Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 69 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 215029
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Βανέσα τη γνώρισα πρώτη φορά σήμερα. Ξέρω όμως ότι είναι ένα από τα παλιά ονόματα του γραφειου . Με βάση κριτικές που είχα διαβάσει η σχόλια ήξερα ότι έχει η φανατικούς υποστηρικτές η φανατικούς haters . Η αλήθεια για κάθε κοπέλα είναι πάντα στη μέση . Ακόμα και αρνητικές να ήταν όλες εγώ θα δοκίμαζα να έχω ίδια γνώμη . Στο μάγο που έχει λίγα κορίτσια και ελληνιδες έχω βάλει και στόχο να τις γνωρίσω όλες σιγά σιγά και είμαι σε καλό δρόμο . Για κάποιο λόγο η Βανέσα δε ήταν στις άμεσες προτεραιότητες μου . Προχτές όμως που είχα κλείσει τη Αναστασία από το μάγο έτυχε η Βανέσα να είναι στο ίδιο αμάξι και την είδα από κοντινή απόσταση και μάλιστα όπως έβγαινε η Αναστασία η Βανέσα είχε γυρίσει το λαιμό και με έκοβε καλά καλά . Όποτε όταν τη είδα και κατάλαβα ποια είναι άλλαξα γνώμη και είπα να τη συναντήσω λίγο πιο άμεσα γιατί τουλάχιστο από εμφάνιση με όσα είχα διαβάσει τη αδικούσα .
Σίγουρα δε έχει το σώμα μοντέλου και ύστερει σε σχέση με αλλά κορίτσια του γραφειου . Προσωπικά εμένα δε μου αρέσουν χοντρές και ίσως για αυτό δε την είχα πάρει ακόμα όμως σε καμία περίπτωση δε είναι χοντρη . Είναι juicy μπαμπατσικη . Έχει βυζαρες υπέροχες και για μένα το πρόβλημα της είναι ότι είναι κοντή και χάνει πόντους από αυτό . Αν ήταν ψηλότερη θα άρεσε σε πολλούς πιστεύω . Σίγουρα θα ήθελα τη περιφέρεια στο κωλο μικρότερη . Όμως για εμένα αυτό που είδα με κάλυψε . Με κέρδισε καταρχήν το πρόσωπο της και το ναζί της στη συνέχεια.
Φοραγε ένα μαύρο φορεματακι με καλσον μαύρο και μποτάκια κι ένα παλτό .
Ήρθε με μικρή καθυστέρηση το ραντεβού ήταν δίωρο όμως ήδη από τη πρώτη ώρα ζήτησα παράταση μιας ώρας γιατί έβλεπα ότι εξελισσόταν καλά. Ίσως καλύτερα από ότι περίμενα .
Από πριν ξεκινήσουμε και πριν πάει για Ντουσακι με είχε πλακώσει στα φιλία με γλώσσα βαθιά και με πολύ διαρκεία. Ίσως είναι στις δέκα από διαφορά γραφεία που δε τα τσιγκουνεύονται και φιλάνε βαθιά και με πολύ διάρκεια . Προσωπικά δε της το είχα γιατί με εξαίρεση δυο κορίτσια του μάγου τα υπόλοιπα δίνουν μεν δε είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα να μη τηρηθεί υπηρεσία αλλά δε είναι το δυνατό τους σημείο .
Η πίπα της ήταν πολύ δυνατή έκανε προσπάθειες για deep και εν μέρει το κατάφερνε . Στο σεξ δοκιμάσαμε κλασικές στάσεις για πρώτη φορά στα οποία έβγαζε κάποιες κραυγουλες συνμετειχε ενεργά ρώταγε τι μου άρεσε και γενικά προσαρμόζονταν στα θέλω μου .
Κουβεντιάσαμε αρκετά Πάρεα με σφηνακια disarono που προτίμησε . Ήταν ευχάριστη στο social άνετη και ακομπλεξάριστη . Γενικά είναι ένα ωραίο τυπακι . Τώρα τα της εμφάνισης σίγουρα θα μου τη πέσουν πολλοί αλλά επιλογές υπάρχουν άπειρες πλέον για κάθε γούστο . Αντί να κρίνετε λοιπόν και να λογοκρίνετε τον καθένα και μιλάω για κάθε κοπέλα τώρα άμα δε σας αρέσει ας πάτε απλά στη επόμενη .
Βανέσα χάρηκα για τη γνωριμία και σου ζήτω συγνώμη που είχα μια διαφορετική εικόνα για σένα επηρεασμένος ίσως από ότι είχα διαβάσει . Κατάφερες να τη αναστρέψεις .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
450€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.663
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, doc_lin, dimigoall και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2024
δε έχει το σώμα μοντέλου
ύστερει σε σχέση με αλλά κορίτσια του γραφειου
δε μου αρέσουν χοντρές
δε είναι χοντρη
Είναι juicy μπαμπατσικη
Έχει βυζαρες υπέροχες
είναι κοντή
Αν ήταν ψηλότερη θα άρεσε σε πολλούς
θα ήθελα τη περιφέρεια στο κωλο μικρότερη
Όμως για εμένα αυτό που είδα με κάλυψε
ΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμ
review reaction 3 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1