Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πιπίνι με γνώσεις διάβασα και τράβηξα μια μαλακία πριν πάω στο ξενοδοχείο.
Θα βάλω ένα 8άρι στην εμφάνιση για να πιάσω όλα τα γούστα αλλά και κάτι παραπάνω το αξίζει. Όντος νεαρή αλλά και χωρίς την λάμψη από κοντά, τα γνωστά κόλπα των φωτογράφων έχουν γίνει και εδώ αλλά μια χαρά και η πραγματικότητα.
Ένιωσα ωραία από την πρώτη στιγμή και το κατάλαβε. Έδειξα χαλαρός, της άρεσε και μετά από μερικά λεπτά βρεθήκαμε στο κρεβάτι και φιλιόμασταν. Το τυπάκι ήθελε την κουβέντα, τα χάδια και τα γλειψίματα σε όλο το κορμί. Το ζούσε το ραντεβού και δεν ήταν προσποίηση άρα προσοχή πιπινολάτρες, εδώ έχουμε μια καλή περίπτωση.
Η πίπα της παρόλο που θέλει να γίνει βαθιά ακόμα παραμένει ρηχή αλλά τα παπάρια τα γλείφει σαν λίγα νεαρά κορίτσια. Όταν της ξεκίνησα το γλειφομούνι άλλαξε έκφραση προς το καλύτερο και τα πόδια της ανοίξανε εντελώς για να με δεχτούνε. Ήταν καθαρή και το μουνί της γρήγορα έγινε υγρό. Μετά από κάποιους αναστεναγμούς αποφάσισα να ξεκινήσουμε γιατί είχαν περάσει αρκετά λεπτά και ήθελα και δεύτερο γύρο. Συνεργάστηκε πολύ καλά στο σεξ ενώ κάναμε τις βασικές στάσεις πάντα σε στυλάκι gfe. Φυσικά το μουνί ακόμα έχει την αίσθηση που περιμένεις από πιπίνι αλλά ο τρόπος που γαμιέται δεν δείχνει να είναι εντελώς άπειρη, σίγουρα η πουτανιά της είναι υπαρκτή και στην προσωπική της ζωή.
Το σώμα της από πίσω στα τέσσερα είναι πολύ ωραίο, ο κώλος της αξίζει και τρώει χαλαρές φάπες. Για τον δεύτερο γύρο έκανε πολύ καλή προσπάθεια για να μου τον σηκώσει και δεν κουράστηκε παρόλο της μεγάλη διάρκεια. Η γκόμενα σε κάποια φάση άρχισε να χύνει και σίγουρα ήταν από τα πιο αληθινά χυσίματα που έχω δει σε έσκορτ.
Έχει λοιπόν η μικρή να προσφέρει και όσα της έδωσε η φύση και όσα καλλιέργησε με την θέληση της, τα χρήματα θα ήταν καλύτερα στα 150 αλλά στο κάτω κάτω για ένα δεκαράκι δεν χάθηκε ο κόσμος.... Καλά γαμήσια με την μικρή και να μας γράφετε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sapiokoilias
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
1.586
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 T-DRIVER1, doc_lin, mancunian1986 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2024
Χαλαρές φαπες δε νομίζω να τρώει
Τουλάχιστον έτσι που την είδα εγώ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1