Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 78 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παλιότερη συνάντηση λοιπόν στο Παγκράτι και δεν γινόταν να μην την συναντήσω, καθώς λάτρης των juicy κορασίδων!
Την αντικρίζω και θαύμασα την μεσογειακή ομορφιά της με το μαύρο μακρύ μαλλί και τα γατισια μάτια που τονιζε, με eyeliner. Ωραίο ντύσιμο γόβες μοσχομυριστη και αερατη. Να πω ότι διέκρινα μια δυσαρέσκεια στο βλέμμα, επειδή όταν χτυπησε ήμουν για μπανάκι και την υποδέχτηκα μούσκεμα κ γυμνός! Μου έδειξε ότι είναι ντόμπρος χαρακτήρας και δείχνει τα συναισθήματα της. Καλό είναι αυτό, αλλά για εγκεφαλικούς τύπους όπως είμαι εγώ, μπορεί να επηρεάσει για την συνέχεια.
Μπήκε για φρεσκαρισμα και με ρώτησε αν θέλω να βάλει μαύρο η κόκκινο δικτυωτό κορμάκι. Δεν με πείραζε και να μην έβαζε, γιατί ήθελα να την δω τελείως γυμνή αλλά μάλλον φοβόταν την πρώτη εντύπωση, το έβγαλε μετά. Κάθεται ξαπλωμένη και έπαιζε με το απίστευτο μουνακι της με μεγάλα ροζ χείλια και υπέροχο δεν άντεξα κι έπεσα για πινέλο. Μοσχομυριστο και ευμεγέθες το χάρηκα και είχα πρηστει. Βυζακια μικρά πεταχτά λεμονακια, ίσως της πηγαίνει μια πλαστική λάτιν style με μεγάλη σιλικόνη! Για να ταιριάζει με το μεγάλο της όπλο που θα πούμε μετά.
Λοιπόν, ήρθε η ώρα και μου βάζει προφυλακτικο λολιτα με αρωμα μπανάνα, της λέω έχω επώνυμα μαζί μου δεν θες; Μου λέει είναι οκ (τα χρησιμοποιούν στα μπουρδέλα με επιτυχία φαντάζομαι) μια άλλη κορασίδα μου είχε πει ότι δεν εμπιστεύεται των πελατών, γιατί υπάρχουν διάφοροι ψυχακηδες που τα πειράζουν για να σπάσει και να κάνουν ακαποτο. Τεσπά το φοράει η ίδια με προσοχή και αρχίζουμε ιεραποστολο. Μετά από λίγες πουτσιες ακούγεται το γνωστό κλακ και πεταγομαστε εξω! Είχε σπάσει μετά τον πουτσοκεφαλο ευτυχώς προς το κέντρο. Η κοπέλα υπόδειγμα καθαριότητας κ υγιεινής πήγε και πλύθηκε σχολαστικά, ενώ εγώ έβγαζα το υπόλοιπο σκασμενο ελαστικό και ακολούθησα. Εκατέρωθεν ξενερωμενοι, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν και αυτα. Όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης. Την διαβεβαίωσα και με διαβεβαίωσε, ότι κάνουμε τις εξετάσεις μας τακτικά. Τώρα δεν της καταλογίζω τίποτα για την μάρκα, αλλά θα μπορούσε να έχει πιο επώνυμα, που και αυτά σπάνε στατιστικά. Τα παρομοιάζω με τα κλαταρισματα στα λάστιχα των οχημάτων! Σε όλους συμβαίνει.
Το μυαλό ήταν αλλού πλέον, αλλά δεν μπορούσα να μην την βάλω στα 4 να θαυμάσω την ΚΩΛΑΡΑ, ένα Νο μικρότερο από Τζένης Λατίνας, είχε και κάποια τατους. Μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω δικά μου ελαστικά και μπήκα ήρεμα, ενώ ανέβασα στην πορεία Ρυθμό και την καβάλησα από πάνω κόκορας και μπρούμυτα πάνω της. Τρομερός κωλος, που ίσως τα ξαναπούμε με καλύτερες συνθήκες. Να πω ότι είναι όλα καλά και οι εξετάσεις μετά από 6 μηνη αποχή είναι οκ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.576
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hawkeye Argill, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Γιώργος Παπ. και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2024
Πλέον οι μικροβιολογικες εξετάσεις για βαριά αφροδίσια είναι στον μήνα, οχι στο 6μηνο. Πάνε αυτά, η ιατρική τεχνολογία αναπτύσσεται. Το 6μηνο είναι παρελθον. Υπάρχουν πολλα κέντρα στην Αθήνα με εξετάσεις που δείχνουν στον μήνα πανω.
review reaction 1 Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1