Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.9 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 16654
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η ιστορία του «Ν», στον ιστότοπο του πρακτορείου το όνομα είναι με δυο Ν, στο μπου με ένα Ν, αυτή η μικρή διαφορά τελικά ήταν η αιτία που με παρέσυρε στο λάθος.
Άφιξη της κοπέλας τέλειος εκτός χρόνου και τόπου, ένα τοπ να ξεπετιούνται οι σιλικόνες και ένα σορτς. Αγγλικά άντε για, συμπεριφορά σαν να έχει μεταφερθεί το μπουρδελο στο σπίτι σου. Μια τσίχλα που την είχε μέχρι την ώρα της πίπας (άλλη μόδα και αυτή). Αυτά σαν πρώτη εντύπωση. Στην κουβέντα μου πετάει ένα «Macedonia» και μου ανάβουν τα λαμπάκια αλλά δίνω τόπο στην οργή και ευελπιστώ να με αποζημιώσουν οι υπηρεσίες της.
Πάμε παρακάτω, όλο το τελετουργικό το πήγα στα γρήγορα για να τελειώνω αλλά πλέον είχα ξενερώσει σε απίστευτο βαθμό, έρχεται η ώρα στην πίπα και έκπληκτη μου λέει «οοο πολύ μεγάλο» οκ λέω συνέχισε εσυ και θα δουμε. Μια βαρετή πίπα, μπαλόνι, και μισό μπουκάλι λιπαντικό πασπαλισμένο στο προφυλακτικό και το άλλο μισό στο αιδοίο, σε βαθμό που δεν υπάρχει πρόσφυση, και κανείς πατινάζ επι πάγου, με το ξενέρωμα να έχει φτάσει στα ύψη. Πρώτη, δεύτερη μερική διείσδυση και από τους μορφασμούς και κραυγές καταλαβαίνω ότι πονάει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσω και σφυρίζω λήξη. Φεύγοντας γυρνάει και μου λέει σε σπαστά αγγλικά με ένα αφοπλιστικά χαζό χαμόγελο «δεν είμαι καλή εσκορτ». Μακάρι να το ήξερα. Σχετικά με τεχνικές προδιαγραφές είναι κάπως μελαμψή, στήθος σιλικόνης με της ουλές εμφανείς, κοντούλα, κώλος ομολογουμένως στρογγυλός και σφιχτός, πρόσωπο η επέμβαση στα χείλια εμφανέστατη.
Είναι δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώστε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 29, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
80
Likes:
7.225
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BisexualWannabe, Gigifiogkos, doc_lin και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού