Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 37802
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τη Βίκυ είχα προσπαθήσει να τη δω το Νοέμβριο δυο τρεις φορές λόγω κακής συννενόησης δε έγινε τη είχα στα υποψι γενικά
Έχω πάρει πάνω από τις μισές του μάγου και δε περίμενα ότι κρύβεται άλλο ένα αστέρι που θα μου έδινε κάτι παραπάνω
Έτσι αρχικά τη έκλεισα δυόμιση ώρες γίναν τρεις στη πορεία και μετά 4 .
Ήρθε ακριβώς στη ώρα της με ένα ωραίο φόρεμα και κάτι λεοπάρ γόβες που είχε αγοράσει σήμερα .
Μελαχρινι ίσιο μαλλί χωρίς εμφανή τατουάζ
Θα μπορούσα να πω ότι ήταν το καλύτερο ραντεβού από μάγο όμως θα είναι αδικο για τη Σοφία που ναι κορυφαία , τη αριανα και τη Φραντζέσκα . Αμέσως μετά όμως ακολουθεί .
Δε με ήξερε της πρόσφερα ενα κρασάκι μιλήσαμε λίγο και δέσαμε καλά από τη αρχή . Στη πορεία ανακαλύψαμε πολλά κοινά για εμάς .
Όπως μιλάγαμε άρχισε τα γλωσσόφιλα βαθιά με γλώσσα ντυμένη ακόμα και να τον χαϊδεύει με μανία . Βουρ στα ενδότερα στο δωμάτιο, φιλία με πάθος σαν να είναι κοπέλα σου και ακόμα καλύτερα. (Για να μη λένε κάποιοι όταν γράφω σε κριτική ότι δε έδωσε φιλία ενώ το αναφέρει ότι είναι θέμα υγιεινής)
Ήρθε η ώρα της πίπας . Από τη ώρα που τον έβαλε μέσα έκανε αμέσως τέρμα deep φτάνοντας μέχρι τα μπαλάκια . Δε άφηνε τίποτα έξω . Κατόπιν γλύψιμο από κάτω εναλαξ . Και όλη τη ώρα τέρμα όλος μέσα της μέχρι λαρύγγι . Είχα καιρό να το δω τόσο επαγγελματικά αν και σχετικά καινούργια τόσο στο γραφείο όσο και στο χώρο . Ενώ είχα βάλει κανονικά δάχτυλα έβγαζε φουλ υγρά σε ερώτηση μου απάντησε ότι της αρέσει απίστευτα η πίπα και καυλωνει αφάνταστα . Τη ρώτησα αν είναι έτσι γενικά γιατί περίμενα ότι με τόσο καλή πίπα θα πρεπε να έχει όχι 4 κριτικές αλλά τουλάχιστο 60 και πραγματικά απορώ που δεν τις έχει . Μου απάντησε ότι είναι και θέμα καθαριότητας πελάτη και δε της έβγαζα καθόλου μυρωδιά. Τέλος πάντων σίγουρα είναι από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει τελευταία
Στο σεξ ήταν ήδη υγρή κάτω και περάσαμε πολύ όμορφα δεχόταν και μερικά μπατσακια στο κωλαρακι της που ήταν υπέροχο ελπίζω να μη τη πόνεσα πολύ πρόσεχα , ενώ παράλληλα είχε σκύψει πάνω μου και με φίλαγε τόσο στο στομα όσο και στο λαιμό και το στήθος συνέχεια. Γενικά της άρεσε και το άγριο σεξ και το παθιασμένο και το πιο σα να σαι με τη κοπέλα σου .
Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για αυτή όπως και δε θα μου έφταναν οι ώρες μαζί της όσες αν τη εκλεινα . Είχαμε τόσο καλή επικοινωνία χημεία από τη αρχή ως το τέλος του ραντεβού . Είναι τελείως ακομπλεξάριστη ευχάριστη και προσιτή . Αρκεί να βρεις το κουμπί της να τη ξεκλειδώσεις και ευτυχώς τη βρήκα νωρίς .
Ήδη τη ρώτησα μια μέρα αν μπορεί τη επόμενη βδομάδα και συνεννοηθήκαμε με το γραφείο για πεντάωρο αυτή τη φορά. Ανυπομονώ από τώρα εκείνη τη στιγμή γιατί έχουμε πολλά αφήσει στη μέση . Ο χρόνος μαζί της φεύγει χωρίς να το καταλάβεις . Και δε στο τρώει αυτή . Δε κλέβει χρόνο ούτε στο μπάνιο. Είναι πεντακάθαρη και μύριζε υπέροχα παντού .
Πραγματικά ήταν ένα από τα καλύτερα ραντεβού την ανέβαλα γιατί δε μου γέμιζε ιδιαίτερα το μάτι . Δε ήξερα τι έχανα αλλά θα αναπληρώσω το χαμένο χρόνο τώρα . Αξίζει να πάνε όλοι μαζί της έστω για μια φορά .
Ξέρω από τώρα ότι κάποιοι όπως σε κάθε κριτική θα πέσετε να με φάτε σε σχόλια ότι έβαλα δεκαριά ότι είμαι υπερβολικός ότι γράφω πίπες (Ε κολλητέ @papaphilips σε περιμένω δε μπορεί να μη πετάξεις κακιά ) αλλά πραγματικά αυτή η κοπέλα τα αξίζει . Πληρώστε να πάτε μαζί της και μετά βρίστε με θα με θυμηθείτε .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2024
Διάρκεια
4 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.663
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JOSSS, slayer123, Giorgio Kavlani και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2024
@km7699
έλα αυτο-κολλητε.
βλέπω ότι εκτός από συνεργάτης, ερωτιαρης, τσιφτης και καραμπουζουκλης, εχεις γίνει και ο κλειδαράς των πουτανωνε... τρομάρα σου. μιλάμε για τρομερό μουλτιτασκινγκ ναουμε Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 Km7699
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1