Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 33 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επέλεξα να πάρω μίλφ αυτήν την φορά, ήθελα ώριμη και όμορφη γυναίκα που να ξέρει τι να μου κάνει για να περάσω καλά μαζί της. Τον ρόλο της στην επιλογή τον έπαιξε και η τηλεφωνήτρια του γκλάμουρ και πραγματικά ήταν μια επιπλέων υπηρεσία που έκανε την διαφορά.
Η γκόμενα είναι ωραία από εμφάνιση, με τις λίγες φθορές που περιμένεις σε γυναίκα κοντά στα 35 σε ηλικία αλλά η αύρα της πολύ καλή και κατευθείαν μου άλλαξε την διάθεση προς το καλύτερο. Ακόμα καλύτερες ήταν οι εντυπώσεις μου για το σόσιαλ, ήταν άνετη και στην επικοινωνία της έβλεπα ότι ήταν αληθινή σε ότι έλεγε. Όσο για την περιποίηση, ήταν άψογη όπως και στην καθαριότητα, τα στάνταρ της ήταν αυτά που πρέπει να να την πεις έσκορτ με επίπεδο.
Στα του σεξ κάνει από τις καλύτερες υπηρεσίες που έχω συναντήσει. Φιλάει με γλώσσα και βαθιά, η διάρκεια όσο γουστάρεις και φαίνεται ότι γουστάρει να φασώνεται δεν το κάνει απλά για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Το τσιμπούκι της ήταν το κάτι άλλο, είναι μια πραγματική μαστόρισσα. Μου έγλειψε στην αρχή μονό τον πουτσοκέφαλο και μετά άρχισε βαθύ λαρύγγι και γλειψαρχίδι.
Μετά από το γλειφομούνι που της έκανα συνέχισε με πρωτοβουλίες και αρχικά με καβάλησε. Ήταν επίσης έμπειρη και σε αυτό το σημείο και οι βυζάρες με καυλώνανε με το πάνω κάτω συνέχεια. Ο ρυθμός της δυνατός και έντονος, η τύπισσα κοπανιόταν πάνω μου χωρίς να κουράζεται ενώ συνεχώς προσπαθούσα να αναβάλλω το χύσιμο. Για λίγα λεπτά ακόμα την γάμησα στα τέσσερα και έχυσα πάνω στον πισινό της.
Στο δεύτερο μέρος ήταν το ίδιο καλή η συμμετοχή της και συνέχισε να δείχνει ότι γουστάρει μαζί μου. Κάναμε εναλλαγές στάσεων και σε όλες με ακολούθησε χωρίς μα και μου. Σε κάθε φάση με κοίταζε στα μάτια σαν να ήθελε να δώσει τη μεγίστη εντύπωση ότι αυτό που κάναμε ήταν αληθινό και όχι απλά μια προσποίηση.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος μαζί της στο θέμα των υπηρεσιών, με δυο λόγια...
Πολύ τιμία γκόμενα και για την τιμή της είναι άψογη επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin, αστυαναξ και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2024
Φίλε μου καλησπέρα και ευχαριστούμε για την κριτική σου! Ποσό κοντά είναι οι φωτο της στη πραγματικότητα; Είναι πρόσφατες δηλαδή; Επίσης, για εμάς του φίλους των ποδιών, είχε περιποιημένα πατουσακια;
Σε ευχαριστώ!
review reaction 1 Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1