Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λοιπόν κριτική Σαντάλ τώρα που την έχω φρέσκη. Φτάνω ξενοδοχείο στέλνω μήνυμα μου λένε δωμάτιο όλα καλά γενικά στην επικοινωνία με γραφείο.
Ανοίγει η πόρτα και την βλέπω. Κατα 99% αυτο που βλεπετε στις φωτογραφίες. Ύψος γύρω στο 1,70 και καμια 55 με 60 κιλα βαρια βαρια θα έλεγα. Τα μαλιά της λίγο πιο καστανά και τα μάτια της γαλάζια σαν τους White walkers απο το Game of thrones.
Φορούσε ενα άσπρο baby doll, συστηθήκαμε και όσο γδυνόμουν έπαιζε με το κινητό Χεχε!. Ντούζ, βγαίνω, ξαπλώνουμε και ξεκιναμε φιλία και αλληλοτριψίματα για κανα 3λεπτο. Κατεβηκα για γλυφομούνι και πραγματικα το μουνακι της είναι πεντακάθαρο και πολυ καλοσχηματισμένο, θα μπορούσα να το ρουφάω/γλέιφω κ όλη τν ώρα του ραντεβού π λέει ο λόγος. Πολυ γλυψιμο και στις δυό τρυπούλες και τρίψιμο ρώγας . Όπως γραψανε και σε άλλες κριτικές απολαμβάνει πολύ αυτή την περιποίηση κ φτιάχνεται άγρια. Εν συνεχεία μου έκανε μια μετρίων προδιαγραφών πίπα και μετα απο λίγο ανέβηκε για καβάλημα. Έπεσα χαμηλά για να βλέπω τα βυζάκια της απο πάνω μου καθως ακουμπούσε το κρεβάτι και το θέαμα ήταν αρκετά καλό. Next ιεραποστολικό. Ώρα για έρωτα. Αγκαλίες, τα πόδια της γύρω απο την πλάτη μου, στα χέρια μου, τους ώμους και αργό βαθύ γαμήσι. Δεν αντέχει τους σκληρούς ρυθμούς επομένως ήμουν αγαπούλης εκτός απο το δίλεπτο που ήταν να χύσω. Εκεί γράπωμα απο το μικρό της κωλαράκι, πιο άγρια λιγάκι και τελείωμα στην κοιλίτσα της και την μεταξένια κατάλευκη επιδερμίδα της.
Ντούζ ξανά, αρκετά καλό σόσιαλ και την γύρισα να την κάνω λίγο μασάζ. Όσο έτριβα πλάτη τριβόταν βέβαια και κάτι άλλο πάνω στο κωλαράκι της και κατεβηκα ξανά για γλυφομούνι και γλώσσα μέσα στο κωλαράκι της. Φιλάκια ξανά και λίγο δάχτυλο όπου είδα πως ήταν μούσκεμα επομένως ώρα για round two. Στήσιμο στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού με θέα τον καθρέφτη και ωραία γούστα βλέποντας να ανοιγει το πανεμορφο μουνακι της (είμαι πολύ οπτικός τύπος και καυλώνω με αυτά) . Κώλος μικρός αλλά τέλειος. Γύρισμα ξανά ιεραποστολικό και τέλος. Ακολούθησε λίγη ξάπλα με φιλάκια και κουβέντα, ντούζ και αποχαιρετιστήριο φιλί.

Overall λοιπόν η κοπέλα συστήνεται μόνο για GFE καταστάσεις. Η συμμετοχή της αρκετα τίμια σε αφήνει όμως να αναλάβεις εσύ πλήρως τις πρωτοβουλίες δλδ αυτή δν θα κάνει κάτι απο μόνη (εμένα αυτό μ άρεσει σε άλλους όχι). Πέρασα πολύ καλά με εξαίρεση την πίπα που συγκριτικά πχ με Βιολέτα/Κριστινα σε αυτο το σημείο είναι μέρα με νύχτα. Είναι ευγενικό και γλυκό κορίτσι με ένα όμορφο χαμόγελο και διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά. Όσοι περιμένουν να γυρίσουν τσόντα μαζί της προσπεράστε την.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Midnight24
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
308
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, manosrazr, TOMCRUISE και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού