Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πριν κάτσω να γράψω τη κριτική αυτή, το σκέφτηκα αρκετά, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τη κοροϊδία. Γιατί απ ότι κατάλαβα ήθελαν να προωθήσουν τη κοπέλα που ήρθε, αντί της Mavie.
Το ραντεβού κλείστηκε τη προηγούμενη για να έρθει στο hotel που θα ήμουν. Πηγαίνω λίγο νωρίτερα και αφού παίρνω το δωμάτιο, τους στέλνω τον αριθμό. Δεν περάνει ένα τέταρτο και με παίρνει τηλ η Ελεονόρα (όχι η Μελέτη) και μου λέει πως δεν κατάλαβε πως, αλλά έχει γίνει κάποιο λάθος και έχει έρθει άλλη κοπέλα η οποία είναι το ίδιο καλή με τη Mavie. Να την πάρω κι αν δε μου κάνει να τη διώξω στο μισάωρο. Δεν δέχτηκα αμέσως, αλλά στο τέλος έπεσα. Τη θυμόμουν τη Linda απ τις φωτο, καλή έδειχνε.
Σε 5 ανεβαίνει και χτυπάει τη πόρτα. Ανοίγω και βλέπω μια κοπέλα σχετικά ψηλή με ωραίο πρόσωπο και αδύνατη. Πολύ αδύνατη. Τα πόδια της ήταν σαν τηλεγραφόξυλα. Τόσο skinny που τρομάζεις στο τέλος.
Είναι πολύ συνεσταλμένη (ίσως είναι καινούργια στο χώρο) και ντροπαλή. Της βγάζω το παλτό και ετοιμάζεται για το ντουζ. Δεν άργησε αλλά όταν παρατήρησα το σώμα της, είδα πως δεν υπήρχε στήθος σχεδόν καθόλου παρα μόνο σκούρες θηλές.
Η κοπέλα ήταν πολύ υποτονική, σαν να ήταν κουρασμένη. Τη ρωτάω τι έχει και μου λέει I am drank. Την είχε ποτίσει ο προηγούμενος ή οι προηγούμενοι και τώρα ήθελε να αράξει η κοπέλα (και με το δίκιο της) Το στόμα της μύριζε κρασί και γι αυτό απέφευγε τα φιλιά με γλώσσα. Ξεκίνησα να της κάνω στοματικό, αλλά δεν αντιδρούσε. Κοιτάω μια ματιά και έκλειναν τα μάτια της. Της είπα να σταματήσουμε, μου λέει Νο. Αναλαμβάνει να με φτιάξει με πίπα, κάτι πάει να γίνει, αλλά με το που βάζει σκουφί, έρχεται η πτώση. Ξανά πίπα, το σηκώνει και πάω να το βάλω. Είναι στενή και βάζει τζελ. Με τα πολλά τέλειωσα σε μια στάση (αυτή αμέτοχη)
Πηγαίνω στο μπάνιο και όταν γυρίζω την βλέπω και κοιμόταν. Να πω την αλήθεια τη λυπήθηκα και την άφησα. Μετά από 20/25 λεπτά ξυπνάει και μου ζητάει συγνώμη που κοιμήθηκε. Ντύθηκε με χαιρέτησε κι έφυγε.
Ενημέρωσα και το γραφείο για τη κατάληξη της συνάντησης και με ευχαρίστησαν για την ενημέρωση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.731
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 Gigifiogkos, hornyasfuck, Marcus77 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2024
Νο 1 κανόνας: Μεθυσμένες κοπέλες τις στέλνουμε πακέτο με την ταχύτητα του φωτός. Το μεθύσι πολλαπλασιάζει την φυσική τρικυμία στο κεφάλι που έχουν αρκετές απο αυτές. Και μπορεί να βρεθείς σε αδιανόητες καταστάσεις χωρίς να φταίς καθόλου απο το πουθενά. Φτηνά την γλίτωσες που κοιμήθηκε, αλλα θα έπρεπε να την είχες σουτάρει αμέσως.
review reaction 1 hornyasfuck, stadeos, STAVROS6969 και 2 άλλα μέλη
03 Μαρτίου, 2024
@Outbreak Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά τη λυπήθηκα.
review reaction 1 hornyasfuck, stadeos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2