σώμα. Δεν έχει κώλο Λατίνας, όμως με έκανε να ξεχάσω το όνομα μου και όπως βλέπετε είναι και αρκετά σπάνιο χαχαχα. Της πέταγα και καμιά ατάκα μια στα ρώσικα και μια στα ουκρανικά, με αυτήν να χαμογελάει μέχρι τα αυτιά όταν άκουγε τα μητρικά της. Μου είπε ότι καταλαβαίνει τα αγγλικά, αλλά ντρέπεται λίγο να μιλήσει, δεν ξέρω γιατί, λόγω προφοράς ή δεν ξέρω. Αν όμως την κάνετε να αισθανθεί άνετα αφήνεται πλήρως. Όταν έλεγε με αυτή την φωνή da da da νόμιζα ότι ήμουν σε ένα όνειρο, ξέχασα τόπο και χρόνο. Μου έκανε μάγια στην κυριολεξία και να μου έλεγε να γραφτώ εθελοντής στον ουκρανικό στρατό θα το έκανα εκείνη την στιγμή. Η γυναίκα σλάβικης καταγωγής όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Να θέλεις να βγεις μαζί της και να λες τι μουνί κυκλοφορώ με όλους να γυρνάνε τα κεφάλια. Λέει και πως οι Έλληνες της έχουν φερθεί πολύ όμορφα και δεν έχει κανένα παράπονο. Μια εβδομάδα θα κάτσει ακόμα σίγουρα, το άλλο Σαββατοκύριακο ίσως να φύγει. Δεν προτρέπω κάποιον να δοκιμάσει, απλώς γράφω την εμπειρία μου, για να μην με κυνηγάτε στα σκαλιά των ξενοδοχείων χαχαχα. Μαίρη και τα κλειδιά από το σπίτι μου λοιπόν και γιατί όχι κύριοι. Η πεθερά 3.000+ χιλιόμετρα μακριά και κάθε μέρα ονειρικό γαμήσι. Ας πάρει και την τσαντούλα της η κοπέλα μια είναι η ζωή και είναι γλυκιά. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και να περνάτε καλά με πολλά χαμόγελα. Ίσως φταίει ότι έχει πέσει σε αρκετές το επίπεδο τελευταία, για αυτό και η κριτική με τόσο ενθουσιασμό, όμως τα καλά είναι για να λέγονται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
2.318
Πόντοι:
496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mysterious, james034, elpotero και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2024
ξεχασες να μας πεις το αγαπημενο της χρωμα, τι σχεδια εχει για το μελλον και τι καφε πινει.
review reaction 3 Johnny Red2, Yagulas, WRAIOS και 2 άλλα μέλη
13 Μαρτίου, 2024
Η Συγγρού κ το Αλκατράζ τι σχέση έχουν;
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, Gigifiogkos, hornyasfuck
13 Μαρτίου, 2024
Δεν γράφεις κριτική είσαι μονοφαγας, γράφεις κριτική με όλη την καλή διάθεση να ενημερώσεις, σου την λένε. Συγγνώμη που δεν έστειλα την κριτική για έγκριση πριν την δημοσίευση.
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, Leon k, Gigifiogkos και 2 άλλα μέλη
13 Μαρτίου, 2024
@james034 Το incall της κοπέλας είναι στη Συγγρού. Όταν βγαίνεις από το ξενοδοχείο φαίνονται τα λαμπάκια του Αλκατράζ αν είναι βράδυ.
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, james034 και 1 ακόμα μέλος
13 Μαρτίου, 2024
pssss μιλαμε πολυ ποιητικη κριτικη,μπραβο ρε φιλε,μας ταξιδεψες ομορφα!
review reaction 1 Rensten, James Blend, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
13 Μαρτίου, 2024
@GiorgioKavlani ααααααα....ντάξει!

Μην αρπάζεστε ρε με τη μια, μια ερώτηση έκανα για να καταλάβω τον συνειρμό σου!
Στην πραγματικότητα, σκέφτηκα μηπως το κορίτσι που συνάντησες είναι εργαζόμενη του Αλκατραζ...
Γι'αυτό ζήτησα διευκρινήσεις!!

Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, Giorgio Kavlani
13 Μαρτίου, 2024
@TOMCRUISE Είσαι μεγάλος μερακλής. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η κριτική μου. Μου έδωσε έμπνευση η Μαίρη και την έγραψα μόλις έφτασα σπίτι, έτσι ώστε να έχω φρέσκιες εντυπώσεις.
review reaction 1 James Blend, hornyasfuck, Johnny Red2
13 Μαρτίου, 2024
@james034 Για το πρώτο σχόλιο πήγαινε η απάντηση μου επειδή τότε δεν είχες γράψει ακόμα κάτι, απλά δεν ανέβηκε κατευθείαν η απάντηση μου.
review reaction 1 hornyasfuck, james034, Johnny Red2
13 Μαρτίου, 2024
Χαίρομαι πραγματικά να διαβάζω τέτοιες κριτικές όπου ο εκάστοτε συναγωνιστής έχει περάσει ονειρικά, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι γραμμένες με μεράκι Έτσι!
review reaction 1 review reaction 2 James Blend, Giorgio Kavlani, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
14 Μαρτίου, 2024
Πολύ όμορφη κριτική. Θυμίζει κάποια μαγευτικά πλάσματα που κατά καιρούς έχουν περάσει από εδώ και δίπλα.

Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, James Blend, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2